local-stats-pixel fb-conv-api

Vai latvieši ir izpalīdzīgi? [JeRKs]70

1493 8

Šoreiz jauniešu kompānija JeRKs izdomāja uztaisīt nelielu eksperimentu, lai noskaidrotu, vai latvieši ir izpalīdzīga tauta.

Rezultātus meklē puišu jaunākajā video un padomā kā šādā situācijā rīkotos tu!

1493 8 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Cilvēks cilvēkam draugs un brālis, pie iespējas vienmēr ir jāizpalīdz.

4 0 atbildēt

Gribat patiesību- būs emotion

1. variants- uz ielas krīt/guļ ļoti trūcīgs cilvēks. Uzvilcis to, kas viņam ir pieejams, bet krīt dēļ slimības/kaites.. 99.9% garāmgājēju notēlos vienaldzīgos vai vispār ierēks par šo cilvēku. Bet palīdzēt pieies tikai tas 0.1%. Un i tad tie būs mediķi vai dežūrējošā/ patrulējošā policijas ekipāža.

2.variants- uz ielas krīt guļ normāli situēts cilvēks. Apģērbs tāds cilvēcīgs. Šim kandidātam ir lielākas izredzes sagaidīt palīdzību. To varētu izdarīt kādi 35-45% apkārtesošo.

3.variants- loģiski, ka bagāts cilvēks. Par to liecina gan apģērbs, gan viss, kas atrodas ap viņu (portfelis, portatīvais, mobilais u.tt.). Pie tā skries daudzi- vismaz 70%. par to, cik tiks aizstiepts, nerunāsim, bet palīdzību viņš saņems praktiski 90% gadījumu.

Tā kā katrs var izdarīt secinājumus pats. :)

P.s. Es visticamāk arī pie pirmā neietu, bet policijai paziņotu. Pie otrā pieietu bet pie trešā netiktu, jo tam jau pūlis būtu apkārt emotion

7 3 atbildēt

Atvainojos, bet tev ir vispār vecāki?

4 0 atbildēt

Protams ka palidzetu bet sakuma parektu ka is LV emotion

4 0 atbildēt

Tie ir tikai izpalīdzīgie eksemplāri. Bars iet garām- viens audzināts indivīts sāk izpalīdzēt un tad tikai citi sāk kko kūņāties apkārt. Pff.

Un re kur iekopēšu kko satriecošu, ko pirms neilga laika lasīju feisbukā.

Līga : šodienas šoks - vīrietis invalīdu ratiņos pieturā lūdza kādiem 3 vīriešiem ( !!! ), lai viņam palīdz tikt transportā, vīrieši sakāpa iekšā, autobusā esošie lielām acīm skatijās un invalīds palika pieturā. nopietni? kur cilvēciskā attieksme? viņš bija ratiņos, bez kājām, gados un ārā ir -miljons grādu... šķiet, ka laikam nekad nebeigšu vilties cilvēkos.

Kristīne: Un pat autobusa vadītājs nepalīdzēja?:-/

Līga: Nē. Nolaida zemāk busu, nepagāja pat minūte,kad aizvēra durvis un tālāk aizbrauca it kā nekas nebūtu noticis.

3 0 atbildēt

Nu parādīt izdevās parādīt to, ko gribēja, bet reāls jautājums autoriem (laikam gan nav pareizā vieta, kur to uzdot) - cik daudz no oriģinālā video tika izgiezts? Un kā jau te minēja - nākošreiz pamēģiniet apģērbties tādās trūcīgākās drēbēs un tad veiciet eksperimentu vēlreiz.

3 0 atbildēt

Prieks bija skatīties šo video, jo tik daudz izpalīdzīgu cilvēku. :)

4 1 atbildēt

1:36 nu kā ta tā saprastu ja tas būtu krustsolis :D

3 0 atbildēt

Es ar būtu palīdzējis. 

3 0 atbildēt

Cik kopā reizes mēģinājāt , jo neticu , ka vienmēr palīdzēja kāds.

2 0 atbildēt

Ja to dara Rīgā, tad ne visi ir latvieši...

2 0 atbildēt

Awww, bet tik jauki cilvēki Latvijā..

2 0 atbildēt

nesaki vis ka latvietis ir izpalidzigs cilvecins citreiz intiligents pajies garam javel ko lugsi ar kaju pa nierem dabusi 

4 2 atbildēt

personigi es dzerusam izsaucu palidzibu, bet zz tuneli sez virietis ar svariem un par 20 saniem vari nosverties man tas nemaz nav vaidzigs, bet tik un ta iedodu vairak, jo var redzet ka nesez, lai alu nopirktu   drizak maiziti noperk........

1 0 atbildēt

Fakts - Reti kurš latvietis vienkārši pieies klāt un palīdzēs. Latvieši ir vairāk kā tauta, kas vēro, ko apkārtējie dara un tad dara to pašu.

Nevar saprast, Latvieši ir ļoti kautrīgi, ka retais tik aiziet pirmais palīdzēt vai arī Latvieši vadās pēc bara instinkta...

Protams, šis viss, ko rakstīju nebija domāts aizskaroši, vienkārši kas tāds, ko es novēroju. ;)

2 1 atbildēt

nav jau tik traki :)

0 0 atbildēt

tantiņa: poor little guy :) bin labs vismaz eksperiments izdevies jo visi palidzeja tikai dazos kadros bij ta ka iet garam bet uzreiz bara instikts ja viens dara no savejiem tad es ar ta varu un tad tikai iet paliga bet ta jau kopuma labs++++++++++++++

0 0 atbildēt

Es ar draugiem arī tādu eksperimentu izmēģināšu! :D

0 0 atbildēt
Ja nav samontēts, tad samērā izpalīdzīgi ir latvieši +Tev
0 0 atbildēt

Blje man patiik . 00:30 čalis nokriit, pacaani iet blakus un nospļaujas emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »