local-stats-pixel fb-conv-api

Kā brīnumu zemē.108

Raksts pacelts ! No sērijas : Kā nevajag !!!! Man šeit daudzi taujā, kur pazudis esmu, Jāņi nolīgoti, kā ar Mantas projektiņu... ? Šausmīgi jau negribējās biedēt tautu, bet dzīve nav rožu dārzs, labāk būtu vēl Līgojis, bet nācās atgriezties realitātē un realitāte izrādījās stipri bēdīgāka kā varētu vēlēties... Praktiski visu laiku savam priekam un hobijam savā darbīcā darbojos ar saviem projektiņiem, bet nedrīkst arī aizmirst ka ir arī darbs firmā un transporta daļas direktora amats uzliek arī zināmus pienākumus. Krīzes sakarā mans autoparks saruka piecas reizes, tagad ir palikušas tikai divas ar pus braucamas transporta vienības kuras vēl kaut kā kust uz priekšu ar dieva palīgu.

Ir dzirdēta pasaka par " Latvija veiksmes stāstu " , ekonomikas augšupeju, arī ka ar trekno euro kabatas tūlīt būs visiem pilnas, bet kaut kas tomēr kopā nelīmējas, firma darbojas, bračka plosās kā nelabais, cepam kliņģerus, maizīti, kūkas un citus izstrādājumus, bet tā kopējā ekonomikas līkne pamazām bet neatlaidīgi iet tikai uz leju. Mājās savam priekam varu darboties ar pieklājīgiem materiāliem un atļauties arī kādas tehniskas izvirtības... firmā jālāpās kā sanāk un arī tam līdzekļu pietrūkst. Nesen diviem autiņiem tehniskā skate bija jāiet, gājām pēc principa, pirmajā reizē lai saraksta visu ko vajag, tad to arī remontēsim... nopelnījām trīsdesmit divus divniekus... uz vienu transporta vienību.

Man rokas nolaidās, mani auto remontēšanas uzskati diametrāli pretēji bosa uzskatiem, šis man saka lai ka tik kaut kā saķeru, kaut ko pielipinu, kaut ko aizmālēju, kur kratās var arī ar drāti piesiet.. man savukārt visu vajag riktīgi un kapitāli sataisīt, ja taisa, tad taisa, ja ne, tad nav ko rokas smērēt.. Tā pie kopīga risinājuma nenonācām, bet izeju no situācijas atradām...

Reiz rādīju ar ko mūsu firma nodarbojas : http://spoki.tvnet.lv/tribine/Man-laikam-vaks-varbut-tomer-ne/556479 Kā saka šefs: Līmējam riepas un vulkanizējam bulciņas.

« 1  2  3 »
535 4 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000

Emm... Vai es uz sava pasāta pieļautu tādu metinājumu- smagi apšaubu šito versiju emotion Bļin, bet man arī tā nāve uzmetās- visu laiku nekā nebija, vienu dienu no darba atbraucu- taisot vārtus vaļā ieraudzīju, ka tieši zem manām durvīm slieksnī 2x2cm caurums... Aš pat žēl palika... Laikam uz gruntenes kāds akmens atrada ''mērķi''... Katrā ziņā par rakstu tev plusiņš- kā vnm no manis ;) emotion 

2 0 atbildēt

Ko tādu ieraugot man rokas nolaistos vispār kautko darīt.  Kur skaties tur rūsa. bet kādu laiciņu tagad ganjau turēs. Un tie jumti tiem combo laikam slimība. Senča darbā. vienam Combo 5 gadu laikā jau 3 tie jumti mainīti. Un atkal jau no visām malām brūns.

2 0 atbildēt

12. bilde, taviem mazbērniem paveicies ar tevi emotion

2 0 atbildēt
Veiksmi izkepuroties! Gan jau ar laiku vedasiet augstakas klases businos... ;)
2 0 atbildēt

Vismaz nav zeķubikšu/lupatas-špaktele vai makroflex variants.

1 0 atbildēt

Neko no mašīnām nesaprotu, bet pie katras bildes tāds: Ah, nelieši! Kā tā var? Kas viņus kāds pārāk stipri dirsā ar lego klucīšiem paņēmis un tagad nav ne saprašanas ne roku mākas?

0 0 atbildēt

Šādi auto grauj firmas tēlu,skaidra lieta :)

0 0 atbildēt

bezjēdzīgs proces

0 0 atbildēt

ši ir darba mašīna.Galvenais lai brauc.Vizuālais tā,mazāk vajadzīgs.Šim rūsa bija riktīgi pa daudz,ka lai visu atrūsinātu(:D) būtu jāielgulda vairāk naudas nekā šī mašīnīte.Ja jau mīļa-tad uz priekšu,darbojieties :)

0 0 atbildēt

un es ar sava Opelīša arku, glābjot no Mātes korozijas, 4ras dienas mocījos, visu dīrāju ārā:D uztraucos, ka parādījās rūsiņa, bet redzu, ka dažiem vispār pie vienas vietas rūsa, brauc, kamēr tehnisko var iziet:D

0 0 atbildēt

Šis ātrais remonts tik līdz nākamajai TA un būs atkal jauni caurumi blakus. Nu šajā gadījumā kapitālo remontu jau vairs nav vērts taisīt. Jāmeklē būs vien cits braucamais, katram savs laiks aiziet no skatuves.

0 0 atbildēt

Iedotu Sašam uz dažām nedēļām šo te un pēc tam uz izstādēm varētu ar viņu braukt :D

0 0 atbildēt

Kur prāts pirkt Opel? Laikam Tavs bračka cerēja ka būs trekni gadi? Būtu labāk ņēmis kādu no VW, mazāk bēdu ...

0 0 atbildēt

bulkvāģim tehnisko skati vajadzēja iet?:Demotion

0 0 atbildēt

tas tak opeles jobanais :D :D nau brinums :D

0 0 atbildēt

briesmigi pavirsi, bet tas tak darba autoemotion

0 0 atbildēt

parasti jau ir tā - parādi savu inventāru  (reti, kad cilvēks tikai vienā jomā ir paviršs) un pateikšu kāds Tu uzņēmējs, jo tad,kad pēc pāris mēnešiem uzlipinātās pankūkas izkritīs ar gabalu un durvis paliks rokās, sasummējot laiku pankūku remontam, atkārtota remonta laku, kopējā dīkstāve un izmaksas būs lielākas, nekā jau uzreiz veicot remontu normāli, un parasti ar tām runām par to, ka netiks braukts līdz nākamajai skatei ir tā - pienāk nākamā skate un atkal pankūkas:))))))) bet ne mana cūka, ne mana druva, veiksmi:))))) man ir viens cits jautājums - cik redzu, ļoti centīgi izmanto skābo grunti, bet , cik zinu, skābā grunts nepārklāta var būt tikai aptuveni nedēļu (pēc tam esot jāņem nost un jāpārklāj pa jaunu), kā ir pēc Tavas pieredzes, nav problēmu, ja stāv ilgāk? (neesmu skābās grunts fans un remontējos vairāk hobijam)

0 0 atbildēt

Tik traki izrūsējušu auto vēl nebija nācies redzēt, laikam maz esmu redzējisemotion

0 0 atbildēt

mums meza tieshi tads pats tikai dizelis , iet ka traktors burtiska nozime emotionvienigais nav apskates bet , labaka stavokli par sito , onkulis nopirka vinu pa 120 ls no pazinjas , nomainijam siksnu rulishus un viss nekas jau 3 gadus nav mainits emotion atpelnijis laikam jau kadus 70 tadus emotion

0 0 atbildēt

mazliet nesapratu, kā nodokļi un naudas daudzums vai mazums ietekmē darba normālu veikšanu - rūsu, puvekli nevis izgriezt, bet pa virsu uzmetināt {pat ne uzmetināt, bet uzlipināt} un nākamgad atkal tas pats {un tā katru gadu, nevis visu uzreiz darīt normāli}, uz cauruma uzlīmi - vainīga valdība un nodokļi, noteikti maize un bulciņas tādas pašas - ja nav labu miltu, maza bēda, tauki izmantojami mierīgi mega reizes, utt. mani komplimenti

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »