local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatne216

2459 16

Nedaudz par manu Līgonakti. Raksts par tēmu, par kuru, manuprāt, daudziem būs ko teikt...

2459 16 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000

tici man, tu man nepatīc vēl vairāk emotion

1 0 atbildēt

Es vienkārši rakstu, ka nevajag tikai slavēt un apbērt ar rozēm vecos laikus, cilvēkus, un noniecināt, apsaukāt jaunos laikus un cilvēkus... Dzīvē viss mainās! Mēs taču arī no pamperos dirsējiem izaugam un diršam atejā... Tāpēc, nu viss aug.

1 0 atbildēt

Vienīgais ko pērnībā izmantoju, ome lai viņa parasti tiem karavīriņiem tos karogus uztaisa par latvijas, nu tā ka izņem asv lauka un uztaisa latvijas :D Bet šis, ir gadījums man arī.

1 0 atbildēt

Es pati īsti nesaprotu kādā veidā tādas pārmaiņas. Nevar pat salīdzināt kā mani audzināja un kā manu sīko brāli audzina tagad. neteikšu , ka naudas mums tagad ir daudz vairāk, bet man nebija uz pusi nekā tāda , kas tagad ir manam brālim. Un es tiešām salīdzinājumā biju paraugbērns...

skumji, ka tā. bet varbūt tā ir kaut kāda laika ietekme utt.

Bet par tām narkotikām un alkoholu.. nu nezinu gan. Man liekas tur drīzāk atkarīgs no paša tā cilvēka nevis no audzināšanas. Citam varbūt liksies, ka bēŗnībā neko labu nav saņēmis un tpc nodzersies,  nevar tā spriest .

1 0 atbildēt

Šīs puika tad vēl ir pupu mizas...

1 0 atbildēt

es vnk izbaudīju siksnu bērnībā , un manuprāt nekads izlutinātais neesmu..... ja man būtu šitāds sīkais , es vnk viņu nozvetētu un noliktu gulēt ... ātri pāraudzinātu....

1 0 atbildēt

Par to 7.to bildi vajag iekrāmēt mīīnusu, jo ja tur nebūtu tas gais, tad tie čipši pāc trasportēšanas būtu galīgā putrā, bet daudzi laikam to galīgi nesaprot ;)

1 0 atbildēt

Mana māsa arī nav īpaši labāka par šo kadru, bet nu nav arī tik traki :D

1 0 atbildēt

Man ir 13! Bet mans tēvs pēra mani ar siksnu katru mīļu brīdi un esmu izaudzis cik vecāki saka:izpalīdzīgs , čakls un patstāvīgs!Fūcim neko neprasu janu kautkādas drēbes vaig!Vienīgais ko esmu tādu darījis esmu mēnesi smēķejis un tad uzreiz atmetu! 

1 0 atbildēt

ES nēsmu nekāds vecais emotion pašam 15, bet bērnībā lielākā rotaļlieta bija mazie karavīriņi, ja vel kāds tanks bij tad biju starā! emotion varēju būvēt no klucīšiem un lego visādus cietokšņus un barikādes! tad ar bumbiņu pistoli centos apgāzt mazos karavīriņus! emotion

1 0 atbildēt

man bija  ļoti līdzīga situācija. bija jāpieskata sīcis, kas ik pēc 5 min gribēja pie mammas, bet kad atvedu viņu, tad šis vairāk negribēja. emotion arī ļoti izlutināts bērns,  riktīgi izbesija jau pirmajās 30min. par laimi ātri izdevās no viņa atkratīties emotion

1 0 atbildēt

+ un vēl reiz + :) emotion

1 0 atbildēt

šie izlutinātie jau nu noteikti nebūs tie, kuri ar laiku neķersies klāt alkoholam un pie tam lielos daudzumos, jo citādi viņiem ir garlaicīgi no tā, ka viņiem viss jau ir.

Labi pateikts!

1 0 atbildēt

Raksts manupraat bija ljoti interesants, lieku + :-)

1 0 atbildēt

Jap tā tas ir. Vainu tā ir audzināšanas vaina vai nu  izlutinātība. Vecāki paši vainīgi ka dod naudu kautkādām lietām kuras nav svarīgas. Šādu bērnu negribētu.

1 0 atbildēt

Visur šitādi sīči redzami. Atliek iziet no mājas uz kādu veikalu, kur kāds sīkais jau pa veikala grīdu vārtās un brēc. Bet nu vecāki paši vainīgi, ka izlutina un pakļaujas sīčiem. Vaina ir audzināšanā.

1 0 atbildēt

Man mājā ir 5 siksnu veidi ar ko pārmācīt sīkos.. palīdz. :D

1 0 atbildēt

Raksts riktīgi labs.Pilnīgi piekrītu komentāru lielākajai dalai.

1 0 atbildēt

NU naac padiic man kapeiku iedoshu tam alinjam lai vari salaapiities :D :D :D 

Nu nee nee iisteniibaa labs raksts un pilniigaakaa patiesiiba par muusdienu siichiem :D 

Pluss no manis

1 0 atbildēt

Es dzīvoju kkādā čuhņā , kur gandrīz visi sīči tādi. emotion

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »