local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Superbingo ir krāpnieku kantoris?43

326 0

Asas diskusijas ir raisījušās par kādu Superbingo spēli, kur, griežot Laimes ratu, ir novērojama kāda aizdomīga parādība.

Aiztinot video līdz 40:20 un uzmanīgi skatoties tālāk, ir redzams, kā 25 000 eiro kartona gabaliņš atdalās un ieslīd uz rata iekšu, savukārt mēlīte eleganti noslīd gar malu, neaizķeroties.

90% bļauj, ka krāpnieki, pakārt, krustā sist. Manuprāt, tehniska kļūme, jā, mož, lētticīgi, bet kam negadās. Kartons vienkārši netika piestiprināts kārtīgi un mēlīte, slīdot gar kartona malu, nesamazināja inerci, kā to būtu izdarījuši metālala rokturīši, līdz ar to automašīnas vietā dabūja vien 3 štukas. Kas zin.

Kāds ir Tavs viedoklis?

326 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

 emotion  emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Nav krāpniecība, vienkārši nejauša kļūme. No mušas tiek veidots zilonis.

8 4 atbildēt

Tīra kirāpšana, tagad būs jāizdomā cita metode un jāpārraksta programmatūra.

4 0 atbildēt

beidz fantazēt., vienreiz nav kārtīgi piestiprināts kartons unreiz brēka,kā jau vnm,gauduļu bars

7 3 atbildēt
Ja es laimētu Skrīveru saldumus es viņiem pašiem tos saldumus liktu ēst . Jo nu kur tizlāka balva par saldumiem? Bet lai vai kā viņi krāpjas .😑
4 1 atbildēt

Pie rentabilitātes 319%,Jūs kungs,sēdētu klusi kā pelīte  emotion  Bet nu ņemot banku "Baltija,"MMM" u.t.t,gan jau kāds žūksnītis lohu uzķeras.Jebkurā gadījumā,pēc šīs reklāmas, VIDam jūs esat īsts atradums  emotion 

3 0 atbildēt

Jebkura loterija savā ziņā ir krāpšana, turklāt tie, kas piedalās un kaut atpelna ieguldīto - vajadzētu priecāties, ņemot vērā cik daudz ir iespējamo kombināciju, to pašu var attiecināt uz laimīgajiem 20 vai 30, kas tiek uz studiju - biļetes, taču katru nedēļu nopērk vismaz 1000 reizes vairāk...Jā, protams, nesmuki, ka kaut kas bīdās un rada aizdomas par to, ka ir krāpšanās, kaut kas iestudēts, bet ar to piedaloties loterijās ir jārēķinās.

Pasmejieties un nomieriniet nervus: Zelta drudzis

3 0 atbildēt

A ko jūs gribat no pastalniku kantoriem!?emotionemotion 

iesniegts parsību tiesā ar visiem pierādījumiem un daudz maz lai ar kāda tiesa piešķirs 25 000.Jo 50 /50 --kā varēja tur apstāties un kā varēja neapstāties.Taču tieši šajā situācijā varēja apstāties .Un ja tā --tad viss bumbās...Spēlētajiem nav jārūpējas par tehnisko stāvokli.un ar šajā agdījumā var apšaubīt arī citus rezultātus pamatojot tos ar tehnikso krāpšanas veidu.jautājums??--Vai tiesā tika iesniegta prasība??

ja nē ,tad pasatlnieki var stāvēt pie ratiem.

ASV --spēlē ,kurš grib būt miljonārs.

Kādā sākumjaut'jumā cilvēks atbild ,bet šim saka ,ka ""kompjūters saka --neesot pareizi"" emotion Cilvēks izkrīt ,taču tad atklāj ,ka VIŅA atbilde pareiza ,bet kļūdījās tehnika.Tiesa piesprieda izmaksāt šim cilvēkam pilnu summu ,kas būtu ,ja atbildētu uz visiem jautājumiem.Elementāri.

Šeit vairs nav jādomā ,kas būtu ,ja būtu--spēlētājam jāizmaksā  šie 25 000.

3 0 atbildēt

nu katrā ziņā aizdomīgi...

2 0 atbildēt

Varbūt tev pastāstīt kā raidijumus filmē Igaunijā, 2-3 pēc kārtas, un gaisā laiž kad vajag?

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vienmer pirmais tiek vinnets centrs, NEKAD ramis- ka tas ir iespejams, ja bumbinas "izloze" pec "nejausibas" principa??? Paskaidrojiet man.

2 2 atbildēt

Zini terminu: "kapeiku pi*ana"? 

0 0 atbildēt

Visos šajos griezineos/bumbiņu ratos(šitas superbingo,vikingloto utt.) klāt stāv ekanomikas policijas pārstāvis. Bazars izbeigts un neko tas sūds tur neietekmēja.

3 6 atbildēt

ahhh palasot komentārus liekas ka te pilns ar prāta slimniekiem emotion NU jā saprotu, ka cemme ka nedabūja auto, bet nabags jau nepaliki un cepumus nedabuji emotion 3000 tak nopietna summa emotion Tāpat to auto espētu uzturēt tāpēc jāpriecājas ka vispār kautkas laimēts!  Taisa te lielu brēku! emotion

0 7 atbildēt