local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 53, drons ar 1,5 tonnu celtspēju, elektroauto, huper u...1031

Pagājis jau trešais Ekofest, kas norisinājās 4. Augustā, Baltkrievijā. Ekofestā tika prezentēta nākotnes tehnoloģija. Bija daudz jauni pārsteigumi.

SkyWay komanda bija sagatavojuši ļoti daudz lietas ,kas ir cieņas vērtas. Pašu festivālu apmeklēja aptuveni 5000 cilvēki, kā arī bija plānots iepriekš.

SkyWay projektēšanas organizācijas ģenerālkonstruktora Anatolija Junicka uzstāšanās EcoFest 2018 - ikgadējā pasākumā, kas notiek kompānijas - stīgu transporta sistēmu izstrādātāja izmēģinājumu un demonstrēšanas centra teritorijā - EkoTehnoParkā.

Savā uzrunā auditorijai - tūkstošiem investoru no desmitiem pasaules valstu, Anatolijs Junickis apkopoja kompānijas attīstības rezultātus par pagājušo gadu, komentēja jaunākos izstrādājumus un jaunus ritošā sastāva produktus un izklāstīja SkyWay tehnoloģijas starptautiskās attīstības daudzsološos vektorus.

« 1  2  3 »
36 35 1031 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1031

0/2000

Анатолий Юницкий заверил суд, что группа компаний SkyWay — это не юридическое лицо, а некое «объединение по интересам», клуб единомышленников. Что касается размещенной на сайте группы компаний SkyWay информации о том, что истец является ее президентом, то Юницкий настаивает, что это «виртуальная должность».

1 0 atbildēt

Un priecē tas ka arī VK lapā pamazām investori tādi paši kā es sāk arvien vairāk kritizēt SW jo sāk apjēgt kur patiesībā ir iegrūduši  naudu.Jo vairāk tādu būs, jo ātrāk sagrūs Toļika kāršu namiņšemotion

1 0 atbildēt

ar suudainu mietu tevi sist, kameer jeegu iedziit

1 0 atbildēt

Tu esi pretīgs tips Asrtrāli jo katrā rakstā dirs ko citu.Te Tu runā ka būs birža,te tu dirs ka birža nevar būt.Te Tu dirs ka septembrī prezentēs jauno Uniletu,te atkal ka tāds nemaz nav uztaisīts.Opredelisj tak reiz pirms ko dirs.emotion

1 0 atbildēt

Latvijā tieši nav vajadzīgi tādi bezintelekta rupji papašas, kuri "kurī" zāli un aiz katra vārda saka "bl**".

Es zinu šitos variantus, kad aliņam un zālei pietiek, bet zobus salabot nevar un tas ir lūk līmenis. Aldis Gobzems tieši šodien live runāja, ka satika lidostā vienu tādu bez zobiem, bet lidmašīnā atļāvās 3 aliņus.

2 1 atbildēt

Eu Astraali kāpēc Anatolijs melo ka oktobrī būs atpirkšana  ja nav ziņots par to ka varētu beigt tirgot "akcijas" un aizvērt pieeju???? Astraali korņevuhu aizveert solija jau tuuliit peec ekofesta vai pat taa laikaa.Meli.

1 0 atbildēt
Анатолий Юницкий в очередной раз подчеркнул, что не имеет никакого отношения к группе компаний SkyWay: «Нет такой компании, это клуб по интересам».   lūdzu Astraali.
1 0 atbildēt
Un vispar, cik ilgi var propogandet so acim redzamo apjajienu? No astraala driiz kluusi par anaali.
1 0 atbildēt

Labākais ka par SanBernardino jau Toļa vai Vitjaks(baburins) nekur Oficiāli nav klabējuši .To izdvesa šestaks Suhodojevs tā kā šo izdvesienu var uzskatīt par neoficiālu informāciju jeb diršanu.emotion Vienīgais par AAE Toļam tā kā vajadzētu par savu bazaru atbildētemotion A moška 30.septembrī sāks?? Nu jā tagad jau jākoncentrē spēki Innotransemotion

1 0 atbildēt

Pasaki tik kāpēc neviens Sveices medijs nezinjo par kautkādu Toļika Stīgas ieviešanu Sveices Alpos??? Nu??? Toļa pats neko nav oficiāli ziņojis tā ka viss ir Suhodojeva pi*djož.Un gribu redzēt sito K-26 lidojam virs Sveices Alpiem emotion

1 0 atbildēt

Un kaa jau teicu neviens pasaulers gigants taadu Toļas Stiigu nenem par pilnuemotion  emotion 

1 0 atbildēt
Tu atkal novirzies no jautājuma Es Tev atkārtošu nosauc kautvienu pasaules gigantu kurš apskauž Toļas Stīgu? Nevari jo tādu nav.emotion.Neiespējamā misija jo četru gadu laikā nav iziets tirgū,biržā,nav neviens komerciāls objekts un neviens investors nevar neko pārdot toties ir tukši un skaisti solijumi pilna dirsaemotion
1 0 atbildēt
NOSAUC kautvienu ārzemju gigantu kas apskauž Toļas Stīgu.emotion Tādu vienkārši NAV.emotion
1 0 atbildēt
Šobrīd "notiek ļoti nopietns darbs" pie trašu izstrādes gan Šveicē gan AAE.Kompānija "ļoti smagi strādā",pat bez brīvdienām un tai nav pat laika oficiālajiem paziņojumiem.Sevišķi smagi strādā Baburina kungs uz jahtas Melnkalnē.
1 0 atbildēt

Meliem īsas kājas Astraali un tie nevar būt mūžīgi !!!

1 0 atbildēt
Tev jau nav jāmaļ, jo tu parakstijies uz venčura projektu, kas turklāt vāc investīcijas netradicionālā veidā, tā kā vai nu gaidi, vai arī nerunā daudz, jo tev ir visas iespējas atgūt naudu.
0 0 atbildēt
Labi man daudz darba un pakluseesu soreiz .Zeel tik ja tas venčurs buus jaagaida liidz manai kapa malaiemotion
0 0 atbildēt

Astraali nevajag ņirgāties par savu tautu emotion Tādi kadri man ir paziistami simt un viens kuri aizpirduši no LV un dziivo Anglijaa, Iirijaa, Skotijaa un citur pasaulee un deevee sevi par KIngiem kaut patiesiibaa ir suuds uz kociņaemotion Taads esi arii Tu Astraali un vari neapvainotiesemotion

0 0 atbildēt

ES jeboga nesaprotu vai Tu teelo vai tiesaam esi čok čok????

0 0 atbildēt

Tāds bērnudārzs emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »