local-stats-pixel fb-conv-api

Valentīndiena sūkā!138

1405 95

Gribi izrādīt milestību otram? Dari to visu gadu nevis vienu reizi 365 dienās.

1405 95 138 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 138

0/2000

Tu acīmredzami esi forever alone tips un tava meitene būs stipri nelaimīga, jo šī diena ir lai sievietes VISMAZ VIENU REIZI GADĀ dabū romantiku ar ko vīrieši mīl stipri skopoties

4 1 atbildēt

Par pēdējo teik. pilnīgi piekrītu tikai sūc naudu un viss, tad labāk zem sava mīļotā loga sniegā iemīžat ''ES TEVI MĪLU'' Būs viņam/viņai neaizmirstama Valentīndiena.

2 0 atbildēt

Visi par katru cenu cenšas pateikt to cik ļoti viņiem šī diena sūkā, iesūkā vai vel sazin ko dara :D Nu ir jau kārtējie komercionālie svētkie, ja tos tā var nosaukt, bet kopumā pilnigi nerausta visas tās reklāmas un trakošanas. 

2 0 atbildēt

protams, ka jāmīl katru dienu, bet... come on mēs to bieži aizmirstam, tādēļ tāds atgādinājums dažreiz var būt ļoti noderīgs- neviens jau neliedz izrādīt savu uzmanību arī citās dienās. Un- PILNĪGI VISI svētki ir pataisīti par ''naudas nosūkšanas avotu''... ko tad mums darit? nesvinēt? :D svētki ir tādi, kādus tu tos radi :p

bet visā visumā- raksts nav slikts :D

2 0 atbildēt

Metenes, tik gaida lai , viņam kautko uzdavina , bet mumspusien iterse tikaj viena lieta no meitenem .

3 1 atbildēt

Lai arī pati esmu meitene, mani šajos svētkos ļoti kaitina tā uzspiestās sievišķu padarīšanas - romantiskās filmas, šampanietis, mīkstās rotaļlietas, viss tikai rozā un sarkanā krāsā. Ja jau reiz šie ir mīlestības svētki, tad kāpēc gandrīz viss prieciņš tiek tikai meitenēm? Kāpēc tik pat labi par normu nevarētu kļūt, piemēram, kopīga Terminatora noskatīšanās, uzgraužot kādu šokolādīti un katram dzerot to, ko vēlas? Jau tā tie puikas izpatīk mums vairāk nekā vajadzētu, arī visas pārējās dienas gadā, varētu taču arī viņiem kādu reizi piekāpties :)

2 0 atbildēt

Liels pluss rakstam!

Un mīnusotājiem un negatīvo komentāru rakstītājiem - ja tiešām, kā apgalvojiet, neesiet ForeverAlone, beidziet novērtēt otru pusīti vienu reizi gadā... starp citu - sieviešu novērtēšanai jau ir 8. marts, kas arī ir savā ziņā pilnīgi stulbi svētki.

Es savu sievu mīlu katru dienu, un, ja vien ir iespēja, tad dažādos veidos viņu iepriecinu. Un viņai (iespējams arī tieši iepriekšminētā iemesla dēļ) ir tieši tāds pats uzskats - šie svētki ir banāls izdomājums naudas iekāšanai, un visas šo svētku izpausmes tikai apkauno vārdu MĪLESTĪBA!

2 0 atbildēt
Izlasīju virsrakstu, ieliku + un tikai tad sāku lasīt. emotion Pilnībā piekrītu visam.
1 0 atbildēt

Hip Hip hooray pašnāvību dienai !

1 0 atbildēt

Es jau neteikšu, ka es pagājšgad 14. februārī uzrakstīju līdzīgu rakstu ar ļoti līdzīgu nosaukumu ( http://www.spoki.lv/foto-izlases/Valentines-day-sucks/289126 ;) un būtībā ar līdzīgu ideju, citādāku izpildījumu, bet jēga tāda pati. :D Tāpēc mīnuss. 

1 0 atbildēt

MĪLU TAVU RAKSTU ! Pilnībā piekrītu visam, viens liels mārketings šī diena ! :) emotion

1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt

es ar forever alone emotion

1 0 atbildēt

Milzīgs +,it sevišķi par pēdējo teikumu.

1 0 atbildēt

Priecājos, ka ir vēl cilvēki, kuru uzskati atbilst manējiem uz visiem 100%. Diemžēl, mūsdienās visi svētki ir pārtapuši par naudas nokāšanas iemeslu [arī Ziemassvētki]. Šajā laika posmā cenšos nestaigāt caur lielveikaliem, jo tās sirsniņas un banālais salkanums ir visur un pilnīgi griež acīs.

Savai meitenei uzreiz pateicu, ka Valentīndienu kā sugu neatzīstu [haloweens tai skaitā], un nu jau otro valentīndienu pavadīsim kā pilnībā normālu dienu. Un tas nenozīmē, ka es viņu  atlikušo gadu nemīlu un neizrādu to, tieši otrādāk.

1 0 atbildēt

Kāpēc uzreiz autoram nav draudzenes? Man, piemēram, ir puisis 3 gadus, šo dienu vispār nesvinam. Un es neteiktu, ka viens otru nemīlam. Vienkārši liekas stulbi skriet pakaļ visiem eiropiešiem un amerikāņiem šajā dienā, tāpat kā Helovīnos. Nu nav tie mūsu svētki, nekad nav bijuši. Turklāt nopirkt kko vai izdomāt ko jauku savam mīļajam var jebkurā dienā :)

1 0 atbildēt

6. Spriežot pēc spoku šībrīža aptaujas raksta, šajā datumā Sv. Valentīnam izpildīja nāvessodu.

1 0 atbildēt

Valentīndiena tiešām sūkā un es to saku tiešām no sirds! emotion emotion

1 0 atbildēt

Nēzinu gan.. ir jauki, ja vismaz 1x gadā saņem ziedus no katra klasesbiedra un arī kartiņas ar mīļiem tekstiņiem.. emotion

1 0 atbildēt

4Ever Alone!

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »