local-stats-pixel fb-conv-api

Perfektai dienai ir pienākušas beigas?36

172 9

Vakars ir klāt! Pāris nedēļas atpakaļ Latvijas shitcore skatuvi satricināja Notāra hits "Perfekta diena". Visticamāk puišu slavas brīdim ir cauri, jo pagājušajā vakarā Eirodziesmas 2013 pirmajā pusfinālā sevi pieteica jauna šī žanra dziesma DJ MadAnt "Caur sidraba birzi gāju", kas jau izpelnījās sašutuma vētru skatītāju vidū. Ievērtē un kraties līdzi! Jāatzīst gan ka šī dziesma nav tik lipīga un cilvēkam ar normālu dikciju to nav iespējams nodziedāt.

Njā, cik gan īss un gaistošs ir slavas brīdis...



172 9 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Where is my shotgun?! emotion

3 1 atbildēt

Spridzeklis

2 0 atbildēt

No No No!

1 0 atbildēt

caur sidraba birzi gāju un salauzu kāju .emotion

1 0 atbildēt

Ir tikai viens brīdis , kad es atbatītu gulaga un nāves nometnes .....,tas ir pret šādiem idiotiem 

0 0 atbildēt
Ak, šausmiņas, nu no kura kakta tādi izlien :D
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

nu jā...

0 0 atbildēt

Neviens jau neteica, ka viņām pašām ļoti patika šī kompozīcija, bet vienkārši līgums ir noslēgts un šova veidotāji ir izdomājuši, ka tā tam ir jābūt un viss. Tādā gadījumā šīs meitenes ir jāapbrīno par pārliecību ar kādu viņas izpilda šo. Domāju, ka daudzi no komentāru rakstītājiem paši neko tādu nespētu izdarīt.

2 3 atbildēt

TAS IR JOKS

0 2 atbildēt

Notāru nepārspēs neviena dziesma!!!!

0 2 atbildēt

VIŅAS IR AKTRISES un es uzskatu, ka savu lomu nospeleja labi!

0 3 atbildēt

hmm Kapec gan nee ? 

0 3 atbildēt

Piedod, atvaino - šauj mani nost, bet man patika. Padomāsim racionālāk... Pēdējos gados uz Eirovīzju esam aizsūtijuši tādus brīnumus, ka kauns par valsti, piemēram, atcerēsimies To pirātu dziesmu - Dievs dod, labāk neatcerēsimies. Intars Busulis - mūsu superstārs? Jā. Iznākums - smagāk kā letāls.  Bonaparti arī nekas saprātīgs nebija, bet ko var gaidīt, ja grupu nosauc mums labi pazīstama piektdienas drauga vārdā? Bīts - tas ir meldiņš, ir tīri iespaidīgs, Klubiņā pie tāda meldiņa noteikti varētu iejusties. Domāju, ka nemaz tik traģiski arī nebūtu, ja šīs dāmas aizbrauktu. Nu ļaunāk par Busuli diez vai var būt, nokrist uz skatuves un raustīties, kā ar elektrību sistam... nu ja.   

0 5 atbildēt