local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pagatavot...jeb kur pazuda laiks ?192

Kā nejauši ietrāpīju Spokos, tā vairs nav kur sprukt. Sākumā tikai lasīju un ievērtēju citu spoku rakstiņus, bet pamazām saņēmos drosmi un arī pats pievienoju savu pirmo rakstiņu. Nu jau daudz ūdeņu aiztecējis, vasara pagāja nemanot, bija daudz interesantu notikumu, sapazinos ar daudziem spokiem un ar daudziem no viņiem kopā no sirds padarbojāmies pie dažādiem projektiņiem. Dzīve uzmet visādus kūleņus, nejauši apstākļi nupat saveda kopā arī ar SpokuParaaru. Kopīgi padarbojāmies katrs pa savu līniju, nedaudz, bet bija interesanti. Kad piešķīlu savu veļmašīnas grilu sapratu ka vasara ir tu tū, tik daudz gribējās izdarīt, bet jāliekas atkal ziemas mierā.

Tā nu vakarā lobot iekšā SpokuPavāra gatavoto ekskluzīvo šašliku pārdomāju un izskatīju aizgājušās vasaras paveiktos projektiņus un darbiņus. Par tiem gan pats daudzus rakstiņus esmu Spokos ielicis, gan paši spoki darboņi ir rakstījuši jo bija noruna ka katrs par savu projektiņu pats kaut ko uzrakstīs. Piemetu čību pie deguna, laikam slinkumā palaidos, kaut kas neklapē, vai tik laiku nelietderīgi neesmu izniekojis ? Pārskatīju vasarā paveikto, kā tad, viens projektiņš palika aiz kadra. Bija noruna, bet rakstiņš tā arī netika uztaisīts, pa to burzmu kaut kā paslīdēja garām. Nu neko, nāksies pašam parādīt vēl gabaliņu no vasaras. Daudz kopumā tika paveikts pie reizes tapa arī gandrīz visi mani rakstiņi, bet tāpat visu iecerēto nerealizēju, grozies kā gribi, diena par īsu.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/106_x264.mp4.html

« 1  2  3  4  5 »
1656 5 192 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 192

0/2000

Esmu viena no taviem lielaakajiem faniem :)

3 0 atbildēt

Labsemotion

3 0 atbildēt

Nu Saša, tu esi zvērs, šito pacietību, tik daudz ruslanu izdrāzi ārā. emotion

3 0 atbildēt

beigās krāsojums dārgāks par 2vām tādām mašīnā,emotion

3 0 atbildēt

Kā man patīk Tava kārtība, kas valda Tavā "darbistabā" !!! 

3 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

He, he labi paplosījāmies!! ;) Jā nu nokapājām labi,,, arī ap bembīti cepuri nost par uzņēmību... žēl, ka izlietie sviedri un centība tā neatmaksājās... bet nu vismaz prieks par paveikto!! :) dažās bildēs pat man jau acis riņķī griežas izskatās, kad sākumā vel nebiju pieradis pie grafika - ja mauc, tad mauc līdz rītam, kamēr krītam,he he! :D cepuri nost!!  + Jā, ar to rakstu pievienošanu utt,, te gļuki arvien biežāk sāk palikt! Tomēr administrācijai vajdzētu ko darīt un spēju robežās uzlabot servera gaitu... savādāk jāpakaras, kad pievienotas 300 bildes ,apraksti, bet viss pazūd!! emotion

3 0 atbildēt

daarbs izcils. vissu cieņu! emotion es savam rūsīņam knapi vienu slieksni savedu kārtībā :D

2 0 atbildēt

Apbriinojams darbs un uzciitiiba , lai ilgi un veiksmiigi ripo , tikai zeel ,ka  sadam rakstam spiezot ''+''  pieliekas tikai 2 , labpraat dotu visus 100 

2 0 atbildēt

Nu malači! Cepuri nost!  Tā tik turpināt... forš projektiņš... un iznākums pa pirmoemotion

Viennozimīgi +++

2 0 atbildēt

Izpētīju visas 37 lapas, super, gaidu nākamos rakstus ar nepacietību emotion

2 0 atbildēt

Labs raksts!

2 0 atbildēt

jebal, ta tik ir pacietiba un milestiba pret darbu ko dari.. 

2 0 atbildēt

lielisks darbs ! emotion

2 0 atbildēt
Tu i traks! :) liekas, ku taadu nonjemshanos, tas tak nav taa veerts, bet gala rezultaats priecee veel ilgi... Vairaak tik uznjeemiigu cilveeku un neaizlaist visu autobuuves veesturi Tolmetaa!!!
2 0 atbildēt

Raksts tads , ka ar interesi skatijos , un pat nepiefiksēju ka ir 37 lapas. 

2 0 atbildēt

hm, nesaprotu, kapēc tik aizmetinātas damnkrota vietas? :? un kapēc netika ņemt paklājs ārā no automašīnas? esmu pavisam pārliecināts, ka tur atrastos vēl ko darīt. Bet tā cepuri nost, zinu, kas ir jāpārdzīvo tieši ar šo auto, jo pats arī ieeju beigu stadijā. Metināt ir ko un pie tam ļoti daudz. Veiksmi turpmāk! :)

2 0 atbildēt

You are my idol !

2 0 atbildēt

lielisks raksts emotion 

 

zināšu kur dzīt savu auto, kad būs tāda nepieciešamība emotion

2 0 atbildēt

spoku pavars gatavo masiinas.emotion

2 0 atbildēt

ew wai tik 1. bildee naw wecaas jawas detaljas....? :D

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »