local-stats-pixel fb-conv-api

"Suņa kaifs"169

1359 14

Kurš gan nav dzirdējis par tādu, kādreiz izplatītu spēli, nodarbi jauniešu vidū kā „suņa kaifs” vai „ septītās debesis”? Manuprāt, daļa no mums ir kādreiz mēģinājusi ar šīs bīstamās spēles palīdzību paķert kaifu, ieslīgstot transā, bet vai mēs zinām, cik bīstamas sekas var izraisīt šī „nevainīgā” spēle?

1359 14 169 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 169

0/2000

Manā stūlbajā prātiņā arī reiz ar draugiem bija iešāvusies doma pamēģināt.. Smieklīgi vai nē , bet es noripoju no kalna.. Un pati reāli neko neatceros. Un , vai tad tas mani apturēja ? Vēl kādas piecas reizes taisīju , līdz palika slikti, ka vai galva sprāga pušu.! Nekad nevienam neisaku to darīt!!!  

Un tie muļķa zēni to nesapratīs , jo, ar katru reizi darot tādu stūlbību  , viņu saprāts paliek aizvien mazāks un mazāks.. diemžēl. emotion

2 0 atbildēt

„Tas ir pats labākais, ko esmu redzējusi un jutusi savā dzīvē" ----    Es gan domāju, ka tas nav labākaisemotion Un kā ar orgasmu?emotion

1 0 atbildēt

Es domāju, labākais variants šī vietā ir pakaifot pie kāda bonga, efekts ilgāks un arī daudz labāks! emotion

2 1 atbildēt

Par to es redzēju "Ekstrasensu cīņās" :(

1 0 atbildēt

Manā klasē agrāk arī spēlēja šo spēli pēc klases vakariem. Līdz beidzot skolotāja to redzēja un nolasīja šausmīgu lekciju, ka mēs varam nomirt- kopš ta laika vairs neviens no vecās klases ta nedara. 

1 0 atbildēt

Bļoc viņiem galvas apsaldētas vai ? Cik stūlbam ir jābūt lai tādu shitu taisītu. Pēc loģikas vaidzētu saukt pie atbildības skolotājus, jo kā viņi varēja pieļaut ka skolēni tādu shitu  dara. Bļoc vinjus reāli gribas ar lomiku padauzīt!

1 0 atbildēt

Mēs ar draugiem vienreiz pamēģinājām, nekas tur tāds nebija, bet beigu beigās viens čalis ar pauri atsitās pret zemi, un tad viņš sāka nežēlīgi bļaut ka sāp viņam. Vēlāk mēs uzzinājām ka viņš vispār neko neatcerējās no tās dienas. 

Es silti iesaku labāk tā nedarīt, jo tas var beigties ļoti sliktiemotion

1 0 atbildēt

man teica ,ka saelopjoties gaisu un aizturot elpu ,tad strauji ceļoties var atslēgties. Neticēju.Jāpamēģina.Vnk strauji pieceelos un pēc pusmin. biju kā terminators - ar puspārsistu seju un bez zoba - piezemējums uz bruģa :D Pozitīvākais ,ka nakamajā dienā eksāmeni un pēc ned. izlaidums . Bildēs biju skaists! :D

1 0 atbildēt

nevajag obligati neko znaugt, pec straujas piecelsanas ir jaievelk "pedeja" un itka japus uz pirkstu ko turi sev deguna prieksa, protams gaisu neizlaizot - efekts tas pats!!! labaks jo nav sevi jaznaudz, bet vienigi kad kriti bezsamanja, ja neviens tevi neker....tad gan var viskautkas atgadities....kada 8. klase ari sito dariju uz rekordu, bija labs rezultats....bet nu ja godigi...neka kruta tur tagad vispar neredzu!

1 0 atbildēt

es ar savaa laikaa esmu speeleejusi. saakumaa nemaaceeju, tad samaaciijos, kjeeru kaifu, veelaak gan palika bail un jau saaku it kaa gjiibt, kad sajutu, ka tuuliinj toch gjiibshu.. tb izlikos, ka gjiibstu, bija bail nomirt.. nu jaa. ja tagad man piedavaatu, es noteikti atteiktos. 

iisteniibaa man tas patika, bija taadas eliigi labas sajuutas. vienam manam draugam bija apmeeram taapat kaa staastaa - vinjs nogjiiba un kratiijaas. vienu reizi mees pat paarbijaamies. sameeraa ilgi vinjs kratiijaas, kratoties atsitaas pret skapi, nokrita zemee un taa. nevareejaam piedabuut vinju atpakalj. tiesa,beidzaas viss laimiigi,un vinjs neko ne atceras,ne juta, nekas nav saapeejis. 

he.

1 0 atbildēt

nu a kas? citi alu pļumpē un tad nosprāgst ar alus vēderu un krūtīm kā sievietei. tas pats vien ir emotion

1 0 atbildēt

aizkustinošus stāstus visi mākam izdomāt.. bet kas tad īsti tas ir pa saitu, kur tusējas visi tie tur??

1 0 atbildēt

man pox, lai mirst šitie lohi, paši izvēlējās

3 2 atbildēt

kāds tur suņa kaifs vienkārši iemidzināšanās un tā ir pilnīga huiņa labāk lietot narkotikas

1 0 atbildēt

Vienreiz lkm esmu šito izmēģinājusi. Pārējās reizes skatijos, jo tomēr bija bail. Laigan nevienam to neteicu. Tagad tā domāju - arprāc vai tiešām biju tik lohaina.? :D

0 0 atbildēt

I don't want to live on this planet anymore. Nu kur var augt tādi deģenerāti?

0 0 atbildēt

PIrms gada kikboksa mačā viens ielika ar kāju mawashi pa galvu. Izrubījos, ooo jee sajūtas vnk zajebis, atslegties + lauzts ausij skriemelis. Iesaku!!! Nenožēlosit emotion

2 2 atbildēt

Esmu redzeejis,ka to dara meitenes ,bet pats labak ne.

0 0 atbildēt

Slima spēle, kāds gan tur kaifs var būt!

0 0 atbildēt

emotion  wtf

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »