local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu jauniešu vēstījums par bēgļiem Latvijā56

195 15

Vakar, 4. augustā, pie Ministru kabineta pulcējās tūkstošiem ļaužu, lai protestētu pret bēgļu uzņemšanu Latvijā. Kāds tur bija?



195 15 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

nu ja...no mums kā latviešiem, kas maksā nodokļus, bēgļiem visu pasniegs uz paplātes vairākas reizes lielākus pabalstus nekā Latvijas iedzīvotājiem

Banānu republika, nav nekāds brīnums ka latvieši krāmē visu savu iedzīvi un mūk uz ārvalstīm, tikai tāpēc, lai izdzīvotu, jo Latvijā to reti kurš vairs var izdarīt.....

3 0 atbildēt

Tie studenti izskatās pēc narkomāniem un ja kas bēgļiem pabalstus izmaksās Eiropas Savienība nevis Latvija!  Un vispār no kuras dirsas pēkšņi izlīda tik daudz patriotu?!? Kur jūs agrāk bijāt?

3 0 atbildēt

Idioti...

Kauns par šitiem lubrakiem, kkādi tur pusaudži kas no valsts saprot tikai LV=LV cilvēki n viss. Tad paši arī nebraucat uz zelta bedrēm uz UK vai Norvēģiju, tiešām jums liekas ka 250 cilvēki nozags valsti? Tiešām jums ir žēl tā nauda un dzīves vieta priekš tiem kuri bēg no nāves? TIEŠĀM?? Ejat nošauties ja jums ir slikti dēļ viņiem, ASV ir ienīstas daļēji dēļ rasisma, a te tāds arī ir...es tiešām personīgi palīdzētu mellajam... Tikai nez kāpēc neviens neuzrušina ziņas par krieviju un tās iedzīvotājiem Latvijā kuri naktīs baros tevi atspārdīs un atņems pat tavas bikses? Kāpēc viņus neviens nedzen prom??

8 5 atbildēt

Es esmu RASISTS un es ar to lepojos! Nepārprotiet man nav nekas pret neģeriem un arābiem,man ir iebildumi pret jauktām laulībām,noziedzību,slimībām un tā tālāk. Mūsu ''līdzjūtību'' viņi uztver kā vājuma pazīmi un smejās par mums. Paskatieties uz tām ''bēgļu'' laivām,tās vairāk atgādina armijas desantu nevis bēgļus. Redzēju salīdzinājumu ar latviešu bēgļiem. Kaut kā neesmu redzējis sižetu kur latvieši Parīzē dedzina automašīnas un izlaupa veikalus. Vai Lielbritānijā un Zviedrijā izvaro baltās kuces. Latvieši pēc kara ASV bija kļuvuši par otro turīgāko minoritāti aiz žīdiem nevis dzīvoja no pabalstiem.

2 0 atbildēt
Ja ja.. Atkal kāds ir gudrāks par mani interneta plašumos ej izgāz savu žulti uz bēgļiem tālāk.
2 0 atbildēt

Ja vēl runātu no sirds un tā, kā paši domā, nevis lasītu fonā iepriekš uzrakstītus tekstus... Varbūt būtu ticamāk, ka viņi tā patiešām domā.

2 0 atbildēt

Kad krievi bļāva, ka Latvijā atdzimst nacisms viņiem neviens neticēja, bet vakardienas pasāciena dēļ sāks ticēt. Milzīgs PALDIES idiotu "tūkstošiem"!

8 6 atbildēt

Tas NAV normāli, ka bēgļiem pienāksies vairāk kā Latvijas pilsoņiem. Latvieši izbrauc paši no savas valsts, bet par to jau valdībai vienalga, valdībai ir nospļauties par Latvijas iedzīvotājjiem, tas jau sen zināms fakts! Viņiem svarīgāki kaut kādi bēgļi, kuri te tāpat neintegrēsies, bet saņems daudz vairāk! Latvijas valdība iznīcinās šo valsti, lai cik arī skumji tas būtu... Bet jā, cilvēkiem nelaimē ir jāpalīdz, bet līdz noteiktai robežai.

1 0 atbildēt

Kāds ļaunums var būt no 250 bēgļiem?? emotion Varam tač uzņemt. citi šeit ieradīsies tikai pa ceļam..

Un diez kādas domas prātā būtu protestētājiem, ja pašiem būtu jābēg. neaizmirsīsim mūsu lielo kaimiņvalsti!

Bēgļus uzņemt ir tikai pareizi. Tie, kas domā savādāk, domā nepareizi!

9 8 atbildēt

B*a ja tiem pajaobakiem bēģļiem noziedziniekiem jau dod vairāk nekā nekā Lv pensionāram nē b*Ad vel vajag viņiem iekārtot dīvēs vietu emotion ... Lv pabalsts bēriem 11 EUR bēģļu bērniem 76  emotion Lai paši meklē darbu kautvai ielas slauka un varētu paši noīrēt sev dzīvokļus P.S Pie tam mēs jau neveram zināt kas tie tādi ir slepkavas laupītāji teroristi izvarotāji utt un gandrīz visiem nav pašu ...ZB un tas ir EIROPAS Soliderātes pinākums ... 

TAS IR VNK DEBĪLI 

Labs raksts + emotion

3 2 atbildēt

Nu te var skatīties no dažādiem aspektiem. Nevaru nevienam piekrist emotion

0 0 atbildēt
es neesmu pret bēgļiem
0 0 atbildēt

Man nav nekas pret melnajiem un tādā garā

BET  Āfrika ir vieta ,kur dzimst visas trakās slimības (kā piemēram Ebola) ,viņi pārnēsā visas STS slimības vairāk nekā vajadzētu.

Man ir paziņa no Āfrikas , kurš pārvācās uz Itāliju. Kad biju Itālijā, viņš man stāstīja , cik šausmīgi tur iet ar visām slimībām utt.

Vai tiešām vajag vest viņus uz Latviju??

KAPĒC ES NEVAR ZIEDOT VIŅIEM NAUDU ,LAI ĀFRIKĀ VIŅI VAR IEVIEST LAUKU APŪDEŅOŠANAS SISTĒMAS,LAI VIŅI VAR AUDZĒT SEV PAIKU???

Un , ja runa iet par naudām.. Latviešiem bērnu naudas ir kapeikas, bet cik viņi maksās bēgļu bērniem? 107 eiro? Kas pie velna te notiek?

2 2 atbildēt

Saprotiet, ka viņi šeit atbrauc ne jau lai uz dzīvi paliktu, šīs ir viņu pagaidu mājas. Ar laiku viņi aizbrauks uz savu Lielbritāniju vai Īriju, neticu ka viņi vēlēsies šeit palikt, ja viņiem ir labākas, daudz labākas darba iespējas ārpus Latvija

0 1 atbildēt

ja jau tik loti gribat uzlabojumus valsti tad vajag tikt vala no pasreizejas valdibas.

0 2 atbildēt

Suka, a kad jūs pišat visi uz UK un citām valstīm tas ir normāli jā? Sākat domāt ar galvu...

0 2 atbildēt

PARAKSTIES PRET BEGLIEM - LV.ATE.GS

0 2 atbildēt