local-stats-pixel fb-conv-api

Valentīndiena sūkā!138

1405 95

Gribi izrādīt milestību otram? Dari to visu gadu nevis vienu reizi 365 dienās.

1405 95 138 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 138

0/2000

ej nu, tere sau naudu nenozimigiem kraamiem sampim un uttutjp, ja paris tiesam mil un ciena viens otru, vin visu to valentindienas "milumu" izradis cauru gadu...vai vismaz meginas

0 0 atbildēt

labāk lai valentīndienā sūka.... *If you know what I mean*

0 0 atbildēt

par to kāpēc tieši 14.februāris ir sava vēsture...

0 0 atbildēt

Labs un istenibai pietuvinats  rakstsemotion

0 0 atbildēt

Lasīju un smējos līks, is it wrong? emotion

0 0 atbildēt

Es tevi pilnībā saprotu. Manās acīs mīt ļaunums. Bet tāpēc jau ir sociālie portāli spoki. Meitenes ar zemu pašnovērtējumu, gatavas uz visu. 

0 0 atbildēt

Sogad ir sanacis palikt vienam valentindiena un es to 100%tigi izmantosu sava laba, sapirksu sev sokolades, viinu, apbersos ar rozem un spelesu skyrim seksiga apaksvela! Priecigu valentina dienu visiem!  emotion

0 0 atbildēt

Forever aloneemotion

0 0 atbildēt

man pagaidam grafiks pilns, gta 5 paradijas uz datora, varbut citreiz!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 man liidziigas domas par to emotion  

0 0 atbildēt

Taisnība par to, ka uzmanība ir jāizrāda 365 dienas, nevis 1 dienu gadā. Bet ja nu kam patīk tas datumiņš, lai tak svin, kam ne, lai nesvin ;)

1 2 atbildēt

Par tiem baloniem runājot - man pagajušo gad valentīna dienā puisis uz darbu atveda veselu kaudzi ar lielajiem hēlija baloniem! Tu neesot redzējis ka kāds viņus pērk.. Pērk, un cilvēkiem patīk šī diena, bet ja tu esi forever alone nenozīmē, ka citi tāpēc šo dienu nesvinēs!

0 1 atbildēt

Nesaprotu, kas tur slikts ja vienreiz gadā tu ar savu meiteni sapērc saldumus, šampanieti un uzdāvini viņai seksīgu kostīmu? :D

1 2 atbildēt

Nu gan kādam te depresija jāārstēm, vai vismaz jāpamīlējas!!! Nez, man patīk, ka ir šādi svētki!!! Tā nav 1  reize gadā, kad nu izrādīsim baigo looovi visiem, bet tā ir tikai lieka iespēja to izdarīt,.!!! Man patīk mīļmantiņas, patīk sirsniņbaloni, ziedi no lielveikala utt. Da kaut vai zeķes rozā man uzdāvina mīļotais - es tik un tā baudu šos svētkus - tāpat kā visus citus.!!! Pirms pāris gadiem valentīndienā saņēmu da'vanā mikseri - nu un???? Vēl tagad par to atceramies un smejamies, kad kopīgi vakarā taisam kādu saldēuma kokteili!!! 

1 2 atbildēt

 

gan jau, ka arī tad neiebilstu pret sarkano krāsu un sirsniņām visapkārt. protams, es to visu nepērku un nesaprotu, kas īsti pērk, bet nenoliegsi - izskatās jauki :)

0 2 atbildēt

ko lai saka forever alone ar saviem sapniem

0 4 atbildēt

Es nespēju saprast, kapēc viss pozitīvais ir jānomāc ar negatīvo? Kāds no tā labums? Vieglāk paliek?

 

 Bet nu jā... latviešu mentalitāte. 

1 5 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »