local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc senči tevi nesaprot?192

3316 28

Dažreiz liekās ka mēs un mūsu senči dzīvojam pavisam citās dimensijās, viens otru nesaprotam, mūžīgi strīdamies par kaut ko, tie mūžīgie aizrādījumi par to, kas ir pareizi un kas nav, bet kur tad slēpjās iemesls šai neizpratnei? Domāju ka tas tālu nav jāmeklē...

3316 28 192 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 192

0/2000

hmm,bullshit.

1 0 atbildēt

gribetu es ar padzivot tajos laikos

1 0 atbildēt

Da labi.. es laikam esmu īpaš,tāpatās,kā mani draugi,jo vienmēr kad mēs iedzeram sēžot pie upes uz soliņs,tad mēs klausamies vecosgabalus,kuri bija mūsu senču laikā populāri..phill collins,qween,abba,Letišu vecos gabalus utt... un tā var daudz labāk pavadīt laiku nekā sēžos,piedzeroties,klausoties pitbuļus,lady gagas utt.. un mums nevienam nav vairāk kā 20 gadu. bet old school music klausamies vairāk nekā mūsu senči un vienaudži.. :)

1 0 atbildēt

Reizēm sajūtos tā, it kā man vienīgajai būtu normāli vecāki, kuri kačā filmas torrentos, klausās dažādu mūziku, priecājas iepazīties ar maniem puišiem un pērk mašīnas... Bet tas laikam tāpēc, ka ātrāk valodas izplatās par tiem, kuri nesaprot, nevis tiem, kas dzīvo līdzi laikam. Par tiem saprotošajiem jau neviens nežēlojas.

1 0 atbildēt

Raksts normāls,bet pluss par Bauskas aliņu .. :)

1 0 atbildēt

Ziemassvētki kādreiz likās īpašāki - vecāki centās sagādāt mandarīnus, šokolādes konfektes, kas pārējo gadu praktiski nebija dabūjami. 

1 0 atbildēt

tas viss notika,notiek un notiks.neticu,ka  vecāku jaunības laikos visi dzīvoja tik godīgi,kaut vai tēva stāstīto atminos.tāpat dzēra,drāzās,kāvās utt,vnk nebija tādas seksa un alkohola propogandas medijos kā tagad.

1 0 atbildēt

arī es paldies Dievam,esmu pateicīga par to,ka mani vecāki ir jauni,un ka mums tie kašķi īpaši bieži nesanāk,lai gan jā - daudzi tevis minētie fakti,protams,raksturo manus vecākus (itīpaši mūzika :'D)! 

0 0 atbildēt

nē, katram dažādi vecāki. maniem kādi 8 neatbilst. vēljoprojām nesaprotu viņus.

1 1 atbildēt

par mašīnām mazliet samuldēji, bet raksts labs :) ++++

0 0 atbildēt

saprotu ka netērē laiku lasot komentārus, bet uz kaut ko tik debīlu kā tu tikko pateici, es jau te iepriekš atbildēju, pameklē, tad sapratīsi...

0 0 atbildēt

Atmosties ir 21 gadsimts . lai seņči mūs saprastu ir krietni japamācās ! emotion

0 0 atbildēt

NEVIENS NEATBILS MANIEM VECĀKIEM. Un man milzīgs prieks par to. :)

0 0 atbildēt

Tik traki jau nav :D Bet labs raksts - esi piedomājis pie informācijas.

0 0 atbildēt

Jaa pa to ka klausijaas AC/DC tas ir taisniiba un Luksenburgas raadijo bija Rock & Roll dziive bet nu pa to Park Gorkogoman liekas bija domaats Gorky Park.

1 1 atbildēt

Nu kā tagad teiktu mana mamma: "Manos laikos viss bija savādāk." emotion

0 0 atbildēt

mans sencis- trāpīts 10niekā :D

0 0 atbildēt

+ no manis

0 0 atbildēt

Viss es pārdodu tikko pirkto portatīvo,pērku "Deltu" un laižu kā pirmais čalis emotion emotion

0 0 atbildēt

Gribētu dzīvot tajos  laikos, pārāk izlaisti tagad esam  :[

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »