local-stats-pixel fb-conv-api

Kaimiņa statistika Saeimā52

Nav nozīmes - esat deputāta Kaimiņa atbalstītāji vai noliedzēji - jāatzīst, ka Kaimiņš savu debijas sezonu Saeimas sastāvā uzsācis ar ļoti iespaidīgiem rādītājiem. Bet tas ir tikai sākums!

Kādu statistiku varam gaidīt sezonas turpinājumā, 2015. gadā?
Idejas, ko Kaimiņš varētu pievienot savai darbu listei?

Jebkurā gadījumā, lai sarauj! emotion



319 26 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Filmejot  un intervejot citus,reizem vienu otru nostadot mulkja lomaa,jabut gatavam ari pasham  tureties limenii. To ,ko var atljauties,,parastie mirstigie,, ,nebutu ieteicams darit deputatiem,kuri jau ta atrodas uzmanibas centraa.Seviski vel tadam kas pieradis ,,atmaskot,, citus.Acimredzot jauniba un pieredzes trukums nospeleja savu lomu.Varbut ari druscin,, sakapa galva,, veiksmigais starts politikaa,zuda piesardziba un nelabvelji to izmantoja nekavejoties.Ceresim ,ka Artus izdaris secinajumus un piekoriges savu izturesanos,lai atbilstu savam deputata stavoklim un nedotu iemeslus provokacijam.Man liekas lietderigi uzturet Saeimaa nelielu spriedziti,citadi dazhi deputati jau uzskata ,ka ar vinju ieveleshanu pietiek un var atslabinaties.Tapec mums Artus tur ir  vajadzigs.    Lai attaisno tautas uzticibu.

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Man ļooooti nepatīk Kaimiņš, dzērājs, kas neievēro personīgo higiēnu, neko nesaprot no politikas un pat vienkārši sarunāties ar cilvēkiem neprot - tikai klaigā pašizdomātus faktus.

4 4 atbildēt

Jā, iznāca viņam piedzerties. Bet jautājums ir tāds, kāpēc tika pieminētas tikai sliktās lietas? Kāpēc nav pieminētas tās lietas, kā LR5(Vienotības siles vieta) budžeta samazināšana un piešķiršana Latgales radio, Zolitūdes traģēdijas komisija un sabiedrības lielāka uzmanība šim visam, NEPL nekompetences parādīšana utt. 

Kas es esmu? Tu zini, kas es esmu? Tā neesmu es. Šis bija labs emotion

2 2 atbildēt

Kopš kura laika viņš ir Artūrs?

0 1 atbildēt

Baigais Amerikas atklājējs. Filmē sēdes, tāpat normāli domājošam ir saprotams, kas viņās notiek. Bet nu ir tādi, kam ar karotīti jāiebāž viss mutītē un vēl jāsakošļā viņu vietā. Tāds ir mūsu elektorāts, kopš 90.ajiem savēlējuši tādus pērtiķus, ka vairs nav īsti par ko balsot.

1 3 atbildēt

Ja raksta nosaukums ir ''kaimiņa statistika saeimā'' tad kapēc tu raksti par to ko viņš dara ārpus saeimas? neviena vārda par to, ko viņš dara savā darba laikā

0 2 atbildēt

gribi lai dzīve latvijā uzlabojas ? sāc kaut ko pats darīt lietas labā. Artusam kaut kas nepatika un viņš pats dara savu iespēju robežās lai kaut ko uzlabotu, bet protams latviešiem galvenais kaut ko uzdirst uzdiršanas pēc, protams visiem mīzaliem vieglāk ir dzīvot pie vecākiem un kritizēt visu ko var nevis pašiem kaut ko sākt darīt, tad nebūs laika kritizēšanai

0 2 atbildēt