local-stats-pixel fb-conv-api

Kā bēbjiem var dot tādu pārtiku...52

139 73

YouTube diezgan populāri video ir izmēģināt bēbīšu ēdienus, arī atbalstītāji mūs mudināja ietestēt, nu ko, šodien to arī darām!

139 73 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Par video,redzams ka evolūcija iet atpakaļ...

4 0 atbildēt

Rīga,  Čiekurkalna 1.līnija 1, korpuss 4. Ir tāds kā info centrs. Pieej pie darbinieka un saki, ka tev jātiek uz 7. stāvu pie viena džeka.

Tikai neaizmirsti stādīties priekšā kā Fuckbro.

3 0 atbildēt

lūdzu uztaisat video par to, kā iemācīties rajona kodeksu, jo es šodien atkal ejot uz skolu centos apiet apkārt tiem kretīniem, kas parasti pie tilta tup, bet viņi atkal bij man priekšā, atņēma naudu un izmētāja grāmatas pa zemi.

2 0 atbildēt

Njā. Pamēginiet sataisīt dārzeņu salātus ar vistu un sablenderēt-sanāks plus mīnus tas pats draņķis.Turklāt ir 101 cits baby food,kurš noteikti ir garšīgāks- visādi ābolu biezeņi utt.Un tas ,ka jūs te nevarat neko apēst -nu nav jāpierod pie čipšiem un alus. Mazulim ir jāēd tīŗa pārtika-teorētisi šajos nebūtu jābūt kaitīgajiem fod additives. Paši video sākumā pateicāt bēbuks nevar sagrauzt neko- tāpēc karbonādes tak mazulim nedos..

2 0 atbildēt
Man arī negaršo tie burciņbiezenji. Kad sīce bija maza- slinkuma iespaidā vienu reizi nopirku, pagaršoju un gružkastē. Turpināju vārīt biezenjus pati. emotion
2 0 atbildēt

Nopiets ieteikums : na*uj tos chalenge, lūdzu vairs netaisat! (es agrāk biju jūsu fans)

2 0 atbildēt
Tu nēsi ārsts ,lai noteikt man diagnozi ,tu vispār esi nekas!Kāpēc esmu nīkulis?Jo es nemēģinu uzdirst visiem pēc kārtas un netēloju te karate puiku. xD xD Tu pa dzīvei esi lohs,sitējs atradies pietiek sēdēt zem segas tārp un izvēdini galvu,un aizej pie psihologa tiec galā ar kompleksiem un izārstē savu autismu iepazīsti dzīvi, beidz te dirsties kucēn!Vai atbildi par saviem vārdiem,ej sisties ārā nevis spaidi klaviatūru.
2 0 atbildēt

FunFaceTV

3 2 atbildēt

Banānu ir visgaršīgakais.

2 1 atbildēt
Tā kā man mājās ir mazs brālītis, ir nācies arī pagaršot , daži ir tīri labi, bet dažus pat negribas mazajam dot. emotion
0 0 atbildēt
Kur tad nopirktais fons? Izmetat jau? emotion
0 0 atbildēt

normāls rijamais 

1 3 atbildēt

Džeki man vajag jūsu mūziku emotion pa nopietno atsūtiet man savu fona mūziku emotion

0 3 atbildēt

Un ES vēl viņu vēl projām ēdu. Ņam. emotion

1 5 atbildēt

Kā vienmēr izcils video. emotion

3 19 atbildēt