local-stats-pixel fb-conv-api

Līdaka grib zināt patiesību!!! :D117

713 19

I.Līdaka beidzot uzdevis visiem tik ļoti svarīgo jautājumu: "Vai tiks noņemts PVN semičkām un treniņtērpiem!?"

P.S. Šis ir mans pirmais spocīgai raksts, ceru ka patiks :)



713 19 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://YouTube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

ha ha cirks

0 0 atbildēt

par liidaku!! emotion

0 0 atbildēt

Cepuri nost

0 0 atbildēt

atbildot uz divi komentāru " Nu vispār par totālu intelekta trūkumu jau ... " zini - ej dirst ..  

0 0 atbildēt

13 okupanti ielikuši mīnusus!

1 1 atbildēt

Līdaka malacis :)

0 0 atbildēt

Labs

0 0 atbildēt

Čali nav biku vecs raksts?emotion

1 1 atbildēt

Līdaka man viss labak patīk! MALACA  

0 0 atbildēt

koment''ars jau labs no līdzkas puses, bet nu bez gala nekorekts.. :D:D es  noteikti būtu tā pat pajautājis ja man būtu iespēja :)emotion

0 0 atbildēt

ja tomer latvijas politiki ir debili! tik mak dumji dirst un nemak risinat vajadzigos jautajumus!

0 0 atbildēt

Dirsaa liideejs, nekas vairaak...Ielida dirsa Mitrofanovam, ielida dirsa latvieshiem....kauns...un tie ir muusu tautas kalpi.!

0 0 atbildēt

atbildot uz Pokerface komentāru " Koudman009 Neviens nevienu negrib paverdzin... " nē tas nav apvainojums tādiem kā tu .. bet tādiem ka tie kas balsoja par ušakovu, un riga uz katra stura runa krieviski  .. tad ko citu vinji latvija dara ? domaju ak tikai un vienigi lai atkal dabutu latviju krievijai .. 

0 1 atbildēt

Khm nu vsp pec taa k otikko redzeju man nak prata domas - cik tad maz pasauele eir Lidaka redzeejis, ka krievs vinam uzreiz ir ar saulespuku seklinam un treninterpu?...tas ir shausmiigi jeeli.es nesaprotu vot tos stulbos cilvekus kas tagad brauc virsu krieviem par tiem treninterpiem..nejau visi ir tadi,krievi tapat ka latviesi tapat ka angli vai vel jebkuri citi cilveki ir gan sakariigi gan tieshaam urlas...cik latvieshu ir visaadu pajolinju tracinoshu....

1 2 atbildēt

Uhhh... vairāk, tādu kā viņš. Bet tomēr atzīstiet, ka semačku rīšana aplītī tupus stāvoklī un trenniņbikšu valkāšana kopā ar kurpēm neko labu neliecina par valkātāja vai lietotāja inteliģenci, kur nu vēl par gaumi..

0 2 atbildēt

Piekrītu, Līdakam ir iekšā! Saka ko domā. Malacis par tām sēmučkām :D + redz ka māk arī saskatīt svau vainu un atvainoties. +++

0 3 atbildēt

tads klauns ablomijas kartigi! :D:D:D

2 6 atbildēt

atbildot uz Students komentāru " Vēlreiz pārliecinos, ka latvieši ir viena lie... " par apsmieklu mēs esam vienalga lai notiek kas notikdams .. tas vien ka stūlbā tauta pieļauj krievu imigrāciju tādos apmēros .. pieļaujam ka pārņem valdību .. ka run'akrieviski kaut latvija ir .. noteikti visa eiropa par mums rēc kā vara,m būt tādas saslaukas vienai stūlbai tauta (vispar stu;bakajai tautai - krieviem mēs esam kā tādi kājslaukji)

0 4 atbildēt
KT avatarsKT

Nu nez ar šo gājienu vel zemāk manās acīs viņš nokrotās, runā kā dzied + vel deputāts, butu man tagad 15 gadi es ar par šo būtu ahūnajā zvērā, bet tākā jau esmu pieaudzis viens liels būuu. Uzdeva pretjautājumu nebija ko atbildēt uz reiz jāielien , varēja ta pateikt Nīl aizver muti, tad viņš nebūtu tik zemu nokritis manās acīs kā tagad.

6 11 atbildēt

man pohuj .. vnk cjalim vaja no tam divam jobanajam urlam pa muti =D

lidaka mans varonis .. a usjakovu un to otru idipotu kurs teica ka problemasvar atrisinat aiz tā priekškara ..  NOŠAUT deportēt no latvijas .. spīdzināt .. kuces bērniem ten nav j;astrāda .. 

0 5 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »