local-stats-pixel fb-conv-api

Nelaimē nonākusi ome.188

3207 11

Šodien vēlējos jums pastāstīt par kādu vecu tanti kura ir nonākusi skarbās ziemas rokās ,bet daži labsirdīgi cilvēki nolēma to labot un davāt šai tantei prieku ,siltumu un ēdienu. Šo labsirdīgu grupa saucas Tugezi. Krievijas labdarības akcijas grupa līdz kurai ir nonākuši teksti par kādu vecu tanti kurai ir auksts un praktiski nav ko ēst ,tad nu viņi saprika malku ,saprika uz fikso roku pārtiku un devās ceļā.

"Pie aukstā pavarda viņa sēžot ceļos lūdza dievu lai kāds atnestu viņai malku un izpalīdzētu." jūtu ka mēs ieradāmies laikā. - citāts no grupas interneta vietnes.

Ļoti iepriecināja ka pašā sākumā viņa jau teica ka pavisam drīz mirs un cerību nav ,bet pēc pāris stundām šo jauko cilvēku viņa sāka jau domāt uz priekšu par pavasari un turpmākiem plāniem.

3207 11 188 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 188

0/2000

Tik žēl nabaga tantiņas!!!!Ehhh:(

3 0 atbildēt

ir uz pasaules tomēr vēl labi cilvēki

3 0 atbildēt

Ble,kurs Sūds ielika mīnusu?  emotion  

4 1 atbildēt

11. Tik ļoti mīļo to kaķīti... emotion

3 0 atbildēt

Žēl, ka daudzi cilvēki nesaprot, ka veci cilvēki ir jāciena, nevis jāapsmej

3 0 atbildēt

Pilnīgi asaras acīs sariesās...

Tik forši ka ir tādi cilvēki!:))

3 0 atbildēt

Dzīve ir skarba. Prieks par šādām organizācijām. :))

3 0 atbildēt

tā mēs jaunie un +/- bagātie aizmirstam vecos. man pašai 91 gadu veca vecvecmamma - katru nedēļu apciemoju, sanesu ēst, papļāpāju, bet vienalga kaut kā skumji...

bet nu šis - skumji un priecīgi reizē.

2 0 atbildēt

Super cilvēki! ;)

2 0 atbildēt

Ļoti labs raksts. Tiešām aizkustināja līdz sirds dziļumiem. Žēl, ka daudzi cilvēki neaizdomājas par to, cik lielisks ir došanas prieks. Ceru, ka kādreiz pienāks tādi laiki, kad palīdzības sniegšana grūtībās nonākušajiem, kļūs par sabiedrības normu. Lūk, tas, manuprāt, būtu mērķis uz ko tiekties, lai pasaule kļūtu kaut mazliet labāka!!!!  

2 0 atbildēt

Nesaprotu to, viņa ir strādājusi, tatad pelnijusi, pēc vecuma (loģiski) ka pietiekoši, lai valsts vismaz minimalo pensiju izmaksātu, lai tantiņa vismaz varētu sev ko ēdamu nopirkt un gada laikā paris brikešu pakām iekrātu. Bet cik tagad izskatā, ka viņai pat pensija netiek izmaksāta. Un piemēram eiropas piešķirtā pārtika? Maznodrošinātiem tadu izsniedz. Laikam valsts jau atmetusi roku viņai. emotion

2 0 atbildēt
Tak šitas ir vecs...
2 0 atbildēt

Prieks par tādiem cilvēkiem !

2 0 atbildēt

Pat sagribējās aizbraukt apciemot vecmammu 

2 0 atbildēt

Interesanti, ka kaķis diezgan labi barots izskatās, tāds pabrangs. Bet tiem jauniešiem visu cieņu.

2 0 atbildēt

Nu vai tiešām nav neviena paša ģimenes locekļa? Protams, ka ir. Cūķeli, nevar par vecākiem parūpēties. Bet, protams, malači tie, kas palīdz svešiem.

2 0 atbildēt

Savu pirmo plusiņu ieliku, tieši šajam rakstam! Raksta autors to godam nopelnījis.emotion

2 0 atbildēt

Šīs raksts mani aizkustināja!

2 0 atbildēt

Cepure nost  šo jauniešu priekšā !  Aizķēra. Paldies.

2 0 atbildēt

OMG.. Esmu tik priecīgs ka pasaulē ir tik mīļi un labsirdīgi cilvēki un palīdz šādiem nabaga civciņiem, kuriem nav nekā emotionemotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »