local-stats-pixel fb-conv-api

Šoks! Māte draud bērnu nopērt ar žagariem. Bērnu aizstāvji nesaskata vardarbību40

117 19

Līdz histēriskai raudāšanai novestā meitenīte, kas ir video galvenā varone, ir kļuvusi par pēdējo dienu apspriestāko personu ne tikai masu medijos, bet arī varas iestādēs.
Video internetā ir publiskojusi viņas mamma, ar nosaukumu “Mazliet pakaitinājām meitu”. Diezin vai bērna novešana līdz šādam stāvoklim ir uzskatāma par vienkāršu pakaitināšanu. Šo var klasificēt kā emocionālo vardarbību, jo bērns no sievietes, kura ir viņas mamma, mūk, jo nevēlas saņemt žagarus.
Tāpat tika pacelts jautājums par to, vai apstākļi, kas redzami video, ir piemēroti bērna audzināšanai.
Bērnu tiesību aizstāvošās iestādes izsakās, ka neredz nedz antisanitārus apstākļus, nedz vardarbību un nepieciešamību ģimeni pārbaudīt.
Kā Tev liekas?



117 19 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://patv.me
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

nekā traka nesaskatu

5 0 atbildēt

Raksta autors pinīgs tukšpauris. Kāda histērija? Kāda vardarbība? Mostieties, cilvēki! Šis jau ir pilnīgs absurds.

6 1 atbildēt

Vai jums, gadījumā, neliekas par traku tas fakts, ka bērni tagad ir kā stikla statujas? Ka tik nepieskarties, nepagrūzt, neaizķert, katru puteklīti notraust... Jā, maziņu meitenīti ar žagaru pērt vēl nevajadzētu, jo tas riktīgi sāp, bet ar plaukstu pa pakaļu var uzšaut, ja nemāk uzvesties... Kas te tagad notiks? Katrs kinders tagad augs par mīkstmiesi, kā tik šim pirkstu piedursi, tā asaras un puņķi, bērnu tiesību aizstāvji un tiesu darbi... Vēl ko nesagribēs. Visas paaudzes pirms šito čīkstekļu un vājinieku paaudzes ir izgājuši i žagaru skolu, i siksnas skolu un pa muti pļauku par rupjībām, bet kaut kā visi ir izauguši par normāliem cilvēkiem. Un tā nav vardarbība, tā ir audzināšana un iedarbīga, bet mūsdienu pasaulē tas jau ir krimināls noziegums. Dārgie cilvēki, mēs par traku esam aizgājuši ar tiem uķi puķi un bērnu tiesībām. Pamēģini tagad kaut vienam tīnim pirkstu piedurt, tracis būs tāds, ka pa 10 gadiem neatmazgāsies.

5 0 atbildēt

kapēc agrāk uzskatīja, ka tas ir pareizi pērt bērnus?a tagad pret to.

4 0 atbildēt

Es nez kā citi, bet tagad, kad esmu iazaudzis, es saku LIELĀKO PALDIES maniem vecākiem par katru pērienu, kuru esmu bērnībā saņēmis... jo viņi mani NESITA, viņi mani AUDZINĀJA, jo MĪLĒJA UN MĪL !!!

5 1 atbildēt

Speciāli nafig to sīko jākaitina, labāk būtu gultu saklājusi un māju savedusi kārtībā pirms liikt  tādus video internetā. emotion

 

 + sīkā izskatās galīgi neaudzināta, brēc un mēģina iesist. emotion

6 2 atbildēt

Aptaujai: ne tikai var, bet vajag!

4 1 atbildēt

Filozofiski, bet, ja vecāki nepērs, dzīve nopērs nākotnē. emotion 

3 0 atbildēt

bet ja tā, tad šī meitenīte priekš sava vecuma ir pārāk agresiva un izskatās izlaidusies. interesanti, kas būs pēc dažiem gadiem..piemēram, es būdama ar nervu problēmām, vienalga bērnībā biju enģelītis un nepsihoju.

2 0 atbildēt

TUR NEKĀ NAV! reali mani ari kaitinaja mate un bralis nu un ko lai dara bac lai rada to video pasaulei cerams ka visiem sis video ir tikpat poh ka man. Un galu gala mani ar zagariem un ar vadiem pa pakalu disciplineja ar zinu ta saja pasaule ir labak pierast atrak pectam sapratisi kapec tevi pera lai neizlaistos un vel kautkas man skiet kad lielie ari japer nevis si mate bet pusaudzi.

1 0 atbildēt

nu pesec, tad jau to histerisko bērnu vecākus, kuri sīcim pēdējā baltā iphona vietā uzdāvinājuši melnu, vajadzētu slodzīt cietumā.

1 0 atbildēt
Traki, bet bez žagariem arī var iztikt.
0 0 atbildēt

Par meiteni... un kā vēl vajag žagarus... Vai tad vesākam drīkst sist??? Vismaz to meitēns vairākkārt mēģināja izdarīt...

0 0 atbildēt
Nekā šokējoša. Vnk neadekvāta māte šādi cenšas pievērs sev uzmanību . Šķiet pašai ar žagaru lai pieņemas prātā!!! Būtu labāk gājusi drēbes mazgāt nevis tramdīt bērnu....
6 9 atbildēt