local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas youtube zvaigznes70

421 56

Sestdien norisinājās pirmais Latvijā youtube zvaigžņu meetup, kuru organizēja lattelecom. Tajā piedalīties bija gods, satikt citas youtube personas bija interesanti. Piebilst par pasākumu daudz ko sliktu nav, tas bija izcils, visiem, kas pieteicās un ieradās, paldies. Vienīgais mīnuss tas, ka cilvēki vienkārši pieteicās, aizņēma biļetes, bet beigās pat puse neieradās. Tas nav forši, jo jūs atņēmāt iespēju pārējiem piedalīties. Nākamreiz piesakieties tikai tad, ja esat pārliecināts, ka būsiet! Izskatās, ka šis būs ikgadējs pasākums Latvijā, kas priecē, kas rosina attīstību Latvijas youtubam! Pirmdien saņemsim vēl extra video failus, iespējams tur būs arī kas interesants no pasākuma, tad taps šim video otrā daļa!



421 56 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Pfff emotion

0 0 atbildēt

Tipiskie latviesi

6 6 atbildēt

Es pat nezinājju par šo meetupu emotion Ja butu zinajusi, butu centusies tur būt.  emotion Piedodiet zēni emotion  emotion   emotion

3 3 atbildēt
MJ avatarsMJ

Keep it up! 

2 2 atbildēt

Nu nezinu, nevienu neesmu ne redzējis, ne dzirdējis.

1 2 atbildēt
Es teicu ka tas ir slikti, ka ir rik jauniņi? Es vienkārši uzdevu jautājumu vai ir arī pieauguši fani...
0 1 atbildēt

Ko es jūs atbalstu emotion

5 7 atbildēt
Naissemotion
5 8 atbildēt
Haha zvaigznes xD ofc. Man ir vairāk subu youtubē.. Tikai es savu seju tur nelieku youtube.com/sparklesprod
3 11 atbildēt

Mums ir PILNĪGI zem 0, ko raksta spokos, jo te NEKAD nekas normāls nav bijis rakstīts, pat 3 gadus atpakaļ, kad sākām publicēt rakstus. Tāpēc nevajag, haha. 

10 22 atbildēt
« 1  2  3 »