local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas youtube zvaigznes70

421 56

Sestdien norisinājās pirmais Latvijā youtube zvaigžņu meetup, kuru organizēja lattelecom. Tajā piedalīties bija gods, satikt citas youtube personas bija interesanti. Piebilst par pasākumu daudz ko sliktu nav, tas bija izcils, visiem, kas pieteicās un ieradās, paldies. Vienīgais mīnuss tas, ka cilvēki vienkārši pieteicās, aizņēma biļetes, bet beigās pat puse neieradās. Tas nav forši, jo jūs atņēmāt iespēju pārējiem piedalīties. Nākamreiz piesakieties tikai tad, ja esat pārliecināts, ka būsiet! Izskatās, ka šis būs ikgadējs pasākums Latvijā, kas priecē, kas rosina attīstību Latvijas youtubam! Pirmdien saņemsim vēl extra video failus, iespējams tur būs arī kas interesants no pasākuma, tad taps šim video otrā daļa!



421 56 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Zvaigznes emotion

57 2 atbildēt
Zvaigznes. emotion
46 4 atbildēt
Kur tad superstars MrJebzy emotion Auditorija (Fani) gan izskatās tādi maziņi un jauniņi... Bija kads vecāks par 13 gadiem?
39 2 atbildēt

Lūk, piemērs ka mūsdienās paliek slavens nevis ar kautkā laba, efektīva, cienījama darīšanu. Bet gan ar tīru DIRŠANU un cilvēku ienaida celšanu. Rebeka LV versijā. Pretīgi, vienkārši pretīgi.

36 5 atbildēt

Ja jūs zinātu,kā man tracina jūsu runas stils emotion emotion

33 4 atbildēt

nu taadas zvaigznes ka p**gec

27 3 atbildēt
Mans kaķis kas guļ pat ir smieklīgāks par jums diviem pedjāriem : s
21 4 atbildēt

Superstāri. Ceru, ka Holivudā vieta jums visiem atradīsies, neko dziļdomīgāku, aizkustinošāku un ģeniālāku neesmu redzējusi. emotion

21 5 atbildēt

KUR CAK?

14 0 atbildēt
Ja jūs sevi dēvējat par zvaigznēm, kas esmubes 😱
16 2 atbildēt

Who cares?

14 1 atbildēt

Hei ļaudis! Ko cepās. Man arī nepatīk FunFaceTV un principā tos sižetus neskatos. (Vienreiz paskatījos pietika) Tāpēc jau nau jāheito. Katram rakstam (vai klipam) - sava publika. Ir kas pa šamējiem fano. Nu tad lai turpina.

12 0 atbildēt

Varējāt jau bik zolīdāk saģērbties emotion

14 3 atbildēt

Tas moments kad jūs sakat kad esat "apguvuši un izpratuši dzīvi un gatavi ar savu izpratni dalīties ar citiem netik pieredzējušiem "

10 0 atbildēt

Man nepatika, ka visi saka, lai mazie nefilmē video utt.. Starpcitu vienai no tām divām(Sintijai vai Evelīnai) bija arī pašai savs video no kuras viņai bija kauns(tad kad viņa sāka ar to nodarboties) . Tāda sajūta, ka baidās, ka ieņems šo "slavenību " vietas. Man šķiet būtu jāsaka - mēģiniet, filmējiet, dariet utt... bet tas protams mans viedoklis.... 

10 0 atbildēt

rahrah, traki daudz cilvēki sanākuši emotion

9 0 atbildēt

Man būtu kauns tur sēdēt mazo auditorijas priekšā. emotion

Ķipa skaidrs kādam kontingentam visa šī padarīšana interesē emotion

9 0 atbildēt

Nu tie idiņi, kas skatās FF viģikus, būs priecīgi ar * spamu tajos, tas arī viss. Vienīgi LV nav tā vieta kur pelnīt un sponsorēt šādu lietu, jo to dara daudz interesantāk/smieklīgāk/asprātīgāk ārzemēs, ko LV vēl nav apguvusi, jo pārsvarā viss tiek kopēts no citām zemēm.  Neskatos to triku filmētāju, bet tas viens varētu būt kaut kas tāds, ko daudzi nedara...bet pārējie ir vienkārši glumi joki un kopēti 'how to" video!

10 2 atbildēt
Bildē neredzu to balamuti CAK.
9 1 atbildēt
Latviešu youtuberi ir nejēgas ! Neko citu nemāk darīt kā filmēt stulbus video un kuli kasīt !
10 3 atbildēt
« 1  2  3 »