local-stats-pixel fb-conv-api

Terors Norvēģijā:jaunietes pārdzīvojumi (tulkots)151

1446 10

Šis raksts ir intīms Prablēnas Kauras(Prableen Kaur) stāsts par viņas pārdzīvojumiem terora akta laikā Utoia salā.

Kā zināms, piektdien Oslo nogranda sprādziens, īsi pēc kura policijas formā tērpts jauns vīrietis(Bērings-Breivīks) ar ieroci uzbrucis Norvēģijas vadošās Darba partijas jauniešiem, kuriem tajā brīdī risinājusies vasaras nometne. Slepkava nežēlojis nevienu, sistemātiski nogalinot visus, kas gadījušies pa ceļam. Tiek lēsts, ka miruši vismaz 92 cilvēki.

Turpinājumā lasiet kādas meitenes stāstu(Preblēna Kaura(1.bilde)), kura tobrīd atradusies notikumu epicentrā.

1446 10 151 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 151

0/2000

Nabaga meitene..

vinai paveicas..

0 0 atbildēt

Rokām pirkstus nocirst u.t.t. kā senāk dažās valstīs bija. ;)

0 0 atbildēt

Vienkārši traki. Šitādu pārdzīvot un izdzīvot. Slepkavam pat nezinu ko novēlēt, par to cik stipri viņš ir pāri nodarījis citiem. Vienkārši psiholoģiskās šausmas.

0 0 atbildēt

kopēts teksts no kasjauns. :D

0 1 atbildēt

  http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/53990/slaktina-izdzivojusais-stasta-par-notikumiem-uz-salas - reku tev tekts. mazliet pamainiji dažus vārdus un teikumus  vnk. :)))

0 1 atbildēt

Stulbais cilvēks,vispār tas pierāda ka ar katru reizi pasaule paliek bezsirdīgaka

0 1 atbildēt

Šitas Kopī /Paste Kasjauns!

1 3 atbildēt

Ko jūs lejat krokodila asariņas, ko šausminaties? Ar ko jūs labāki par viņu pašu, ja brēcat pēc krāna nogriešanas un asinīm? Visi mēs esam ar tieksmi uz vardarbību, ko lielākā daļa no mums sublimē klaviatūras agresīvā dauzīšanā. Man, paskatoties uz 7. bildi arī gribas ņemt stroķi rokā un vismaz četrus no pieciem nolaist no kājas, bet es to nekad nedarīšu, jo man bail no sekām. Varētu šaut urlas, bet Latvijā man kamerā nebūs platjoslas internets un platekrāna televīzijas kā Norvēģijā, kur par cietuma disciplīnas pārkāpumiem nevis sit ar steku, bet pusdienās atstāj bez biešu salātiem.

7 15 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »