local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunatne216

2459 16

Nedaudz par manu Līgonakti. Raksts par tēmu, par kuru, manuprāt, daudziem būs ko teikt...

2459 16 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000

+ un vēl reiz + :) emotion

1 0 atbildēt

es vnk izbaudīju siksnu bērnībā , un manuprāt nekads izlutinātais neesmu..... ja man būtu šitāds sīkais , es vnk viņu nozvetētu un noliktu gulēt ... ātri pāraudzinātu....

1 0 atbildēt

Kāds man iemācīs šito algoritmu? Raksts par bērnību = daudz plusu, vai kaut kā tā?

1 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu tev. nevaru ciest tik izlutinātus sīkos. Kad es biju maziņa, tad biju laimīga, ja pa ceļam uz dārziņu tika nopirkta mazā sulas paciņa. Bet grūti jau tos mazos nelutināt, domājot, ka ''agrāk man nekā tāda nebija - nu ad lai bērnam tiek''.. īpaši pastarīšus, kad tie skatās ar savām lielajām acīm un saka ''Māsa, iedosi man konfekti?''. Bet nu ja sāk ta pamatīgi lutināt, tad jau vairs nav glābiņa..

1 0 atbildēt

Raksts manupraat bija ljoti interesants, lieku + :-)

1 0 atbildēt

Tādi bērni vienmēr ir bijuši. Pat pirms 10 gadiem, kad biju sīks bija līdzīgs piemērs ar šo. Tikai no vienas puses daži sīchi jau riktīgi ir izlutināti, dažreiz domāju vai nākotnē zvanīs uz policiju un veiks kriminālprocesu pret vecākiem par to ,ka nenopirka twixu.

1 0 atbildēt

Atceros, kad biju pavisam sīka (kad modē bija segas), dīcu mammai, lai nopērk. Bet nea.. krāju pati, bet tik un ta māte neļāva pirkt.. un patiesībā pareizi bija (toreiz protams jau bija liela sāpe) spēlējos ārā ar draugiem, svaigā gaisā... a tagad.. Ceru, ka mana sīkā māšele ar nepārvērtīsies par mazu monstru.

0 0 atbildēt

man prieks :D

0 0 atbildēt

tavs draugs neapvainosies ka tu par vinja braali izveidoji shaadu raxtu???

1 1 atbildēt

Ja sencisi spej atlauties tad tadi sikie bus aizvien vairak un vairak, personigi zinu samera trucigu gimeni un tur jau sikie saprot, ka vecakiem ir japrasa tas, kas ir patiesam nepieciesams, teiksim ta pirmas nepieciesaibas. 

0 0 atbildēt

Tad kad man būs bērni.... emotion

Njāam vispār jā.. Manuprāt ērnībā nebiju tik izlutināta...

0 0 atbildēt

8. LABS! :d

0 0 atbildēt

Amm veicas Labais raksts... Tu domā tieši tā pat kā es! ;) Prīma!

0 0 atbildēt

pilnīgi piekrītu, pat es savos 14 tā neaugu, nu jā atceros ka gadijās ka mammai prasiju visādus sīkumus, bet tikunta puse naudas vienmēr bija pašās sakrātā!! ta4u tagad tas ir vnk neiedomājami, pirmkārt uz ielas bērni vairs nav redzami kuri spēlētu pagalmā spēles, vai kko tādu, visi sēz majās un spēlē tos tizlumus cs, mu, u.t.t. un labakajā ja arī kāds ir uz ielam ( bērni) tad tie paši skraida apkārt, lamājas ar lamu vārdiem, spļaudās, bļaustās. u.t.t. tas ir vnk šasmīgi, pat iedomājoties, kas būs tālāk! kādi būs mūsu bērni, mazbērni, un mazmazbērni! 

0 0 atbildēt

Nebija labi agrāk, kad īsti nekā nebija, bet tagad ir visa kā par daudz. Pēc pāris gadiem viss ieies normālās sliedēs un nebūs tik krasās robežās atšķirīgas paaudzes! 

0 0 atbildēt

youtobē ir viens čalis, kas internetā publicē video ar savu izlutināto brāli. ģimenē kurā jaunu par trūkumu nevarētu sūdzēties. iespējams, ka tie video ir speciāli iestudēti, taču nešaubos, ka tādu cilvēku pasaulē netrūkst. nez' cik daudzi šeit būtu tādu, kas būtu noskumuši par uzdāvinātu pickup truck mašīnu (kaut arī pavecu)?! lūk kanāls:

http://www.youtube.com/user/wafflepwn

0 0 atbildēt

Kad man bij kādi 7 gadi es muterei kaut ko čīkstēju veikalā līdz viņa mani izveda no veikala un lika stāvēt pie durvīm kamēr viņa sapirksies. Kopš tā laika ne reizi neesmu neko čīkstējis. :D Man tik atliek paprasīt, ja ļauj ļauj, neļauj i nevajag. Ā atceros reiz pie mums bij kaut kādi attāli radinieki atbraukuši. šiem sīkais (kādi 4 gadi) kopējā saldējuma traukā rokas iebāza, un vecāki pat atļāva. :(

ZB, ka vecāki nevar savus sīkos savaldīt un ļauj viņiem sav uz galvas kāpt. emotion

0 0 atbildēt

Es zinu vinu vēl trakāku gadījumu par šito sīci, un vecāki viņam it visā piekāpjās...

0 0 atbildēt

aihh... da man 17... attieksme pret šo visu copy pasted... arī attieksme pret naudu/ vajadzībām mums ir līdzīga un jā... mans brālis, 15 gadi... uzvedas ļoti līdzīgi tam sīcim => visu vajag, visu grib un dikti dusmojās, ja nenopērk... līdzko pašam ir naudiņa un jāizvēlas, ko pirkt- to vai to- izvēlas kko 3šo un iepriekšējos divus bomžo senčiem :) soo nemaz nevajag 6-7 gadniekus ;)... un jā... viņi nu neizaugs par labiem cilvēkiem ;)

0 0 atbildēt

Tikai un vienīgi vecāku vaina,ka izlutina savas atvases,ka nespēj ieaudzināt  normālu attieksmi pret apkārtejiem.Vai tiešām paši vecāki  lepojas,ka viņiem tādi neaudzināti mežoņi aug??

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »