local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pagatavot...jeb kur pazuda laiks ?192

Kā nejauši ietrāpīju Spokos, tā vairs nav kur sprukt. Sākumā tikai lasīju un ievērtēju citu spoku rakstiņus, bet pamazām saņēmos drosmi un arī pats pievienoju savu pirmo rakstiņu. Nu jau daudz ūdeņu aiztecējis, vasara pagāja nemanot, bija daudz interesantu notikumu, sapazinos ar daudziem spokiem un ar daudziem no viņiem kopā no sirds padarbojāmies pie dažādiem projektiņiem. Dzīve uzmet visādus kūleņus, nejauši apstākļi nupat saveda kopā arī ar SpokuParaaru. Kopīgi padarbojāmies katrs pa savu līniju, nedaudz, bet bija interesanti. Kad piešķīlu savu veļmašīnas grilu sapratu ka vasara ir tu tū, tik daudz gribējās izdarīt, bet jāliekas atkal ziemas mierā.

Tā nu vakarā lobot iekšā SpokuPavāra gatavoto ekskluzīvo šašliku pārdomāju un izskatīju aizgājušās vasaras paveiktos projektiņus un darbiņus. Par tiem gan pats daudzus rakstiņus esmu Spokos ielicis, gan paši spoki darboņi ir rakstījuši jo bija noruna ka katrs par savu projektiņu pats kaut ko uzrakstīs. Piemetu čību pie deguna, laikam slinkumā palaidos, kaut kas neklapē, vai tik laiku nelietderīgi neesmu izniekojis ? Pārskatīju vasarā paveikto, kā tad, viens projektiņš palika aiz kadra. Bija noruna, bet rakstiņš tā arī netika uztaisīts, pa to burzmu kaut kā paslīdēja garām. Nu neko, nāksies pašam parādīt vēl gabaliņu no vasaras. Daudz kopumā tika paveikts pie reizes tapa arī gandrīz visi mani rakstiņi, bet tāpat visu iecerēto nerealizēju, grozies kā gribi, diena par īsu.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/106_x264.mp4.html

« 1  2  3  4  5 »
1656 5 192 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 192

0/2000

Izpētīju visas 37 lapas, super, gaidu nākamos rakstus ar nepacietību emotion

2 0 atbildēt

Pie Katras Bildes Vēl Pierakstīt Mazu Aprakstu. emotion

2 0 atbildēt

You are my idol !

2 0 atbildēt

hm, nesaprotu, kapēc tik aizmetinātas damnkrota vietas? :? un kapēc netika ņemt paklājs ārā no automašīnas? esmu pavisam pārliecināts, ka tur atrastos vēl ko darīt. Bet tā cepuri nost, zinu, kas ir jāpārdzīvo tieši ar šo auto, jo pats arī ieeju beigu stadijā. Metināt ir ko un pie tam ļoti daudz. Veiksmi turpmāk! :)

2 0 atbildēt

patīk sekot ,kā viss noticis no paša sākuma.

tas bmw laikam auto īpašniekam ir ļoti dārgs ...

paldies par rakstu ;)

2 0 atbildēt

Pie Tevis Sasha, shitam rakstam jau izgājām cauri, bet noskatījos vēlreiz tagad ar aprakstiem :D  Nu vienkārši izcils darbs, milzu pacietība un lielisks rezultāts ;)

2 0 atbildēt

daarbs izcils. vissu cieņu! emotion es savam rūsīņam knapi vienu slieksni savedu kārtībā :D

2 0 atbildēt

Apbriinojams darbs un uzciitiiba , lai ilgi un veiksmiigi ripo , tikai zeel ,ka  sadam rakstam spiezot ''+''  pieliekas tikai 2 , labpraat dotu visus 100 

2 0 atbildēt

SASHA KACHOK:D

2 0 atbildēt

Jā sasha ko lai saka. Visus rakstus šeit vajag tādus kā tev. Zem katras bildes, komentārs un apstāstīts darba process. Malacis. Žēl gan ka tas tā viss beidzās, bet dzīvē visādi akmeņi spieķos tiek mesti. 

2 0 atbildēt

baigais darbs ieguldīts,malači,bet man jau liekas,ka neatmaksājās..pats uz ko tādu neparakstījos,,notirgoju savu rūsas čupu un nu meklēju ko svaigāku,jo pieliekt to,kas tiktu ieguldīts krāsošanā ieskaitot laiku sanāk jau E46...lai labi ripo...

2 0 atbildēt

super, visu cieņu, man tādu kaut kaimiņu, kas pamāca..

2 0 atbildēt

To žurku vieglāk būtu nokrāsot zaļu un nobarot govīm  emotion 

1 0 atbildēt

Rakstu pārlasīju.

Par to BMW. Darbs, protams, kvalitatīvs. Taču es tādu rūsas perēkli nebūtu gan taisījis.

Krāsas izvēle arī. Es kaimiņam velosipēdu neieteiktu tādā krāsā krāsot.

1 0 atbildēt

Šitā žurka gadījumā netirgojās Valmierā, biju skatīties kad vēl autiņu meklēju, bet tur skaidrs bija uzreizz, a bildēs, maita, bija visu tā nofočējis, ka neko īsti pateikt nevar :D

1 0 atbildēt

gribētu uzzināt cik šis viss prikols izmaksāja?

1 0 atbildēt

Long post is long!

1 0 atbildēt

vaitad shitas atmaksajas?

1 0 atbildēt

Cepuri nost! Krietns darbiņš ieguldīts Saša, ceru ka šis autiņš bija to vērts, lai tiktu veikta šāda restaurācija! Ja taisa priekš svevīm tad jau ar tādu vēl 10 gadus jābrauc.

2 1 atbildēt

Vsjo jasno, prijmim k svedeņju :)

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »