local-stats-pixel fb-conv-api

Nezini, ko dāvināt draudzenei Ziemassvētkos?72

686 23

Nedaudz par to ko varētu dāvināt savām otrajām pusītēm šoreiz vairāk spiedīšu uz, to ko varētu dāvināt tieši meitenēm vai sievietēm.

Cerams, Jums visiem kaut kas noderēs no visa šī un būs kaut kāda neliela iedvesma, ko dāvināt savai mīļotajai tieši uz šiem svētkiem, ja gadījumā pašam nav bijis vēl pilnīgi nekas padomā!

686 23 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000
Bus kautkas jaizmeğina ,ipasi pedejais.
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Jau otrais cilvēks, kas mani nosauc par pretējo dzimumu, kas ar Jums cilvēkiem notiek emotion

0 0 atbildēt

Meiģināju meklēt arī pats, bet neko nevarēju atrast "Nike legings with light", bet man apavus un jakas vairāk parādija

0 0 atbildēt

Kā jau minēju, tādus noteikti var pasūtīt e-bay vai paintresēties tajā pašā Sportland, jo cik es pamanīju, tas ir sporta apģērbs "Nike" firma viņas ražo.

0 0 atbildēt

apakšveļa izklausās viss tuvāk un ja kāda meitene nezin ko dāvināt čalim viens no variantiem ir bremžu diski un kalotkas (brmžu kluči)

1 1 atbildēt

Es arī gribu, lai man uzdāvina kko no Apple - varētu abi nosmieties līki par humora izjūtu, aiznest atpakaļ uz veikalu un iet pierīties emotion

0 0 atbildēt

A kapēc uz bildēm ir spoku logo? spoki ražo tādas modeles? emotionlaiza:adalieties tak

0 1 atbildēt

Bet Tev jāiegādājas smadzenes un domā, ko runā! Īblis slangā ir seja, tā kā piedomā arī pie reizes, ko pats raksti! Tas ir nožēlojami! emotion

0 1 atbildēt

emotion emotion

0 1 atbildēt

tagad ziemassvētku vecītis zinās ko tev dāvināt

1 2 atbildēt

emotion nop.. neviena davana nav tada, kuru es gribetu sanemt no milota viriesa - gimenes, draugiem ja, bet ne no otras pusites (iznemot restoranu, bet tas vairak iederas citos svetkos)

0 2 atbildēt

Nu, izņemot legingus un apakšveļu te nekā forša nav.

Un runājot par frāzi "ja negribas tērēties", neuzskatu, ka savai otrajai pusītei jāžēlo nauda. Mēs katru gadu taču zinām, ka būs Ziemassvētki vai tiešām nevar pietaupīt naudu, lai svētkos pārsteigtu savu dārgāko cilvēku? Neuzskatu, ka jākaunas no tā, ka man patīk dārgas dāvanas, pie tam, ja vien nepastāv kāda vienošanās, piemēram pērkam dāvanas līdz 20eur, tad es nebūtu priecīga par apdrukātu T kreklu vai krūzi... Un, vismaz par savu otru pusīti būtu jāzin ko cilvēks vēlas saņemt svētkos, un šobrīd (9 dienas līdz Ziemassvētkiem!) jau dāvanai būtu jābūt skaisti iesaiņotai...

0 2 atbildēt