local-stats-pixel fb-conv-api

Drīz viņu nebūs.212

2340 19

Cilvēkiem ar vājiem nerviem nav ieteicams.
Sugas, kuras gājušas cauri evolūcijai un citām apokalipsēm, kuras uztur visu šo ekosistēmu, un kurām pēc dabas plāna būtu jādzīvo vēl pāris ēru.... cilvēks vienkārši noslaucīs no Zemes virsas.

2340 19 212 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 212

0/2000

Pati lielākā problēma ko cilvēki nekad nav pamanījuši ir tā, ka pienāks diena, kad arī viņi atdos galus - tad nebūs nozīmes tam, cik daudz pērļu, brillijanti, naudas, kažoku un citu brīnumu ir - pēc nāves nekas no tā nekādu labumu nedos.Varbūt pietiks vienreiz izdabāt savām muļķīgajām fantāzijām. 

5 0 atbildēt

Cilvēku alkatībai un stulbumam nav robežu... emotion

5 0 atbildēt

bļīn tos pašus idiotus ar to sirpveidīgo beisboleni atdauzīt! tos visus dizainerus un tos idiotus, kas pērk tās lietas! vajag taisīt medību sezonu, kad atļauts apšaut cilvēkus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciest nevaru šitos debīleņus! kā anv žēl dzīvnieku! izdzīvošanas nolūkā ir viens (ja nav citas iespējas), bet šitas jau ir vnk way too much.

5 0 atbildēt

Es ieniistu cilvekus 

5 0 atbildēt

Es nesaprotu.. cik cilvēki tālu ir aizgājuši, vai tiešām pietrūkst apģērbu uz pasaules un mākslīgās kažokādas.? vai tiešām ir jācieš dzīvniekiem,lai kādai dāmītei būtu īstā kažokāda no tā slavenā leoparda,kurš arī vēlas dzīvot,kā mēs visi..?! debīlisms.

5 0 atbildēt

pakārt aiz olām tādus.

un viss tikai lai būtu "stilīgi"

4 0 atbildēt

WTF? Cilvēkiem ir mājas, darbs, ir ko ēst... bet kāpēc ir jānogalina savvaļā mītošie dzīvnieki? Viņi ir vainīgi, ka kādai dāmītei vajag to stulbo kažoku? Un nē, viņai vajag tieši tagad to. Kāpēc nav loģiskās domāšanas tiem cilvēkiem, kas to dara? Dzīvnieki ir mūsu brāļi arī ! Es saprotu, ka te daudzi ir šokā, bet mūsu komentāri neglābs pasauli. Ir jābūt pietiekami stipram, lai visu vērstu par labu...Es, piemēram, nevarētu nogalināt kādu tīģeri vai ronīti...

4 0 atbildēt

Nesaprotu, kā var pacelt roku, piemēram, pret roni, dzīvam ar kkādu cirvi pa galvu iedot un skatīties kā viņš mirst smagā nāvē. Tā pat ar cūkām vai kkādām ne tik eksotiskām radībām. 

emotion

4 0 atbildēt

es domāju, ka nedrīkst aiztikt izmirstošus dzīvniekus tikai tapēc, ka gribas sapucēties smuki.

Neizmirstošos jā. Gribi ragus pie sienas? tad nogalini briedi, apēd viņu unr agus izmanto, bet tikai tad, ja nav izmirstoša suga...

4 0 atbildēt

kāda nauda cilvēkam jāmaksā, lai viņš vienkārši ietu un zvetētu roņus vienu pēc otra? SLIMI!

4 0 atbildēt

Ļoti labs raksts, uzzināju šo to jaunu. Bet izlabo 5. to, ka Ibērijas lūsis apdzīvo D-Āziju. Attēlā vismaz nav Āzija, bet Spānija (Ibērijas pussala).

4 0 atbildēt

Ceru, ka tiešām ir tā kā saka mana vecmamma- Dieviņš visu redz un cilvēkiem, kas dara sliktu viss nāks atpakaļ. 

Man paliek šķērmi ap sirdi saprotot, ka es dzīvoju vienā pasaulē ar tādiem cilvēkiem. Reizēm ir kauns, ka arī tos sauc par cilvēkiem... 

4 0 atbildēt

Žēl, ka cilvēks iznīcina citus dzīvniekus dēļ savas mantkārības un citām lietām emotion Nekas, vēlāk sajutīs sekas, kad būs riktīgie sūdi, bet laikam cilvēks vispār nepārtrauks šo iznīcību, līdz jau sen būs par vēlu.

4 0 atbildēt

kill malumedniekus nelegālos medniekus uztasīsim ādas izbāzeni no viņiem.

4 0 atbildēt

emotion  Tas ir ĀRKĀRTĪGI ĻAUNI.

4 0 atbildēt

Ja man būtu tiesības es tos jobanos kropļus medienkus ar kapļiem izšķaidītu. Dragātu viņu tizlos vēderus un galvas līdz izķīstu kā nabaga dzīvnieciņi. 

4 0 atbildēt
Par tiem nabaga ronīšiem apraudājos ;((
3 0 atbildēt

jobanie pi*ari lai neteiktu vairāk

3 0 atbildēt

Jobanie pidarasi ble nahui sukas jobanas izpisisu vinjiem pautus nahui ble, buus suveniri!

3 0 atbildēt

Kārtējais raksts kur mīnusa ielikšana ir vnk neizskaidrojama

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »