local-stats-pixel fb-conv-api

Valsts mūs drāž...225

787 10

No rīta piecēlos un sadomāju iet uz grāmatnīcu Zvaigzne ABC lai iegādātos mācību grāmatas skolai, lai vēlāk uz augusta beigām nevajadzētu stāvēt garum garā rindā lai tikai tiktu grāmatnīcā un vēlāk aplauzties, jo daļa grāmatu jau būs izpārdotas.
Paņēmu savu un māsas grāmatu sarakstu un devos uz grāmatnīcu.
Grāmatnīca bija patīkami tukša... darbiniece palīdzēja ar burtnīcu atrašanu. Grāmatas nemaz nemeklēju, jo lielākā daļa no tām ir skolā. Ar pārdevēju sameklējuši lielāko daļu darba burtnīcu (dažas vēl netika iegādātas, jo grāmatnīcā nebija... mūždien kautkādas problēmas ar viņām) devos uz kasi. Pa to laiku, pa kuru meklēju darba burtnīcas, bija saradusies neliela rinda. Laiku izmantoju lietderīgi un pārskatīju grozu ar burtnīcām. To tur bija 36. Māsai 3šajā klasē ejot sarakstā bija visas iespējamās burtnīcas jāiegādā. Pat zīmēšanā. Bet prieškam, nezinu... Vēl atcerējos iedot savu atlaižu karti, kura atņem 10% no summas.
Nu un te sākas mana bēda... Glīti izkrāmēju visu uz kases, pārdevēja sāka pīkstināt svītru kodus.. un tad... tad manas acis sagriezās glītos kvadrātos...

Summa par 36 burtnīcām bija Ls 70...
Protams summu samaksājis devos uz mājām domādams vai pēc gada Latvijas teritorijā dzīvos kāds latvietis, ņemot vērā to, kādus likumus mūsu valdība pieņem un cik dārgi Latvijā ir dzīvot.
Burtnīcas vēl nav iegādātas visas, vēl daudzkas jāpērk.. kopēju summu varēsim sastādīt uz kādiem 100 latiem.

Izmaksas:

36 darba burtnīcas 3. un 9. klasei (3šās klases burtn. - 26, 9tās klases burtn. - 10)- Ls 69.87

Secinājumi:

 Ģimenes, kurās viens no vecākiem ir bezdarbnieks, vai, piemēram, abi vecāki, kuru alga ir tikai minimālā mēnešalga, tātad - aptuveni ~160Ls vienkārši nespēs laist skolā bērnus. Latviešu tauta paliks arvien glupāka un glupāka... iespējas normāli dzīvot tie meklēs ārzemēs, kur dzīve nenoliedzami ir labāka.

Diezgan skumji, ka valsts spēj drāzt tautu, bet paši braukt ar jaunākajiem Lexus un BMW džipiem. Vēl pamanīties uzcelt pasaulē dārgāko un vienu no īsākajiem tiltiem (kurš mums nahren nav vajadzīgs), daļu naudas paturot sev...

Sāku apsvērt, ka spoku partija tomēr būtu nepieciešama emotion

787 10 225 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 225

0/2000
BOX avatarsBOX

Ar gaušanos cilveeki tik sev dziivi gruutaaku padara. Redz kaa valsts muus draazh un taa. Ir labi kaa ir. Tas ir liktenis. Ja politikji ir cuukas, tad taa ir noleemis liktenis. Gaushanaas par likteni ir bishk stulba. Kaa dievs dos ta buus. 

1 5 atbildēt

autoram-cik samaksāji tikai par savām 9.klases burtnīcām?

1 6 atbildēt

omfg vaacinji! nuugjis! emotion

0 6 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »