local-stats-pixel fb-conv-api

Šoks! Māte draud bērnu nopērt ar žagariem. Bērnu aizstāvji nesaskata vardarbību40

117 19

Līdz histēriskai raudāšanai novestā meitenīte, kas ir video galvenā varone, ir kļuvusi par pēdējo dienu apspriestāko personu ne tikai masu medijos, bet arī varas iestādēs.
Video internetā ir publiskojusi viņas mamma, ar nosaukumu “Mazliet pakaitinājām meitu”. Diezin vai bērna novešana līdz šādam stāvoklim ir uzskatāma par vienkāršu pakaitināšanu. Šo var klasificēt kā emocionālo vardarbību, jo bērns no sievietes, kura ir viņas mamma, mūk, jo nevēlas saņemt žagarus.
Tāpat tika pacelts jautājums par to, vai apstākļi, kas redzami video, ir piemēroti bērna audzināšanai.
Bērnu tiesību aizstāvošās iestādes izsakās, ka neredz nedz antisanitārus apstākļus, nedz vardarbību un nepieciešamību ģimeni pārbaudīt.
Kā Tev liekas?



117 19 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://patv.me
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Histēriska raudāšana? Es būtu priecīga, ja mans dēls histēriju laikā tā uzvestos, nevis, ka kristu zemē, ķērktu un kratītos emotion

Tas, ko tā māte dara un vēl publicē, nav sevišķi gudri, bet nosaukt tos par antisanitāriem apstākļiem... Cik no visiem gādīgajiem interneta komentētājiem ir vairāk kā 2 bērni? Vispār saprotat, ka ar diviem maziem bērniem "kārtība" ir diezgan relatīvs jēdziens. Pie kam, mazākais - bebis - izskatās diezgan apmierināts, mute tīra, no kā secinu, ka dupsis viņam sauss, vēders pilns.

42 0 atbildēt

normaala lauku maaja ,kur darbs dzen darbu + veel  2 mazi berni .gribetos redzeet cik tiira maaja pashiem buutu      taados apstaaklos.100 gadus atpakal taa mazaa meitene tiktu noperta  par neraatnibaam taa ka sedet nevaretu nedelju.tas skaitiijas normala audzinashana.tagad tik pabiede,pafilmee un reku kaadam jau shoooks nabadzinamemotion

31 0 atbildēt
Nopietni to sauc par šoku? Īpaši kādā tonī vēl māte to teica "vajag žagarus, vajag" ... es pat nezinu ko domāt, autors mazliet pa traku izpušķojis šo video uz slikto nozīmi.
26 1 atbildēt

Liekas, ka video pamatīgi izrauts no konteksta. Vismaz man likās, ka meitene sastrādājusi kādus nedarbus, tāpēc mamma sola, ka Salavecis atnesīs nevis dāvanas, bet žagarus.

23 0 atbildēt
Kads shoks, kas jus saspiedushies? Paazeja kinderu nedaudz, kuram tiesam sen tesiens nav bijis.
22 0 atbildēt

Noskatījos pirmās 30 sekundes, nopauzēju video - slimi.. emotion

21. gs., agrāk ar žagaru "mācīja" labi uzvesties, tagad ar telefonu rokās filmē kārtējo video. emotion

22 1 atbildēt

Nesaprotu kāds prikols no mātes puses vispār publicēt šādu video.

20 1 atbildēt
Kāds te *****j šoks ?? Ble ja sikaa ir pelnijusi žagarus tad ir. Un nekaa slikta video nebija. Vismaz nekas sokejos
17 0 atbildēt
Kāds nafig "šoks". Kad biju maziņs man arī bij solīti gan žagari gan siksna emotion pietam kur jūs redzat antisanitārus apstākļus? Bērnudārza grupas telpas pēc bērnu spēlēšanās mēdz būt aizjauktākas.
16 0 atbildēt

Man liekas ka parak daudz sakam lekat lidzi arzemju(anglju,somu,zviedru uc./)ta saukto bernu aizsargu debilajiem gajieniem.Ja tieshi DEBILAJIEM,Atnjemt bernu par nenozimigu ,vai pat safabricetu iemeslu un atdot pilnigi sveshiem cilvekiem ir DEBILI.Nekad,nekur sveshi cilveki nedos bernam ne desmito dalju ta,ko vinjsh sanemtu pats savas gimenes lokaa.TIKAI TAPEC ,KA KADA SOMU,ZVIEDRU UTT.PADAUZA (kurai slinkums dzemdet)SADOMAJUSI PASPELET MAMMU...?(Var tak atdot bernu atpakalj,kad apniks) Tad jau ari biezhi redzetas siko histerijas lielveikalos var uzskatit par pamatu gimenes parbaudem un berna atsavinashanai.

16 0 atbildēt

Un kas tur tāds? Sūdzmaņi vēlas, lai katrs bērns tiek turēts siltumnīcā, ideālos apstākļos? Vai atkal vēlas sākt runas par to, ka bērniem un pēriens - tas tak pasaules gals (interesanti tikai - kā mēs savā bērnībā izaugām)...

15 0 atbildēt

Bez laba žagara neviens labs cilvēks nav izaudzis !

15 1 atbildēt

Nu un kas tur tāds!

Izlaists bērns un māte ,kas nezin par kontracepcijuemotion

16 4 atbildēt
Šoks... (reec) nu jā, un te rodas tie bezkauņas, kam nekas nav svēts. Tos tā sauktos aizstāvjus vispār vajadzētu pakārt. Tieši dēļ viņiem jaunajiem šmurguļiem vairs nav pienākumu, nav cieņas ne pret vecākiem, ne citiem pieaugušajiem. Bet tiesības šiem gan ir...
11 0 atbildēt

Man ir tikai viens jautājums- par ko šoks?

Par to, ka grib nopērt bērnu vai par to, ka netiek saskatīta vardarbība.

12 1 atbildēt

tā gan jau ir nevis mamma, bet piem. māsa , kas vienkārši jokojas , pēc balss var dzirdēt , ka joko.

11 0 atbildēt

tieši par šādu uzvedību vaig žagarus!! mūsdienās bērni ir izlaisti, nekādas cieņas nedz pret vecākiem nedz citiem cilvēkiem, bet pie tā ir vainīga audzināšana un tizlā domāšana sabiedrībā, ka bērniem viss ir jāatļauj un nav nekādu pienākumu! Bērnībā bieži dabuju ar žagariem un siksnu, bet esmu izaudzis pilnīgi normāls cilvēks, ar cieņu pret citiem!

11 0 atbildēt

tagad bērnus sist nedrīkstot, tip tik ar mīlestību jaaudzina un beigās izaugs tādi-man visu var, visu drikst.

a mūs sita un lielāko ties pelnīti, un mēs centāmies lai nebūtu iemesla sist...

a te meitenīte jau izskatās nedaudz palutināta, bet nu par histēriju to nosaukt nevar un neko sliktu es piemeram nesaskatu šajā.

11 0 atbildēt

Pērt un sist ir divas dažādas lietas

8 1 atbildēt

Protams  var te tagad spriedeleet par sanitaariem vai antisanitariem apstakliem, bet vajag arii padomaat no kurienes tadi apstakli, tas ka vieniem viss ok nenozime ka visiem dziivee viss ir tik vienkarshi. Nu ja jau tie inspektori un amatpersonas tik kruti lai noziedo shai sievietei pardesmit tukstoshus lai var iegadaties dzivokli vai labak pashi lai noperk to vinai, saperc mebeles utt.. Loti daudz cilveki dzivo ar minimalo algu kas burtiski aiziet maksajumos par dzivokli un knapai izdzivoshanai... principa vinus pashus deretu parbaudiit, teiksim uz stulbumu, jo man shkiet ka viniem ta ir atliku likaam.

Otrs, te neviens bernu neper. Bet berni taapat zin kas ir zhagari un baidas no tiem. Nav ne jausmas kapec, bet zinu daudzas gimenes kur berns nekad nav perts bet vienalga berns zin kam zhagari domati. Un runajot par pershanu vai nepershanu... nu un kas beigas sanak no tiem nepertajiem? Zvana uz skolu pasaka tur spridzeklis utml., par to atbild vecaki ne pats berns un bernu protams pert par to nedrikst, jo taa tiks parkaptas vina tiesibas... bet ka ir ar parkaaptajaam vecaku tiesiibaam? berns sataisa sudus bet jaatbild vecakiem... ja berns ir pelnijis vinjam ir jauzshauj, lai nakotnee mazinatos velme taisit sudus!

6 0 atbildēt