local-stats-pixel fb-conv-api

Popmūzikas ĪSTĀ seja271

1930 34

Miljoniem jauniešu klausās dziesmas pat nedomājot par to nozīmi, lai gan lielākā daļa popmūzikas satur erotiskus, vardarbīgus vai vienkārši idiotiskus zemtekstus!

Tātad, popdziesmas tika izvēlētas no Eiropas hitu radio topiem un draugi arī dažas ieteica. Dziesmu tekstu fragmenti tika iztulkoti no angļu valodas, lai sniegtu dziļāku sapratni un vērstu uzmanību par to, cik jēgpilna mūzika mūsdienās ir populāra. :D

Nekas no šī raksta nav paredzēts kāda mūzikas žanra nomelnošanai. Viss šis ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

1930 34 271 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 271

0/2000

Nekad neesmu klausījies šādu mūziku un arī netaisos tuvākajā laikā to darīt.

3 0 atbildēt

nu tad ārstē nervus un klausies savus house track. :D

3 0 atbildēt

hmmm... Akon(u) pieaicinaaja puishi no The Lonely Islend, kas jau taa ir joks un nevajadzeetu to uzvert nopietni, jo vinjiem ir daudz sadarbiibas ar ASV POP zvaigzneem... Piemeeram, ir dziesma ar Timberlaku, kur piedaavaa apmainiities ar savaam mammaam un izdr... taas vai Ziemassveetkos uzdaavinaat savai miiljotai kasti ar pim... tajaa :) bet nu jaa - dazi gabali ir gauzaam banaali ir stulbi, bet taada apmeeram kopumaa ir amerikaanju kultuura...

3 0 atbildēt

Super - cepumu paciņa tev no manis! emotion

agrāk es arī fanoju par šo mūziku, līdz sāku sekot  līdzi vārdiem, ko dziedu. es nesaku, ka šis mūzikas stils nekam neder (katram sava gaume), bet padomājat, ko tas nodara ar jūsu zemapziņu, pietam ir pierādīts, ka alternatīvajā mūzikā (piem, metāla) dziesmas saturs ar daudz dziļāku zemtekstu un metāla mūzikas piekritēji parasti ir inteleģenti(protams ar izņēmumiem), tāpēc padomājat, cik liela nozīme ir mūzikai jūsu dzīvē un kā tā jūs ietekmē!

2 0 atbildēt

lost in translation -šim teicienam ir nozīme ,kā arī tikai debiliķi mēģina atrast dziļu domu mūsdienu mūzikā ,viss kas tiek izteikts pop dziesmās ir tikai priekš mūzikas ritma izcelšanas . 

šitās dziesmas mani kaitina kā dadzis acī bet vēl vairāk kretinē cilvēki kas cenšas atrast dziļu jēgu šais dziesmās ,lai tikkai izskatītos gudrāki nekā ir .

3 1 atbildēt

nu šādu rakstu nebiju gaidījis, bet ir labs emotion emotion

2 0 atbildēt

labs :D

2 0 atbildēt

reaali izreecos emotion emotion emotion

2 0 atbildēt
dea avatarsdea

Es neieklausos vārdus (varbūt dažreiz). Ja man patīk melodija, tad dziesma atrod siltu vietiņu manā mp3.

2 0 atbildēt

huuuinaaaaaa tada pati ka auutorrrssz.

2 0 atbildēt

Vēl daudz šādu rakstu, lūdzu! ++

2 0 atbildēt

latviski šīs dziesmas noteikti nebūtu klausāmas emotion

2 0 atbildēt

tapec jau sho muziku neviens neatceresies. ta aizies nebutiba.. pops suuka tik daudz ka pilnigi sagribas ejakulet.  ta tak nav muzika un laikam musdienu jaunatne ir degradejusies tiktal, ka neko nesaprot.. kadreiz muzikai bija dzilaka doma un ari muzikas instrumenti patiesam tika izmantoti.. aj pasaule iet uz galu ka es jums saku ibim!

2 0 atbildēt

iztulko pie viena Lil Jon-Get low ;D

2 0 atbildēt

Tā viņš ir.... Es neklausos EHR, labāk atrodu youtūbē kaut ko noskaņai:)

2 0 atbildēt

Nu , bet to mūziku arī klausās pipukveidīgie !!!

2 0 atbildēt

šī mūzika sūkā

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

oho...

2 0 atbildēt

Atvainojiet, bet tas jau ir sen zināms, ka populārās mainstream mūzikas piekritēju intelekta līmenis ir daudz zemāks nekā cita veida mūzikas piekritējiem. It's all about brainwashing. Valdībām un lielajām korporācijām ir izedvīgi, ka tauta paliek stulba un spriest nespējīga.

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »