local-stats-pixel fb-conv-api

Vācijā 100 % Lētak nekā Latvijā63

504 42

PRIMARK drēbes!!! Primark im Angebot - sale-mode

Vacija visam ir lielāka izvēle, lielāka izmēru daudzveidība. Un, protams, cenas. Tas kas mums latos, tur ir eiro un vēl mazāk. Un kas man patīk Vācijas veikalos, ja tur ir atlaides, tad tās tik tiešām ir atlaides!

Paraksties uz manu kanalu

OVacija



504 42 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Varu vien piekrist visiem - jā, Vācijā apģērbs, saimniecības preces, pārtika utt. ir daudz lētāk nekā šeit. Kad biju aizbraukusi tur, izmantoju iespēju lēti iepirkties. Ir apģērbi, kas kalpo ļoti labi, bet citi jau sen izsviesti. Kāda cena - tāda kvalitāte, ar to ir jārēķinās. Nopirku somu par nieka 8 eiro, protams, pēc diviem mēnešiem saplīsa, taču nebija žēl mest ārā, jo tik maz maksāja. Ejam un pērkam nākamo. Jāraugās uz gaišo pusi - iznāk biežāk pamainīt garderobes saturu!

2 0 atbildēt

Atskiriba ir pat loti liela.To ko es biju pircis riga plaza drebes,man aizgaja kadi 110 ls,par 2 krekliem (ar garam rokam) +biksem.Ja vacija ir patiecam,tadas cenas,ar teim 110ls varetu vairak drebju sapirkt, neka vajadzetu.emotion

Un + autoram.emotion

2 0 atbildēt

A tu negribi man drēbes nopirkt? emotion

2 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Te UK arī ir PRIMARKS, viss tiešām ļoti lēts un ikdienas vajadzībām novalkāt un izmest pat pārāk ideāli!  emotion nesaku, ka pašas labakas kvalitates drebes, jo piemeram sieviešu svarkiem, vai ari zaketem nav tāda odere cēla utt,, bet kā jau minēju par lētām naudām un ikdienai super! Primarks skaitās vismaz šeit UK lētākais veikals, kur arī nereti cilvēku ir ka biezs! :)  Video labs.

P.S. beibes nr, iedosi vēlāk! hahahah!! :D 

2 0 atbildēt

Vācijā arī pārtika ir lētāka nekā LV

1 0 atbildēt

Neaizmirstiet,ka PRIMARK eiropā ir tas pats,kas Latvijā Gerkens & Partneri ;)

1 0 atbildēt

Kamon! Lupatu megaveiču LV vnk ir mazāk. bet maksimās un rimčikos ar uz atlaidēm var lupatas sapirkties, bet par kvalitatīvu normālas firmas apģērbu jāmaksā būs gan LV gan citur.

1 0 atbildēt

Vācijā viss ir lētāks!!! Dzīvoju Minsterē, un pārtika te ir gandrīz uz pusi lētāka kā Latvijā.... Sestdienās taisam lielo iepirkšanos un pa aptuveni 50EUR var piekraut pilnus iepirkumu ratus ar kaudzi ar pārtiku.... Latvijā pa 50EUR var nopirkt tikai tik cik lien vienā MAXIMA maisiņā.... Drēbes arī ir lētākas.... Vislētākais veikals ir KIKA un tur var visu ļoti lēti nopirkt bet ar čurbaņu kvalitāti. Nu ikdienā var staigāt....... Bet ja grib ko labāku tad jābrauc uz TK-MAX veikalu vecpilsētā. Tur var nopirkt pa lētām naudām tādus brendus kā ESPRIT, Calvinclein un citus....

Nesaprotu kāpēc ir Latvijā viss tik nenormāli dārgs, bet algas necilvēcīgi mazas.... Pat benzīns Latvijā maksā bez dažiem centiem tik cik te Vācijā.... Šodien STAR benzīntankā lēju degvielu pa 1,43EUR litrā....

1 0 atbildēt

 Un tad paši brīnās, kāpēc visi no Latvijas brauc prom.

1 0 atbildēt

Labs video, tikai nesparotu vai tas ir normāli, ka Primark cilvēki kāpj virsū nabaga drēbēm (vienalga vai citu vai vekala) , šķauda visiem virsū un grūztās. Kā lai saka, ja par 4 eiro var nopirkt komplektus ar jakām, tad kāpēc neskriet un nepirkt?

1 0 atbildēt

Manuprāt, ja nopērk maiciņu pa 2 naudiņām, kas pēc pirmās mazgāšanas der vien grīdas lupatai, tad nav vajadzīga augstākā matemātika, lai saprastu, ka drēbes, kas nopirktas dārgāk, bet veikalā, kas piedāvā kvalitatīvāku apģērbu, ilgtermiņā sanāk lētāk, turklāt izskatās arī labāk. 

1 0 atbildēt

gribeju jau bljaut virsu kapec mashina tik netira. bet, es zinu, ap so laiku jau ir ka latvija, taa ka nespej mazgat.

1 0 atbildēt

Es tak uzspiedu uz bildes,ne video emotion

1 0 atbildēt

Nu Primark ir tādi ļoti vāji veikali, kvalitāte zem kuras katras kritikas..

1 0 atbildēt

Kvalitāte gan dažreiz iegāž vairāk kā LV , par Vāciju neņemos spriest ,bet UK pa 6 mēnešiem apavus nomainiju sešas reizes  , nemaz nerunāsim par zeķēm ,kas dila kā .... hvz .... ,bet pa lielam izdevīgāk kad jau zini kur var iepirkties un kur nē ,lai nebūtu pēc tam jaškrobas ir UK .

1 0 atbildēt

pilnībā piekrītu, ja ir izdevība būt Vācijā, vienmēr nopērku drēbes, saimniecības preces u.c.

1 0 atbildēt

es ta uzķēros uz tas 2. bildes

1 0 atbildēt

slimais pērtiķis kaut tevi fūra nonestu un abas kājas norautu

2 2 atbildēt

Esmu iepircies Primarka vienu reizi.. Dzinsi kraasu pec pirmaas mazgashanas nomainija atrak par hameleonu ziimulju kastee un maika( s )  vienkarsi izira pec 3 mazgasanas reizem.. Tiesam briesmiga kvalitaate dreebem. Labak iepirkties saucamajos outletos, kkgan nezinu vai Vaacijaa taadi populaari.  

0 0 atbildēt
Zin avatarsZin

ir jābū tiešāmizmisušam, laipirktu drēbes Primark veikalā.... ja nu vienīgi vienreizlietojamās, kādam pārgājienam....  ASOS.com  jau var nosaukt par drēbēm..

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »