local-stats-pixel fb-conv-api

Trešā acs95

853 12

Apmēram, 99 procentu pasaules iedzīvotāju nav nemazākās nojautas par to, kas patiesībā ir apslēpts viņu ķermeņos. Tāpat kā gaiss kuru mēs neredzam, bet elpojam, ir arī enerģijas lauki, ķermeni, kurus mēs neredzam, bet lietojam.
Sestais prāts, jeb Trešā acs ir enerģījas centrs, kas ļauj saskatīt, tiešā nozīme, daudz vairāk nekā fiziskās acis.. Trešā acs, ļauj redzēt, domas, vizuālas bildes, notikumus, kas norisinās bezgalīgi daudzajās paralēlajās pasaulēs... Savā ziņā, tā ļauj cilvēkam redzēt pasauli no dieva skatapunkta.



853 12 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

pasaulē ir tikai 3dimensijas+x elements, kas nav gluži dimensijas. un pilnīgi viss ietilpst šajās 3dimensijās, arī tas, ko sauc par pagātni un nākotni.

0 0 atbildēt

Nē, labāk pasēdēt pie TV! emotion

0 0 atbildēt
Es zināju, ka mūki tripo emotion
0 0 atbildēt

man izdevas atvert treso aci meditejot divus ar puss gadus,pirmais kas notika ar mani bija tas kad atnaca manas dzimtas parstavi un protams dzimtas galveno pavadoni,es nenobijos jo uz to ari gaju, pec iepazisanas man bij jasak macities ka iziet no kjermenja un griestiem vinji man uztaisija tadu ka tv kur var redzet citu dimensiju protams pirmaja reize man nesanaca iziet,par spokiem runajot ja vinji ir visur pilniba visas malas vinji ir tik daudz ,tiklidz es saku meditet ar lielam energijam vinji nak jo vinji redz energijas ar to jatiek ir gala lai var pildit citas pieredzes ,tresa acs var but atverta tev nemaz nenojausot jo acij ir daudz limenju cik katra cakra spej dot es zinu ka vinju atvert bet vinja pec kadam cetram dienam veras ciet ja neesi harmonija

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Es arī atveru trešo aci tas ir ļoti nopietni visiem tas nav domāts😇psiholoģiski ir grūti dzīvot tālāk.redzēju pili debesis un skistitavu.gariņus redzēju ka no TV līdz brīdim kad sāka dedzināt iekšas ilgi neesmu vēris vaļā bail kad atkal nesāk dedzināt iekšas un atverot aci sakas jaunas pieredzes ļoti grūtās pieredzes jāmācas viss lai saprastu ka rīkoties katra situācija un tas nav viegli

0 0 atbildēt

Visskumjāk, ir redzēt ka cilvēki tic un seko šīm ezotēriskajām muļķībām, kas palaistas apzināti, maldināšanai! Trešā acs ir tikau un vienīgi kultūrvēsturisks pasākums, kad cilvēki zīmēja agrāk uz pieres aci, lai norādītu savu piederību! Tālāk jau šī acs kļuva par simbolu iluminātiem! Nekas vairāk- nekāda mistika!

Ja tiek runāts par redzējumiem, un zināšanām, tad tas nenotiek caur trešo aci, bet citu organisma centru! 

3 8 atbildēt

negribu neviena ilūzijas sagraut. bet tas viss ir fufelis emotion

2 9 atbildēt
« 1  2  3 »