local-stats-pixel fb-conv-api

Policists nošauj 12 gadīgu puisi!31

134 2

Kārtējo reizi šokējošās ziņas no Amerikas.

Jauno puisi nošāva 26 gadus vecais policists Timotijs Loehmenns, jo kāds acu liecinieks redzēja, ka šis mazais puisēns rotaļājas spēļu laukumā ar ieroci, kas vēlāk izrādījās bija parasts spēļu ierocis.

Video var redzēt to, ka puisis mierīgi sēž rotaļu laukumā, kad atbrauc policijas ekipāža.
Ziņojumā teikts, ka policists izšāvis pāris sekundes pēc lūguma pacelt rokas, jo puisis neesot pakļāvies pavēlei.



134 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

tā ir amerika. cik man zināms tur daudziem ir ieroči un noteikti ne visi tos pareizi glabā. nebūtu nekāds brīnums, ja sīkais pie kāda tiktu. un tad, ja viņš nejauši(vai arī tīši. who knows? kids these days) kādu nošautu nebūtu nekāda trača. no one would give a shit besides dead guys family

0 0 atbildēt

   Neuzskatu,ka policija ir vainīga,viņi tak nav nekādi gaišredži.Un zēns arī patiesībā nesaprata,ko īsti dara.Patiesībā vajag neražot un nepārdot rotaļlietas,kas atgādina,vai ir līdzīgi ieročiem,tad tādas nelaimes nebūs.Ir pietiekami daudz citu  foršu rotaļlietu.Man liekas rotaļu šaujamai ir viss stulbākais cilvēces izgudrojums.

0 0 atbildēt

ASV policisti ir reāli bīstami! Tu vari iet un ielikt roku kabatā, lai izņemtu telefonu, bet viņi mirkli padomās un iedomāsies, ka tev ir ierocis un ka apdraudi visu dzīvo uz šīs planētas un bams esi beigts! Jāpriecājas ka Latvijā un citur eiropā policisti tik pacietīgi auklējas ar visiem un pat par ieroci nedomā. 

0 0 atbildēt