local-stats-pixel fb-conv-api

Lielākie Obamas meli.114

1696 82

Baraks Obama ir ne tikai pirmais melnais prezidents, bet arī lielākais melis starp visiem ASV prezidentiem. Šajā rakstā par pieciem viņa lielākajiem solijumiem ,ko viņš nav spējis izpildīt un arī visticamāk neizpildīs.

1696 82 114 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 114

0/2000

Parlamentālā republikā jā, piemēram Latvijā. ASV ir prezidentāla republika, prezidentam ir vairāk uzdevumu.

3 0 atbildēt

Loģiski, ka pirms vēlēšanām republikāņi sāk vētīt, ko tad demokrāts Obama īsti sasolījis un nav pildījis.

3 0 atbildēt

Pat visdižākie un godīgākie cilvēki melo, tā tas pasaulē iekārtots..

4 1 atbildēt

Gribētos atgādināt, ka ASV ir prezidentāla republika kur prezidentam ir augstākā vara un pieder pēdējais vārds. Ja runa iet par Latviju, tad nu VVF skaidri parādija ko ir iespējams panākt ar prezidenta statusu. Tā ka atrunas par to ka prezidents ir tikai seja ir vairāk kā bērnišķīgas.   

3 0 atbildēt

Smiekli nāk par tiem, kas domā, ka Amerika patiešām vēl ir prezidentāla republika. emotion

Tur tā pat kā visur valda lieli cilvēku grupējumi, un tikai daži spec izvēlēti cilvēki kļūs par acu smērētājiem, lai neviens nenojaustu, kas notiek patiesībā. Obama ir nekas - pliks mutes virinātājs bez varas un teikšanas.

3 1 atbildēt

Piebilde kad rakstim par ameriku luudzu pasaki tu lieto amerikāņu trilijonu vai eiropiešu.

3 1 atbildēt

emotion

Vēl vairāk muļķības laikam būtu grūti vienā rakstā sabāzt ...

Nu tad pēc kārtas:

1) Varēji vismaz skaitļus pareizi apzīmēt. Arī pirms Obamas ASV parāds jau pārsniedza 6 triljonus, nevis kaut kādus tur miljardus. Buša laikā arī parāds paspēja dubultoties. Pie tam, lielākais parāda pieaugums ir dēļ ekonomiskās krizēs, kuru ne jau Obama izraisīja. Viņam arī vēl joprojām jāmēģina izcīnities ar Buša finansiālo rīcībpolitiku, piemēram nodokļu atlaides bāgātajiem, kas ir viens no galvenajiem iemesliem kapēc ASV jau  gandrīz desmit gadus ir budžeta deficīts. Cilvēki laikam iedomājas, ka prezidentālā republikā prezidents var darīt ko vien grib, bet nekā. Ja Senāts atsakās laist cauri kādu likumprojektu, tad viņš tur ne sūda nevar padarīt. Un budžeta lēmumiem jātiek apstiprinātiem Kongresā.

2) Nezinu, kur tu šito izrāvi. Vidējais bezdarba līmenis ASV šobrīd ir 8.2%, saskaņā ar ASV Nodarbinātības Statistikas biroju.

3) C-SPAN takš rāda Senāta un Kongresa sēdes! Tas ir gandrīz vienīgais, ko tas kanāls dara un tāpēc neviens viņu neskatās, bet rāda viņš šā vai tā. Tā reize, kad prese satrakojās, ka viņus nelaiž klāt, bija, kad Obama abu partiju pārstāvjus uzaicināja uz Balto Namu, lai apspriestu veselības aprūpes reformu, kuru Republikāņi nekādi negribēja laist cauri.

4) Obama ir akadēmiķis un politiķis. Protams, ka amatam kvalificēti cilvēki būs apgrozījušies tajos pašos apriņķos kur viņš, un viņa kritiķiem ar to pietiek, lai attālu pazīšanu pasniegtu kā "Oj viņš jau tikai draugus ceļ amatā."

5) Labi, šeit es piekrītu, to jau viņam sen vajadzēja dabūt gatavu. Pieņemu, ka kandidējot viņš domāja, ka tas būs baigi viegli, bet nonākot amatā saprata, ka tos cietumniekus ir kaut kur jāliek, jo viņi jau gandrīz vai nelegāli aizturēti, bet vaļā laist arī negribās.

Kopumā es ceru, ka tu šito no kaut kurienes tulkoji, nevis pats tādas muļķības sarakstīji.

2 0 atbildēt

Bezdarbs ASV šā gada jūnijā bija 8.2 procenti valstī kopumā. Nu ok, es pieļauju ka varētu atrast kādu ģerevņu tuksneša vidū ar tiem 25 procentiem, tāpat kā pie mums ganjau var atrast kādu miestu ar visiem 50 procentiem, bet nu apgalvot ka bezdarbs asv vairumā štatu pārsniedz 25 procentus.. Autors varbūt varētu pastāstīt no kurienes tādi dati ir ņemti lai nebūtu tā ka tas viss ir no pirksta izzīsts.

1 0 atbildēt

Vienmēr būs viegli atrast informāciju par cilvēka trūkumiem. Bet, lai kāds atrastu kaut ko labu par cilvēku un uzrakstītu to plašākai publikai - nemūžam! Vienmēr vieglāk būs kritizēt...

1 0 atbildēt

Meli, varbut vienkarsi nespeja izpildit - 1 cilveks tomer nevar visu paveikt 

3 2 atbildēt

Redzams, ka raksta autoram ir diezgan vāja izpratne par ASV politisko sistēmu. Teksts noteikti ir ņemts no republikāņu priekšvēlēšanu kampaņas, kur vienkārši fakti ir pasniegti sev labvēlīgā gaismā hahah. Protams, ka Obama nav izpildījis daudz no saviem solījumiem, bet vairumu no šiem punktiem ir pavisam viegli atspēkot (protams, ja ir zināšanas par šo tēmu).

1 0 atbildēt

ta ir kad neegeri pielaiz pie lielas valdibas kuga stuuresemotion emotion

2 1 atbildēt
Same like a latvia emotion
8 7 atbildēt

Drīzāk tie ir "aplauzieni" nevis "meli".

Iespējams, ka gribēja to izdarīt un domāja, ka izdaries, tikai nesanāca emotion

2 1 atbildēt

Kurš Latvijas politiķis bija tas, kurš teica, ka politiskos solījumus pilda tikai muļķi?

1 0 atbildēt

Not bad, ai iešu izspiest obamu baltajā namā tagad.

0 0 atbildēt
Es ieliku pirmo reizi 1000 punktus . ps.labs rakstd
0 0 atbildēt

asv vismaz ir prezidents, a mums?

0 0 atbildēt

Veiksmi TC emotion emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »