local-stats-pixel fb-conv-api

Trešā acs95

853 12

Apmēram, 99 procentu pasaules iedzīvotāju nav nemazākās nojautas par to, kas patiesībā ir apslēpts viņu ķermeņos. Tāpat kā gaiss kuru mēs neredzam, bet elpojam, ir arī enerģijas lauki, ķermeni, kurus mēs neredzam, bet lietojam.
Sestais prāts, jeb Trešā acs ir enerģījas centrs, kas ļauj saskatīt, tiešā nozīme, daudz vairāk nekā fiziskās acis.. Trešā acs, ļauj redzēt, domas, vizuālas bildes, notikumus, kas norisinās bezgalīgi daudzajās paralēlajās pasaulēs... Savā ziņā, tā ļauj cilvēkam redzēt pasauli no dieva skatapunkta.



853 12 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

izpratnei nav nepieciešams atvērt trešo aci. izpratnei nepieciešams prāts. trešo aci nepieciešams atvērt tikai tad, kad ir izpratne. bez izpratnes no trešās acs labuma diezgan maza. vairāk ļaunuma nekā labuma. Izpratne sevī ietver arī gatavību tam. cilvēki nereti paši nezin ko viņi grib, un kad kādam izdodās to sasniegt, tad gadās smaga vilšanās. atpakaļceļš nav nepieciešams, jo trešo aci var kontrolēt uz slēdža, ja reiz to esi apguvis. šī lieta visnotaļ nav priekš visiem. godīgi sakot, tam pat nav vietas 21. gadsimtā, kur cilvēkiem nav laika dzīvot.

savāktā informācija ir kā balts uz melna rakstīta. itkā sava veida Viedā patiesība, taču daudz kas no tā visa ir apstrīdams un nejēdzīgs. kā jau minēju, cilvēkam nevajag trešo aci, ne velti tā augot "aizverās". cilvēkam ir nepieciešams veselais saprāts un tīrs domas process, kas ir atkarīgs tikai no sevis paša.

Un tiem cilvēkiem, kas šeit runā par ENTajām dzīvēm, kuras dzīvojuši - es jums ticu, tas tā varētu būt tik pat labi cik nebūt, bet man ir tikai viens jautājums - kāpēc jūs atkal dzīvojat uz šīs zemes? man ir atbilde, bet vai tāda ir jums?

1 0 atbildēt

Ķipa man ir atvērta trešā acs? Jo to visu jūtu kopš es sevi atceros. Varbūt tas ir kas cits, nezinu. Vienalga bija interesanti palasīties, jo mans kolēģis darbā ar šo visu ir ļoti aizrāvies, bet es pati neko īsti par to nekā nezināju. Paldies. emotion

1 0 atbildēt

Šajā dzīvē nēsmu atradis visu ko vēlos tapēc meklēju iespējas kā atvērt to no jauna vai papildināt veco. Rakstu izlasiju lielisks ar nelielām gramatiskām kļudām bet paldies izbaudiju un noteikt izmēģināšu šo metodi. emotion Lai tev jauka šī nedēļa.

1 0 atbildēt

atceros biju mazāks šad tad jutu ka starp acīm, bet nedaudz augstāk tāda sajūta itkā kāds spiestu uz iekšu, bet galva bija viegla. tad bija reizes kad jutos itkā lidotu. 

ja tā acs var atvērties jebkurā dzīves laikā tad es to vēl gaidu jo vēl nav tas laiks kad es sev atveltītu kādu brīdi tam visam. 

1 0 atbildēt

Var jau meditēt un cerēt uz nezin ko (diemžēl daudzi tā dara un bēg no problēmām), bet ja cilvēki redzētu, kas patiesībā darās apkārt, jau nākamajā momentā visa mūsu ''modernā dzīve'' apstātos, bet izskatās, ka tā nenotiks, jo daba diezgan reti sagādā tādas kolektīvās apziņas šokterapijas. Šobrīd apmēram tā - labāk pamazām, nekā uzreiz vai vispār nekad, bet jāpiebilst arī to, ka ilgi mūsu attieksmi daba arī nepacietīs. Pagaidām visas šīs okultās lietas virspusēji izskatās kā interneta trends, bet dziļākos slāņos tā ir tāda kā masveida atcerēšanās. Tie, kas redz enerģijas pietiekami skaidri, var redzēt to, ka mēs visi esam pilnīgi apnarkojušies pašiem to īsti nezinot un neizmantojam pilnībā sava prāta iespējas. Istās narkotikas ir cukurs, alkohols, pārstrādāta pārtika, tabaka utt. Pat šampūns un zobupasta ar laiku izraisa problēmas. Tas visiem tiek tirgots gaišā dienas laikā un tiek uzskatīts par normālu parādību. Ir jāpievērš uzmanība arī tā saucamajiem aizliegtajiem augiem, bet tā jau cita tēma. Tāpēc arī esam tādi ''pusizdevušies'' utt. Vienkārša loģika ir tāda, ka slimam ķermenim nav iespējams būt skaidri domājošam. Tā kā lai mainītu attieksmi, sākumā jāmaina nevis domāšana, bet tas ko ikdienā bāžam savā mutē. Tad arī ar laiku prāts apskaidrosies un risinājumi kļūs acīmredzami. Mūsu sākotnējā diēta sastāvēja tikai no augļiem un tas ir vienkārši izsecināms no tā, ka mūsu ķermeņi ir radnieciski pērtiķiem un mūsu zobi, kā arī gremošanas sistēma vairāk līdzinās zālēdājiem. Tā kā vienkārši ūdens un augi arī ir tas dižais risinājums. Ja interesē, vēl var youtube palūrēt video par cilvēkiem, kuri lieto tikai augļus savā diētā. Rezultāts gandrīz vienmēr ir vesels ķermenis, skaidrs prāts utt. 

1 0 atbildēt

Tu lsd lieto?

1 0 atbildēt

Liekas ka tas ir bullshit , bet gribetos lai kautkas tads būtuemotion

1 0 atbildēt

Paldies,loti interesantiemotion

1 1 atbildēt

Es pilnīgi jebkurā laikā varu radīt tādu kutinošu un spiedošu sajūtu starp uzacīm, tas arī ir ar to aci saistīts?

0 0 atbildēt

Nezinu es redzu sapņu arī tādus , ka es tur patiešām būtu un kkā dīvaini liksies bet visu, kas tur notiek arī jūtu!

DĪVAINI!!

0 0 atbildēt

Nodarbojoties ar okultismu nevien to var sasniegt

0 0 atbildēt

man ir grūti saskatīt kā cilvēki jūtas. ja es paskatos uz cilvēku kurš ir piemēram kādu zaudējis, es nezinu vai viņš ir skumjš, nopietns, garlaikots, vai kā savādāk. dažreiz gan es sajūtu un uztveru pa tiešo kāda cilvēka emocijas uz konkrētu brīdi, bet ļoti bieži ir tā ka es nevaru sajust citus, jo esmu pārāk koncentrēts uz sevi.

kad ir jāizdomā kāds lēmums ko darīt tālāk, loģika sačakarējas, un tad visi risinājumi liekas vienādi, bet dažreiz kad ir kas svarīgāks, es redzu kas būs un jūtu ko vajag darīt. ļoti primitīvs piemērs, man gribas ēst, nav ko ēst, nevaru izdomāt ko, saldu, vai nesaldu, gatavojamu, vai tāpat ēdamu, nu nevaru izlemt. pēkšņi man galvā ''banāni'', jā tas der!  aizeju uz veikalu skatos banāni par pus cenu.

vēl ir tas ka es visu uztveru kā ir. ja man klāt pienāk cilvēks un saka ka viņš ir tran....tīts, tad es nebļauju pretī, vai tur vēl ko, bet saprotu ka tas tā ir un vis ok. tāpat ja es ieraudzītu kādu ēnu ar acīm slīdam pa sienu, es uzreiz nešausminātos, bet pieņemtu ka tas tā ir.

0 0 atbildēt

Es arī atveru trešo aci tas ir ļoti nopietni visiem tas nav domāts😇psiholoģiski ir grūti dzīvot tālāk.redzēju pili debesis un skistitavu.gariņus redzēju ka no TV līdz brīdim kad sāka dedzināt iekšas ilgi neesmu vēris vaļā bail kad atkal nesāk dedzināt iekšas un atverot aci sakas jaunas pieredzes ļoti grūtās pieredzes jāmācas viss lai saprastu ka rīkoties katra situācija un tas nav viegli

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Es nezinu par to trešo aci, bet pazīstu cilvēku kurš māk meditēt... Tad viņš saka ka pēc meditācijas prāts strādā itkā strādā asāk, mazinās nogurums un pietiekot ar 5 stundām miega... Nez cik tur ir taisnība. Bet no zinātniskā viedokļa meditācija itkā restartējot smadzenes.

0 0 atbildēt

Man ir tā bijis, kad piemēram es klasē kaut ko daru , un man liekas, ka kaut kur  jau esmu to pasu darijusi un tas kaut kad ir noticis , tieši tas mirklis ,un ta ir dīvaina sajūta ,  emotion

0 0 atbildēt

Nē, labāk pasēdēt pie TV! emotion

0 0 atbildēt

Vai cilvēkam vecumā līdz 15 trešās acs atvēršana nenodarīs neko ļaunu?

0 0 atbildēt

Interesants raksts pats atceros, ka kādreiz meiģināju meditēt pēc otrās reizes sajutu niezi pirkstu galos, bet tas nebīja baisākais tajā naktī ap 3:00 es pamodos un redzēju spoku, kas uz mani blendza es bīju tik nobījies, ka nolamājos.emotion

0 0 atbildēt

emotion interesants raksts

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »