local-stats-pixel fb-conv-api

Nelaimē nonākusi ome.188

3207 11

Šodien vēlējos jums pastāstīt par kādu vecu tanti kura ir nonākusi skarbās ziemas rokās ,bet daži labsirdīgi cilvēki nolēma to labot un davāt šai tantei prieku ,siltumu un ēdienu. Šo labsirdīgu grupa saucas Tugezi. Krievijas labdarības akcijas grupa līdz kurai ir nonākuši teksti par kādu vecu tanti kurai ir auksts un praktiski nav ko ēst ,tad nu viņi saprika malku ,saprika uz fikso roku pārtiku un devās ceļā.

"Pie aukstā pavarda viņa sēžot ceļos lūdza dievu lai kāds atnestu viņai malku un izpalīdzētu." jūtu ka mēs ieradāmies laikā. - citāts no grupas interneta vietnes.

Ļoti iepriecināja ka pašā sākumā viņa jau teica ka pavisam drīz mirs un cerību nav ,bet pēc pāris stundām šo jauko cilvēku viņa sāka jau domāt uz priekšu par pavasari un turpmākiem plāniem.

3207 11 188 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 188

0/2000

Es esmu jūtīgs cilvēks takāā es gandrīz sāku raudāt lasot par to ko kundzīte domāja :( + par rakstu :)

7 0 atbildēt

šeit es gribētu tagad pievērst uzmanību tiem latvijas krieviem kas visu mūžu šeit gudri mūld, cik liela bedre šeit ir utt., ka krievijā zelta bedre utt. , zinu, ka latvijā arī ir šādas situācijas, bet krievija ir tikai maskava, un viss kas ir ārpus tās ir nogrimis tādos atvainojos par lamu vārdu ''sūdos'' jo par viņiem krievijai ir pilnībā nospļauties!

Un tagad dārgie krievvalodīgie, kādēļ Jūs domājat, ka Krievijai interesē Jūs vispār citā valstī, Jūs viņiem esat ''pamesli'' ar kuru palīdzību Krievijai paveras daudz iespēju, bet par jums viņiem ir pilnībā vienalga! Atveriet acis vienreiz dārgie cilvēki! Visi esam uz šīs zemes cilvēki, nācijas ir tikkai sadalījums kādēļ savā starpā karot! Ja varam dzīvot, nējau izdzīvot! NWO!emotion

7 0 atbildēt

gribeetu zinaat, kpc lai kaads lohs liktu mīnusus shim raxtam...:@

Atsaucaties, un pasakiet iemeslu.

es gan +++++ ;)

7 0 atbildēt

"ANTIKRIEVS" ir tāds lohs! ne jau visi krievi ir slikti suuds siikaisemotion

6 0 atbildēt

Arī latvieši varētu saveidot līdzīgu organizāciju, vai vienkarši cilvēki, kas vēlas palīdzēt varētu savākties bariņā. Visiem šķiet, ka tam vajag šausmīgi daudz naudas. Īstenībā tā nav.. Padomājam katrs cik naudiņas iztērejam dažādos nevajadzīgos sīkumos - saldumi, cigaretes, alkohols, visādi nieki kuri veikalā priecē acis, bet atnākot mājās tiek iesvioesti stūrī, desmitās biksēs, jau pie esošajām deviņām, utt... Katrs dotu cik var, 50sant., latu, divus vai piecus... kopā jau savāktos...emotion

Tikai mēs esam pārak kūtri...Tā stulbā domā "ko ta es varu, viens jau neko nemainīšu".. tāpat kā ar balsošanu un tamlīdzīgām lietām.... emotion 

 

Jā, be ne par to ir šis stāsts. :D Prieks, ka omītes lūgšanas piepildījās un viņai atkal ir radies dzīvot prieks. :)

6 0 atbildēt

5ciem spokiem kajas jasalauzh.

5 0 atbildēt

Jā :) super! Un ja godīgi - mēs katrs tā varam... tā palīdzēt kādam... ticiet man... labāk kādam labu izdarīt un vēlāk "Karma" pati Jums pateiksies par to... nekā visulaiku ņaudēt un sūdzēties cik Jums bļin hujova dzīve... ka Jums redz jāēd ir putra vakariņās, nevis vistas fileja ar sēņu mērci...ka Jums ir kkāda veca nokia nevis iPhone jaunākie modeļi...vārīties Sevī... un neieredzēt citus par to ka Jums nekā nav...ir kkas jādara... ok... jā -  IR  Melnās strīpas cilvēkam dzīvē... bet tas tikai nozīmē to, ka kautkas ir ne ta noticis... vai Nu Jūs... vai nu kāds Jūsu ģimenē ir kko kādam nodarījis un dabūjis mēslus pretī trīskārši... kautvai tāda stulba situācija kad Jūs esat veikalā un pērkat to lētāko... bet kāds paiet garām ar pilniem ratiņiem visu to dārgāko... mēs noskaužam...tas arī  nospēlē uz karmu... Domājiet gaišas domas... domājiet pozitīvi un uzreiz jutīsiet atšķirību. Es jau kā kautkāds psihologs aizmuldējos :D Oh My.

4 0 atbildēt

man pilnīgi asaras sariesās acīs. cik jauki no to cilvēku puses tā izpalīdzēt nabaga omītei!! emotion es, kad ciemojos pie radiņiem arī laukos Krievijā, kopā ar māsīcu, kura arī tur dzīvo, gājām vienai kaimiņienei palīdzēt pa māju, pēc tam produktus sapirkt. nekas daudz, bet nu..viņa tāpat to novērtēja. Es īsti nezinu, kur šis notika, bet jā, es biju Astrahaņas apgabalā, no kurienes nāk mana mamma. :)

4 0 atbildēt

Paldies Dievam, vēl kāda laba sirds pa šito elli staigā....

4 0 atbildēt

aww, nu tik jauki cilvēki, prieks skatīties.

4 0 atbildēt

"Stilīgi", ka valsts pat par vecajiem likuma sargiem nerūpējas...

Respect tai labdarības organizācijai

4 0 atbildēt

Prieks par cilvēkiem kuri cenšas palīdzēt vecajiem pilsoņiem.

Kaut Latvjiā vairāk palīdzētu pensionāriem, jo mums šādu cilvēku arī netrūks, nevis lāčiem, lai tiem, redz, būtu jauna būda.  Vecie cilvēki ir pelnījuši cieņu. Un palīdzīgu roku, un kaut retu, bet tomēr, apciemojumu.

4 0 atbildēt

Iedomājieties, cik šādu vientuļu un vecu cilvēku ir Latvijas nomalēs :(

4 0 atbildēt

Prieks, ka uz pasaules ir tādi cilvēki! emotion 

4 0 atbildēt

žēl, ka tā.. protams labāk būtu pansionāts, ja nav neviens tuvinieks, kas viņu varētu pieskatīt...

5 1 atbildēt

Pireks, ka uz pasaules tik labsirdīgi cilvēki emotion

4 0 atbildēt

Pašam radās iedvesma palīdzēt kādām cilvēkam :)

3 0 atbildēt

acīs asaras saskrēja emotion

3 0 atbildēt

Tik žēl nabaga tantiņas!!!!Ehhh:(

3 0 atbildēt

Žēl, ka daudzi cilvēki nesaprot, ka veci cilvēki ir jāciena, nevis jāapsmej

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »