local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā ir jārunā tikai latviski!!!!!?74

276 4

Video redzama kāda darbiniece, kura ne tikai izturas nelaipni pret mierīgi sēdošajiem apmeklētājiem, bet arī atsakās ar viņiem runāt latviešu valodā. Visam kronis ir apsargu izsaukšana, lai latviešus izmestu ārā par to, ka tie pieprasa, lai dariniece ar tiem runātu latviešu valodā.

Zemāk VIDEO, uzspied uz apakšējo bildi



276 4 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Man kautkā neliekas ka tā darbiniece viņus abd*rsa liekas drizāk ka viņiem tiem filmētājiem nebija ko darīt un viņi izdomāja kautkādu debīlu veidu izklaidēties, varu derēt ka tai sievietei bija grūti atrast darbu un šajā laikā mums visiem ir vajadzīga nauda.

2 11 atbildēt

Wow! Man vienīgajam liekas, ka tā ir apkopēja, kas apkopj telpas, kamēr kafejnīca ir ciet, un šie video autori vienkārši ņirgājas par viņu ? Kad kundze sadusmota, protams, var arī uzfilmēt. Nav absurds, par 30 sekunžu video ''nodirst'' sievieti, šī sieviete kādam arī ir māte, kādam meita. Zinat tomēr robežu un cienīsim cits citu !

3 16 atbildēt

Video autors jau savā mērā arī ir tāds pats... Iespītējies par savu Latviešu Valsts valodu. Būtu parādijis, ka ir gudrāks par viņu un parunājis krieviski, nevis provocējis...  

0 20 atbildēt
« 1  2  3 »