local-stats-pixel fb-conv-api

Dziesmu un deju svētki – organizācijas augstākā virsotne! Diemžēl pēdiņās...82

621 43

Automātiski tiek pieņemts, ka pasākums, kurā piedalās apmēram 37 tūkstoši bērnu, tiktu organizēts tā, lai viss atbilst normām. Nē, pag – ne normām, bet izcilībai, jo kas ir norma? Norma ir skolēnu četrinieks, minimums, kas jaizpilda, lai ko ieskaitītu, vai tiešām mums ir jāapmierinās ar četrinieku Nacionālo dziesmu un deju svētku organizēšanā? Šis grandiozais pasākums norit ne jau pirmo gadu, visam jau bija jābūt noslīpētam līdz perfekcijai, bet nē – katru reizi kāpjam uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
621 43 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 82

0/2000
Esmu arī dziesmu un deju svētkos piedalījos kā dejotājs. Atceroties tos senos laikus, tad mūs labi baroju. Labi es biju no Rīgas un man skolās nevajadzēja palikt, bet cik zinu un piekrītu tam, ka vajag normālas guļam vietas sagādāt priekš dalībniekiem. Jo nevaru noliegt slodze bija smaga, ļoti agri jāceļas un vēlu esi mājās. Jāpiedalas neatkarīgi no tā vai gāž lietus, vai svelme ir vai pat tornādo plosas. Ar autobusu normāli izvadāja, kaut vai toreiz dzīvoju tur pat uz Ğertrūdes ielas. Bet jā, jārupējas par dalībniekiem, jo tie ir īstākie kuri ienes dziesmu un deju svētku noskaņu, nevis orginizētāji, kur reizēm nolažo un pavirši noirganizē. Bet jau pēdējos 10 gadus esam vāļi, pat nepārspīlējot teikt ļoti vāļi organizētāji praktiski visos svētkos un pasākumos. Un tad vēlāk paši sev sit pa plecu un slavina par suņu kaku. Un gājienu nu noteikti nedrīkst aizliegt.
1 0 atbildēt
Man liekas musdienu berni vnk paliek vajaki un vajaki... tadas ka fiziskas aktivitates ir minimalas... tagad plansetes un aifoni... musu laika skreja, spelejam utt... pieej paprasi bernam atspiesties 10 reizes.. bus brinums ja 3 novilks.... vecaku vaina taja loti liela.. mazak vajag tv skatitiea, bet vairak sportot kopa... ar dzekiem futbolu ka piemers ar meitem to pashu voleibolu... ir vasara ara silti... tas ir mans viedoklis
4 3 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
Par tiem autobusiem gan nebiju dzirdējusi... Pati piedalījos gan dziesmu, gan deju svētkos, deju svētkos daudz vieglāk emotion
0 0 atbildēt

Pēc komentāriem spriežot, visur ēdināšana nebija vienāda, kā to apgalvo pasākuma organizatori. 

0 0 atbildēt
Īstenībā ziņās daud ko noklusē. Piemēram mūsu skolā gulēt nevarēja jo orķestrim 3:00 naktī reāli bija mēģinājums. (pilnīgs sviests) Ar ēdienu kā jau teicu saindējās. Mūsu skolā pat veselas divas dienas visai skolai nebija ūdens. Maize mums bija sapelējusi. Bet vispār ziņās tos pašus bērnus varēja paintervēt. Te jau arī ta pats. Daudzi tik stāsta un stāsta bet ļoti daudz muļķību. Bet tomēr pēc visa šitā man pat gribas vēl dažas dienas.
2 2 atbildēt

ne bet tiešām tas udens reizēm bija normāls reizem bija nedzerams. bet par barošanu skolā nesūdzos. edināsāna bija ideāla . tikai brokastis nepatika . vareja brokastīs ko stiparāku par putrinju

0 0 atbildēt

Un ja nu kāds no tiem ģībējiem atstieptu kājas, bet gājiens nebūtu atcelts. Tad atkal visi zākātu ministri!!! 

Padomājiet taču globālāk. Pēc kara visi ģenerāļi gudri

0 0 atbildēt

Ir dīvaini, ka es šo komentēšu, bet.

SVEICIENS NO ORGNIZATORU KOMANDAS - Esmu koru koordinators!

Par ūdeni - bullshit! Dzert varēja darbūt cik uziet, bija brīži, kad pakām koriem devām!

Par ēdienu - piedod, bet realitāte ir tāda, ka KATRS REĢIONS/PILSĒTA MAKSĀJA PAR SAVIEM AUDZĒKŅIEM! Rīga noalgoja Daily sev un citiem, citi reģioni maizītēm un augļiem/dārzeņiem visus baroja! Ēdām labi, jo negājām uz hesīšiem un Mc'Donaldiem, lai pierītu pilnus punčus un bļautu, kāpēc šeit nedala burgeru komplektus un vēl visādus draņķus!

Par izvietošanu - Visi bļauj par tiem 31 cm. Nu nebija tā! Es koordinēju un izvietoju divas koru kollonnas, vietas viņiem un pārējiem pietika! Tajos 31 cm būtu iekļauti dejotāji, kuri pēc koncerta Daugavas stadionā vēlētos doties uz Mežaparka Lielo estrādi dziedāt!

Par ģībšanu - izlasi oficiālo reanimatologu atzinumu - dziedātāji lielā daļā ģīboņu krita panikas dēļ (domāja, ka paši kritīs un tā arī sanāca), turklāt no tiem 500 hospitalizēja aptuveni 25 dziedātājus un stacionārā atstāja līdz nākamās dienas rītam 9 cilvēkus.

Kāds sakars Straujumai? Tāpat, kāpēc visi rej virsū Seilei? Viņi ir izpildkomitejā? Viņi ir organizatori? Labi, ja viņas vismaz kādu no papīrīšiem ir redzējuši! Visu cieņu Seilei par mēģinājuma pārtraukšanu un gājiena atcelšanu!

Un nē, es neesmu nozombētais darbinieks, organizatoriskajā pusē bija ļoti daudz citu mīnusu!

0 0 atbildēt

nu es zinu, ka daudzām Rīgas skolām bija šausmīgs ēdiens!

0 0 atbildēt

Mēs dzīvojām kojās emotion

Bet ''sausā'' pārtika bija tikai pusdienas, ja vēlējās Mežaparkā bija stendi ar ēdieniem un kori varēja braukt ēst. Ūdeni estrādē varēja ienest.

Ģenerālmēģinājums... jā, tas gan bija kaut kas. Tur gan bija pilnīgs haoss, piekrītu. Mums korī daudziem bija slikti, bet neviens pie mediķiem negāja un aiz stresa vai aiz kkā cita daudzi sāka raudāt. 

 

Bet tā kopā man patika un es piedalītos vēlreiz.

0 0 atbildēt

EJ TU DIRRRRIĢĒT!!!    Tie bija labākie svētki manā mūžā!!!!   Domā ko raksti, idiot!!!

0 1 atbildēt

Tu tur biji? NĒ.

Ir jātic visam, ko raksta interneta komentāros? NĒ.

Es vispār lasīju rakstu un domāju, ka rakstīts par kaut kādām spaidu nometnēm. Jādomā, vai biju uz tiem pašiem svētkiem, par ko raksti. 

0 2 atbildēt

Visa tā fufla, kas medijos ir uzspūsta ir vienkārši vētra ūdensglāzē. Bērni mūsdienās ir tik ļoti atslābuši, ka paši nespēj sevi pieskatīt. Nav ko skraidīt pa Mežaparku, kad ir pārtraukumi, nav ko neiet gulēt laicīgi - ja paši sevi sargātu, tad nekas nenotiktu. 

5 7 atbildēt

Es biju pagaišajos, vot tie bija dziesmu svētki , tad vel macijos pmsk , viss bija super izdarits, a šogad ta neizskatas.

0 2 atbildēt

Vieni saka tā, otri protestē. Nu nav zolīdi noliegt citu cilvēku pieredzi, ja pašam viss ir bijis kārtībā. Jā, ūdens esot bijis brīvi pieejams estrādes vienā stūrī, tomēr līdzi ņemt to nav bijis atļauts. Kā saka ātrās palīdzības mediķi, pie vainas esot bijusi dehidrācija un pārgurums, tātad mediķiem tagad neticēsim? 

1 4 atbildēt
« 1  2  3 »