local-stats-pixel fb-conv-api

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 09.06.201811

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 02.06.2018

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 03.06.2018

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 03.06.2018- vakars uz ezera

Informēju par partiju KPV LV un pret citām partijām - 04.06.2018 - 05.06.2018

Sveicināti!!!!

Ir tāds teiciens: " emotion vienmēr uzpeld"... un KPV LV palīdz tam notikt.

Valsts līdzekļu neefektīva izmantošana noved pie tā, ka mums ir kaut kas, bet ne tuvu tāds, ar kādu mēs varētu mazināt savus nodokļus. Tieši otrādi, nodokļi aug un vairojas. Esošie varas politķi pa laikam lepojas ar lielāka finansējuma piešķiršanu vairākām nozarēm, kautrīgi neminot faktu, ka ka būtiska daļa šī finansējuma kā parasti nonāks neskaitāmo ministriju, aģentūru un ierēdņu darbības uzturēšanai. Viens no skaļākajiem gadījumiem ir Anda Čakša... viņa vispār ir skaļš gadījums... un viņai patīkot Lemberga kažoki... kuri rotē pēc vajadzības... ak jā, gadījums par to, kā 14 miljonu vērtajā E-veselībā, kas par šo naudu nedarbojas, tiks iegrūsti vēl 16 miljoni un no šīs summas 1.8 miljonus tērēs 10 ITišņiki, kuri par 60 Eiro stundā nodarbosies ar sistēmas labošanu.

Un šī iemesla dēļ aizbrauc cilvēki... vai mēģina aizbraukt... vai piespiedu kārtā... No Latvijas... vai no dzīves. emotion

Labi, ka mums ir ugunsdzēsēji, policisti, mediķi un labi līdzcilvēki, kuri teju spēj pārvarēt visus fizikas likumus un morālos principus, lai glābtu cilvēkus. Bet, varbūt, vajag nevis tikai glābt, bet arī darīt visu, lai līdz šādai situācijai nenonāktu.

Ja ir vēlēšanās mūs satikt, tuvākajā laikā to varēs izdarīt:

10.jūnijā - Lielbritānijā, Bostonā, "Peter Paine Performance Centre" telpās, Rosebery avenue, Lincolnshire, PE21 7QR, pulksten 11.00

10.jūnijā - Lielbritānijā, Liverpūlē, viesnīcas "Aparthotel Adagio" telpās, 1 Fairclough street, L1 1FS, pulksten 18.00

13.jūnijā - Rēzeknē, Latgales Mācību centra Lielajā zālē, Atbrīvošanas aleja 121b, pulksten 18.00

13.jūnijā - Gaigalavas pagasta Kultūras namā, Gaigalavā, Rēzeknes ielā 2, pulksten 15.00

14.jūnijā - Dobelē, restorānā "Rasa", Uzvaras ielā 2, pulksten 18.00

15.jūnijā - Lielvārdē, Lielvārdes novada Kultūras centrā, Parka ielā 3, pulksten 19.00

20.jūnijā - Ikšķiles Tautas namā, Lībiešu ielā 2, pulksten 19.00

27.jūnijā - Liepājā, Liepājas Latviešu biedrības nama kamerzālē, Rožu laukumā 5/6, pulksten 19.00

16.jūlijā - Aizputes Kultūras namā, Aizputē, Atmodas ielā 16, pulksten 19.00

KPV LV piedalīsies sarunu festivālā Lampa 29.-30.jūnijā Cēsīs.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Dažas atbildes uz komentāriem, kuri salasījušies, kopš dzima pirmais raksts:

------------------------------------"es+un+tu,+tu+un+es 03.06.18 12:23--------------------------------------------

Kā tad tu to saeimu atlaidīsi? Kā tad tu izveidosi šādu likumu? Kā tu panāksi to ka šie ievēlētie cilvēki pieturēsies pie šādiem standartiem, viņi tur būs iejutušies un atkāpties tik ātri negribēs.

Daudziem šajā vecumā nav pat ģimenes, un lai pārvalda valsti?

Varbūt tā pat būtu labāk, bet to mēs nezinam"

--------------------------------Mana atbilde------------------------------------------------

Kā panākt, lai ievēlētie cilvēki pieturās pie standartiem? Ir daudz varianti, kā to izdarīt. Viens no KPV LV piedāvātajiem variantiem ir pietuvināt Latvijas valsts pārvaldi Šveices variantam - jo mazāk ierēdņi, jo lielāka atbildība. Jo mazāk ierēdņi, jo lielāka lemšanas spēja ir valsts iedzīvotājiem.
Pēc manām domām, jo vairāk valsts pārvaldes funkcijas ir nodotas privātajam sektoram, jo lielāka konkurence un tiesiskā vienlīdzība pastāvēs starp interešu grupām, kas, protams, noved arī pie tā, ka katrs likumprojekts un valstikais notikums tiek analizēts publiski pirms lēmuma pieņemšanas. Zagt varēs tikai tad, ja pastāvēs ļoti milzīgs kartelis... un milzīgi karteļi ir nestabili valsts iedzīvotāju priekšā. Tomēr, tas , ko vēlos redzēt gan es, gan KPV LV sabiedrība kopumā - tie ir pilsoniski aktīvi iedzīvotāji, kuri saprot, ka ar skriešanu uz vēlēšanām reizi četros gados nepietiek nu nemaz.

------------------------------------Crematoryy@speles 05.06.18 10:35--------------------------------------------

Vēlēšanas nāk un kaimiņš pēkšņi atcerās ka pietrūkstošo procenru līdz vajadzigajiem5% var sakasīt no sprīdīšiem britu salās. Tik jāaizbrauc paris reizes viemā un ar to tiem lētticīgajiem pietiks. Vis stulbākais ir tas ka tādi arī atrodās kam vienīgais argoments kapēc par suņu būdu balsos ir tas,ka kaimins redz atbrauca pie mums un viss ar to pietiek
--------------------------------Mana atbilde------------------------------------------------
Tie, sparotams, ir meli, jo Artuss Kaimiņš izpildīja visus priekšvēlēšanu solījumus divos gados. Kādi bija solījumi, noskaties slaveno Spriņģes 0:1 Kaimiņa raidījumu.
Zolitūdes Maximas komisija bija? Bija. Vai politiski un morālo atbildīgo ir vārdi zināmi? Ir zināmi.

Vai interaktīvā karte ar bīstamajām publiskajām ēkām ir izveidota? Ir izveidota.

Vai bērni saņem savus pabalstus no šķirtajiem vecākiem? Saņem.

Vai atklātība Saeimā un komisijās tiek nodrošināta? Tiek nodrošināta ar Artusa Kameru, Suņu Būdu un KPV LV kanāliem.
Veiksmīga cīņa pret tādiem, kā Ploriņš un Pupele notika? Notika.

Spied virsū visiem pasvītrotajiem tekstiem un skaties droši. Kaut ko aizmirsu pieminēt no priekšvēlēšanu solījumiem, visu var atrast internetā.

------------------------------------Crematoryy@speles 05.06.18 10:30 --------------------------------------------

https://m.youtube.com/watch?v=UCfn0l2eeRM

--------------------------------Mana atbilde------------------------------------------------
Vai Atis Zakatistovs un Artuss Kaimiņš kaut reizi pateica kādu ķipa sponsoru vārdu? Nē, nepateica. To pateica cilvēki ar aizklātām sejām. Kāpēc ar aizklātām? Laikam jau tāpēc, ka tad būtu iespējams saprast to, vai patiešām sarunā tika izrunāts ķipa sponsora vārds. Sens video un garlaicīgs. UFO, Poikāns, Kincs un ko ne reizi nav atsaukušies aicinājumam publiskot pilnos video bez rediģējumiem. Turklāt, kur sēž UFO? Latvijas Gāzītē pie pīrādziņu mednieka un medī jūsu rēķinus par gāzīti ar uzcenojumiem. Kāpēc UFO tur sēž? Tāpēc, ka bankrotējis ar, manuprāt, 200 000 Eiro mīnusā. Iespējams, ka pat vairāk.
------------------------------------Jamm aizvakar 09:51 --------------------------------------------
Tā jau izskatās pēc politiskas reklāmas. 🤔

--------------------------------Mana atbilde------------------------------------------------

Manas domas ir manas domas. Un manas domas drīkst sakrist ar citu cilvēku domām. Savās domās drīsktu atsaukties arī uz kādu informatīvo materiālu vai reklāmu. Un kā jau minēts virsrakstā, manas domas būs PAR KPV LV emotion un PRET pārējām politiskajām partijām. emotion

------------------------------------FirstWill Spoku žurnālists 05.06.18 00:46 --------------------------------------------

Tik nesakarīgu un nestrukturētu rakstu sen nebiju redzējis! Ja gribi vēlētājus, tad vismaz pacenties rakstu uztaisīt baudāmu, citādi liekas ka KPV strādā tikai diletanti. Bet zin kas būs, kad ievēlēs: būs kārtējā deķa raušana katram uz savu pusi, un beigās viss paliks tādos pat s##os kā līdz šim, kā tas notiek katras vēlēšanas! Jau līdz kaklam šī demogoģija, jo vienīgais veids kā kaut ko mainīt ir aizbēgt no šīs s##a valsts!

--------------------------------Mana atbilde------------------------------------------------

Plusi vairāk par mīnusiem, kurus liek vieni un tie paši 25...30 Spoku lietotāji, no kuriem lielākā daļa profili reģistrēti pēc mana pirmā raksta.... ar mērķi ielikt mīnusu... un vairāk nekam... intersanti gan, kāpēc tā?... emotion

Diletantisms (franču: dilettantisme, itāļu: dilettare baudīt) ir amatierisms (negatīvā nozīmē), pavirša nodarbošanās ar kādu zinātni, mākslu vai arodu. / Wikipedia

Neesmu ne žurnālists, ne rakstnieks, ne politiķis. Un lielākā daļa KPV LV biedri tādi nav, jo katrs esam savas jomas speciālisti, kuriem pieriebies, ka mūsu jomas čakarē valsts līmenī un esam gatavi to mainīt. Būs jāmācās to darīt, tas skaidrs. Un Latvijas pilsoņiem būs jāmācās būt pilsoniski aktīviem, tas arī skaidrs. Artuss Kaimiņš arī bija diletants politikā. Un izauga ātri, izpildot visus priekšvēlēšanu solījumus, kuru dēļ vēlētāji atdeva viņam savas balsis. Vai izpildīti visi priekšvēlēšanu solījumi ir tukša demagoģija? Es uzskatu, ka nē. Kā jau teicu, tālāk par "vienīgais veids kā kaut ko mainīt ir aizbēgt no šīs s##a valsts!" nelasīju. Ar šādiem tekstiem tieši atbalsti nekā nemainīšanu pēc būtības.

------------------------------------PukaChabra 06.06.18 15:37 --------------------------------------------

Atmetot visus frazeoloģismus, ieslīgšanu terminoloģijas, gramatikas un filoloģijas jautājumos, tāpat kā visus pārējos demagoģijas instrumentus, galvenie jautājumi.

KPV LV - kāda ir jūsu pievienotā vērtība šai Saeimā? Nē, mani neinteresē cik gigabaitus Kaimiņa kungs ir piefilmējis. Mani interesē konkrēta fiziska pievienota vērtība, kas manu vēlētāja dzīvi ir uzlabojusi. Likumprojekti? Brāķa labojumi citos likumprojektos? Kādi Artusa sasniegumi vai padarītais komisijās, kurās darbojas (-ies)? Ko Artusa abi palīgi sadarījuši, kā veicas darbā?

KPV LV ir tikusi pie 9 vietām 7 pašvaldībās. Stāstiet, kādi kalni gāzti?

--------------------------------Mana atbilde------------------------------------------------

Šajā rakstā ir daudz hipersaites. Uz katru vari nonākt līdz kādai pievienotajai vērtībai, pat ja tā izpaužas tikai kā no sabiedrības slēptas informācijas vai politiķu pretrunīgo solījumu parādīšana, jo beidzot cilvēki zina, kas tika teikts un kas izdarīts, pat ja opozīcijas viens deputāts nespēja nekādīgi šo procesu ietekmēt. Un nespēja tikai tāpēc, ka pilsoniski neaktīvais pilsonis nereaģēja un neprotestēja.

Pašvaldību deputāti ir ievēlēti, lai pārstāvētu pašvaldību iedzīvotāju intereses. Šie deputāti apmeklē sēdes un pieņem apmeklētājus noteiktajos laikos. Par kalniem un lejām pašvaldībās katra pašvaldības deutāta profilā vari mēģināt lasīt šeit (te gan jāņem vērā, ka, piemēram, deputāts Jānis Bārbalis nav aktīvs sociālo tīklu lietotājs, līdz ar to par viņa sasniegumiem ir mazāk zināms sabiedrībai ārpus pašvaldības robežām) :

Maris Možvillo, Alojas novads

Ralfs Nemiro, Jelgavas novads

Aivars Geidāns, Jelgavas novads

Kaspars Ģirģens, Jēkabpils pilsētas pašvaldība

Ramona Petraviča, Saldus novada dome

Jānis Bārbalis, Limbažu novads

Lauris Zīverts, Jelgava

Ēriks Pucēns, Kuldīgas novads

Saites uz partijas KPV LV saistītajām lapām un profiliem populārākajos interneta tīklos:

KPV LV

Kam Pieder Valsts Facebook

Artusa Kaimiņa Atbalsta Grupa Facebook

Artusa Kaimiņa Atbalsta Grupa Draugiem

Kam Pieder Valsts (KPV LV) Draugiem

Aldis Gobzems (Facebook)

Aldis Gobzems (Twitter)

Linda Liepiņa (Facebook)

Artuss Kaimiņš (Facebook)

Artuss Kaimiņš (Twitter)

« 1  2  3 »
47 7 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Jebkuras veiksmīgas valsts pamatā ir atsacīšanās no statisma, maksimāla privātā sektora un pilsoņu iniciatīves atļaušana, jo mazāk valdība un brīvāks tirgus un lielāka ekonomiskā un sociālā pašatbildība, jo lieliskākas un augošākas nācijas dzimst.

6 0 atbildēt

Ļoti labi!!

4 0 atbildēt

Tu esi pārpratis komentāra būtību. Ja gribi vēlētājus, tev jāmāk pasniegt informācija sasprotamā veidā. Es kā parasts latvietis, nesaprotu nemaz, ko tu biji domājis ar to tiesas administrācijas lēmumu emotion Man tas neko neizsaka.  Otrs- kas būtu atšķirība starp godīgu politiķi un mīklainu- tas, cik ļoti tu iedzļinies lietā. Tu atbildēji, ka "Neredzi jēgu tērēt laiku" - Bet tieši tas tev būs jādara saeimā- jātērē laiks, lai risinātu problēmas.  Tā vietā tu varēji kaut vai atbildēt godīgi, ka nav konkrēta plāna par bezdarbniekiem, bet iespējams ka laika gaitā tāds taps. Un viss, lieta darīta. Nebūtu melots, bet nebūtu arī apsolīts.  Kas ir katra vēlētāja interesēs- godīgi iepirkumi, godīgs nodokļu izlietojums, un uzņēmējdarbībai veselīga vide. Kā arī pabalsti, un izaugsmes iespējas darbam- pirmkārt jau naudas izteiksmē, kad cilvēki ir gatavi mācīties, jo redz ka naudas būs vairāk. Kas notiek šobrīd- cilvēki pārstrādājas, strādājot divos darbos, lai tikai varētu savilkt galus, vai arī strādā nelegāli, jo var saņemt vairāk, Daži pat aiziet uz armiju ne jau tāpēc, ka grib, bet tāpēc ka vairāk maksā. Piedāvājiet risinājumu šim un jūs uz rokām nēsās.

1 0 atbildēt

Tevi par šādas informācijas izpaušanu neiemetīs kaut kur?

Patīk, ka katra partija mēģina sevi pierādīt kā māk tērējot valsts miljonus, tomēr izvēli es labāk atstāšu sev izlemšanai, tāpēc, ka tiem 100 idiotiem vairs neticu... Kā gāja runas par Trampu un Klintoni - būs jāizvēlas mazākais ļaunums, kas tā pat kā ASV vēlēšanās tāpat nestrādāja...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Cik nozelojami,ka pat sada forsa lapa ierodas lohi ar savam politiskajam agjitacijam! Jus esat ka gnidas no kuram netiek valja emotion Pretigi,ka politika ielien visur...
0 2 atbildēt