local-stats-pixel fb-conv-api

Drīz viņu nebūs.212

2340 19

Cilvēkiem ar vājiem nerviem nav ieteicams.
Sugas, kuras gājušas cauri evolūcijai un citām apokalipsēm, kuras uztur visu šo ekosistēmu, un kurām pēc dabas plāna būtu jādzīvo vēl pāris ēru.... cilvēks vienkārši noslaucīs no Zemes virsas.

2340 19 212 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 212

0/2000

nevajag dirst uz cilvēkiem! tas ir muļķīgi. cilvēce tikai attīstās, mēs tik tiko esam paši izlīduši no drūmākās pekles un jau esam sākuši rūpēties par vidi un saviem līdzdzīvotājiem uz šitās planētas. mums tālāk attīstoties attīstīsies arī mūsu spējas nodrošināt līdzsvaru Dabā.

1 4 atbildēt

Epic fail retardu baram ^^ Protams gudri dirst,kmer pats partiek no galjas izmanto tehniku kas ir par iemeslu vides piesarnojumam un visu parejo shitu no ka musu dzives ir tik atkarigas taja pasha laika iznicinot apkartejo, nav nemaz tik nevainigi un objektivi dargie draugi. Liekulibai laikam nav robezu? ^^ Njemsim vera to ka cilveks ar savu prata attistito speju radit domat izgudrot utt ir ticis pacelts parazita loma, ka visu verst par labu? Vienkarshi, pilniga cilveces degradacija. Domajot un protestejot neviens neko nepanaks bet tikai paatrinas procesu kursh jau ir tiktal sapists ka tur vairs nav ko runat nemaz. Degradacija:atgriezshanas pie primitiva, mazak velmju mazaks resursu paterins, lidz ar to planetas sekmigaka atjaunoshanas utt. -1 par rakstu jo tas ir tik pat nejedzigi ka iestastit daunim relativitates teorijas nianses par laika un telpas pagarinashanos.

0 5 atbildēt

ak šausmas, ko ga bez viņiem mēs iesāksim...

0 7 atbildēt

nu kaut kaads debils raksts 

2 24 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »