local-stats-pixel fb-conv-api

Popmūzikas ĪSTĀ seja271

1930 34

Miljoniem jauniešu klausās dziesmas pat nedomājot par to nozīmi, lai gan lielākā daļa popmūzikas satur erotiskus, vardarbīgus vai vienkārši idiotiskus zemtekstus!

Tātad, popdziesmas tika izvēlētas no Eiropas hitu radio topiem un draugi arī dažas ieteica. Dziesmu tekstu fragmenti tika iztulkoti no angļu valodas, lai sniegtu dziļāku sapratni un vērstu uzmanību par to, cik jēgpilna mūzika mūsdienās ir populāra. :D

Nekas no šī raksta nav paredzēts kāda mūzikas žanra nomelnošanai. Viss šis ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

1930 34 271 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 271

0/2000

šo iemeslu dēļ tāda mūzika nepatik, vārdi ir pa to kā nodzērās vai kā, kādam melnajam ir nauda un vinjsh pish visu ko pagadās par naudu.. brain sucking emotion

4 0 atbildēt

njā, visādiem lipīgajiem gabaliem pat nepadomāju nozīmi dažreiz.

pašiem amerikāņiem neliekas stulbi klausīties to savā valodā ?

Nu it kā jau visa pasaule klausās, hm, drusku aprobežoti.

4 0 atbildēt

Pamēģini patulkot Vanilla Ice - Ice Ice Baby.

tad šīs dziesmas liksies pilnīgi normālas. tici man.

4 0 atbildēt

Tieši tāpēc es klausos šito

 

http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY

 

Riebjas man visas tās jaunās dziesmas ar ūberbezjēdzīgajiem tekstiem. Tā vien liekas, ka viņi ASV tikai dzer un drāžas.

4 0 atbildēt

A kur tad Rihana ar savu Ambrella laba dziesma, bet iztulkojot dziesma sastāv no lietussargs un lietus zem kura stāvu :)

4 0 atbildēt

tāpēc reti mēģinu iedziļināties tekstā. Ja man patīk beats un kā saskan vārdi kopā ar to, tad es to klausos.

Arī varbūt kāds kaut kur ir pamanījis, ka kādā dzejoļu krājumā ir cittautu autora dzejolis, bet klāt pierakstīts "atdzejojis kaut kāds latviešu mākslinieks". Ja paņemtu tā tīri to dzejoli nocirstu pa latviski, tad arī liktos, ka tā ir kaut kāda buļļa kaka. Un ja kāds āmītis gribētu angliski iztulkot "Plaukstas lieluma pavasaris", tad viņš nodomātu ko autors pīpē.

5 1 atbildēt

Tapēc es aktuālo popmūziku tikpat kā vairs neklausos. Mainstream mūzika principā "izbeidzās" kautkur 90's.

4 0 atbildēt

Ceru, ka buus veel paaris daljas par kuraam iereekt. Ja buus tad luudzu ieliec arii just be good 2 green un rihanna ft. eminem-love the way you lie emotion

3 0 atbildēt

hmmm... Akon(u) pieaicinaaja puishi no The Lonely Islend, kas jau taa ir joks un nevajadzeetu to uzvert nopietni, jo vinjiem ir daudz sadarbiibas ar ASV POP zvaigzneem... Piemeeram, ir dziesma ar Timberlaku, kur piedaavaa apmainiities ar savaam mammaam un izdr... taas vai Ziemassveetkos uzdaavinaat savai miiljotai kasti ar pim... tajaa :) bet nu jaa - dazi gabali ir gauzaam banaali ir stulbi, bet taada apmeeram kopumaa ir amerikaanju kultuura...

3 0 atbildēt

1kārt popmūzika šajā gadījuma domāta kā POPULĀRĀ mūzika, tā visa, kas ir topos augstās vietās.

2 kārt, tas nemaina dziesmas kontekstu.

3 kārt, vai nav vienalga, ka tas ir dziesmas nobeigums? tas tur ir un tas nozīmē to, ko tas nozīmē! ja dziesmas sākumā būtu teksts: "elso, elso, elso" tas nozīmētu tieši to pašu, ko dziesmas beigās. :)))))

3 0 atbildēt

Problēma varbūt slēpjas tur, ka mūsdienās mūziķi tikai alkoholu lieto? Anthony Kiedis, Kurt Cobain - Heroīns, Kokaīns, Zāle. Iznākumā kvalitatīva mūzika! Ok, nevienu no šiem par mūziķi neuzskatu, kāds no viņiem ispār prot spēlēt kādu instrumentu? :O Galu galā, viņi tomēr raōz to, kas ''pelēkajai masai'' patīk. Beat's, kkādi vārdi, tādi, lai pālī var patresīt...

3 0 atbildēt

Vairaak cilveeki tomeer klausaas to melodiju nevis vaardus...

3 0 atbildēt

tieši tāpēc es neklausos Eiropas hītus:D

3 0 atbildēt

nu tad ārstē nervus un klausies savus house track. :D

3 0 atbildēt

Nekad neesmu klausījies šādu mūziku un arī netaisos tuvākajā laikā to darīt.

3 0 atbildēt

pat ja atdzejotu nekas jēdzīgs nebūtu. Ja burtiski iztulkotu kautko normālu no klasikas - nirvana, led zeppelin un pārējais - pat tad būtu jēdzīgāk nekā šeit. skumji! 

3 0 atbildēt

musdienu popmuzika tiesam ir TIKAI par sexu, dzersanu, narkosanos ...  

normali zemteksti vispar vairs nav gandriz nevienai dziesmai ..

visas musdienu dziesmas un kjipa jaunie labie dziedataji ir lai nozombetu jauno paaudzi .. vini klust gandriz ka degenerati .. .

visiem tiem kjipa dziedatajiem tikai dziesmas ir lai iepelnitos kartigi .. par videoklipiem ir izmakstas vairak neka videja cilveka dzive maksa .. un visos video tik parada itka perfekto dzivi .. ka visu laiku skraidot pa partijiem un visu laiku drazot meitenes klusi baigtais vecis un busi pasaules naba .. visi to iedomajas .. un liela dala no cilveku dzivem ir sapista tikko tie aiziet dzivot prom no maksatspejiga tetuka ..

vnk ta ir dzives patiesiba ... it ipais kesha .. tusejas .. tusejas .. ir mauciga .. dzer .. narkojas .. un mazas meitenites skrien pakal vinai domadamas ka bus kkas ipass .. bet beidzas ar nodzersanos pa klubiem un sacjakaretu dzivi .. kamer musu milja kesa (vnk piemeram) ir uzvarijusies no parejo cilveku naudas un laimiga dzivo .. 

vnk ka jau teicu par to ka par degeneratiem paliek.. neviens neredz patiesibu acis  ... tas pats par biiberu tak .. visas ka aklas skrien vinam pakal .. kaut vins AIZ si miliga bibera skatuves tela ir pavisam savadaks .. (precizak .. izlutinats mazs maita kuram piedrazt par parejo pasauli jo vinam ir nauda)

3 0 atbildēt

3. ir visstulbākā dziesma ko savā mūžā esmu dzirdējis

3 0 atbildēt

Reizēm, klausoties latviešu dziesmu tekstos, es pie sevis nodomāju, ka autoram ir aizbraucis jumts, bet nu šis pārspēj visu. emotion

3 0 atbildēt

Autor, kāpēc aizmirsi pievienot Rihanna - S&M? tai dziesmai arī ir "izsmeļošas" dziesmu rindas :D

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »