local-stats-pixel fb-conv-api

"Suņa kaifs"169

1359 14

Kurš gan nav dzirdējis par tādu, kādreiz izplatītu spēli, nodarbi jauniešu vidū kā „suņa kaifs” vai „ septītās debesis”? Manuprāt, daļa no mums ir kādreiz mēģinājusi ar šīs bīstamās spēles palīdzību paķert kaifu, ieslīgstot transā, bet vai mēs zinām, cik bīstamas sekas var izraisīt šī „nevainīgā” spēle?

1359 14 169 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 169

0/2000

Par šito notikumu ekstrasensiem vajadzēja izmeklēt.

tas tā ja kas emotion

1 1 atbildēt

es zinu vieu zēnu manā pilsēta viņam arī tā darīja tas iekrita komā un gulēja 2 dienas . vel viņam bija smadzeņu satricinājumi utt. :(

0 0 atbildēt

Par šo spēli runāja krievijas raidījuma EKSTRASENSU CĪŅAS un tur teica ka 45% Krievijas jauniešu ir mēginājuši so spēli. TAS IR FAKING DAUDZ!

0 0 atbildēt

Man suns kaifo tad , kad viņu paijā..

0 0 atbildēt

šito huinju ar speeleeju agraak, tikai bez žņaugšanas. tas gan ir nesen ienācis.

0 0 atbildēt

Nosaukums jau galīgi stulbs. 

Pamatskolas laikā sanāca paspēlēties .. 

0 0 atbildēt

šodien skolā pati biju izjutusi ķipa to kaifu, protams sajūta bija jautra, bet pēc tam visu dienu staigāju un uzvedos dīvaini- kājas drebēja un galva reiba. vairāk nemaz negribās ko tādu darīt, jo no sākuma bija bail, bet mani pierunāja, tfuu otro reizi to nedarīšu!

0 0 atbildēt
parasti ta kautina izrubi čali, nodušī un tad ar zabaku izdauza zobus atver uzacis, noloka degunu.....
0 0 atbildēt
Jabut pilnigi dumam, lai kaur ko tadu "speletu"
0 0 atbildēt

Gribu desu ;(

0 0 atbildēt
Zinu šito "suņa kaifu". Tikai to taisīj savādāk. Tad kad esi "izelsojies kā suns", tad strauji piecelies un tad, kāds cits tev ar abām rokām saspiež vidū mazliet zem krūtīm.
0 0 atbildēt

Es labāk uzpīpēju zāli, stulbie idioti.

0 0 atbildēt
Tikko patestēju,un sāka baigi sirdī durt💔😪
0 0 atbildēt

varētu pamēģināt ;DD

1 2 atbildēt

man arī gadus 3 atpakal sito parādij tikai mess neko ap kaklu nesējām mēs spiedām uz krūtīm tā ar var parubīties pāris reizes es tā izdariju un vienreiz mani nenoķēra un parsitu bošku tad mēs to pašu parādijām vienai meitenei un tad kad taisijām kip spiedām uz krūtīm mēs vinai ielauzām kŗuškurvi un ar to vissi prieki beidzās :D  tākā labāk nevaig labāk aizej pa seju norauj un būsi lielāks varonis

0 2 atbildēt

Es uzskatu, ka tas nekas slikts nav, ja to dara pareizi!Iet runa par to, ka nedrīkst kā muļķis žņaugties, tas ir neprāts! Vajag tikai strauji un daudz elpot 20-30 sekundes un jāpiceļās ar īkšķi mutē, pūšot un acīm ciet. draugs tevi tur un viss ok. vienkārši jādomā ko tu dari un Kā tu to dari! Es to daru jau otro dienu ar vislielākajiem drošības kritērijiem un ar mēru! Tas ir interesanti. Kā 14 gadīgs zēns ar Ideālu veselību neatteicos...Un bīja interesanti. Dzirdot to, ka citi vēl žņaudzoties 100 reizes "kaifoja"  Tad tas vēl vairāk mani nodrošina, ka ar mani viss būs kārtībā! ;)

0 2 atbildēt

trakie man tetis stastija par kautko lidzigu ka sis tikai tur bija jasit ja nemaldos tad pa sauliti un tad baigais kaifs esot!

1 5 atbildēt

Man rekords ir 18 reizes pēc kārtas. šodien gan vēl tikai 3 esmu uztaisījis, bet vēl jau visa diena priekšā!

0 7 atbildēt

Bļāviens, tie, kuri tur rakstija ir tik stulbi, ka smieties gribas ! emotion

6 17 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »