local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Krievi Izrīkojās Ar Gejiem Un...246

280 16

...pārējiem līdzīgajiem!!!

emotion



280 16 246 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 246

0/2000

Ir vai nav tie geji, bet krievi sit viņus, jo viņiem patīk izlādēt dusmas pret visiem, kur ir iespējams. Sit savus Sice tirgoņus(zinu , ka spaisu lietot nav labi, bet lai dīleri sasistu ar mietu, kā dzīvnieku ir jābūt daunim, un tas tāpat neko nemaina), sit līdz nāvei imigrantus vai arī cilvēkus kam ir savādāka ādas krāsa, sit lesbietes un gejus, bet jēgas no tā nav, bet paši ir hroniski alkaholiķi un narkomāni. Diez kapēc atīstītās valstīs tie geji neskraidā ar karogiem? JO visiem ir vienalga ar ko katrs guļ, UN NAV TUR VAIRĀK GEJA BĒRNI!! Tapēc šī stulbā teorija par bērnu padarīšanu par gejiem ir izgāšanās. Neticu, ka tādā Nīderlandē ir vairāk geju kā krievijā kur viņus slāna... Jobana neatīstīta, korumpēta valsts kur 90% ir nabadzīgi un izgāž dusmas visur kur var, izņemot valdību, kur valda mafija un korupcija

1 0 atbildēt

Nesaku, ka geji ir kruti utt, bet saku to, ka visa šī nirgāšanās par cilvēku ir vienkārši drausmīga. Domāju, ka neviens netiek sveikā ar šādu rīcību, ja ne ar policiju un cietumu tad savādāk. Liekas, ka krievi atrgriežas atpakaļ akmens laikmetā. emotion

1 0 atbildēt

Pašam ir riebums pret gejiem, bet nu tomēr neuzskatu, ka barā atspārdot to gomiku viss atrisināsies...

1 0 atbildēt

Tagad visus krievus sākt slānīt, par to ka viņi piedzimuši par krieviem. sukas

Pilnīgi idioti un idiotu pārsvars tajā valstī ir apstulbinošs. 

1 0 atbildēt

Biedējošas diskusijas jums tur panesās! emotion

Bet angļu valoda gan ir perfekta!

0 0 atbildēt

Liela daļa no tiem ko tur moka, dēļ tām traumām izaugs par slekavām, izvarotājiem utml. Neaizmirsīs to naidu un tik dalīs atriebību visu savu dzīvi, arī pret nevainīgiem cilvēkiem.

3 3 atbildēt

Tādiem tuvredzīgiem tipiņiem; salīdziniet dzīves un attīstības līmeni valstīs, piemēram, Krieviju, kur cilvēki domā, ka normāli joprojām ir vērtēt cilvēkus pēc piederibas kādai grupai un nomelnot visus, kuri domā savādāk; un rietumeiropas valstis, kurās dzīvojošie respektē viens otru, un savā attīstībā sper lielus soļus uz priekšu. Ir izvēle, dzīvot pēc kaut kādiem padomju standartiem kā auniem, vai arī sākt domāt ar savu galvu un kaut ko arī dzīvē sasniegt. Austrumos ir liela bedre, vislielākā, kurā izaugsme tā arī nav notikusi :D Tur respektē cilvēkus, kuri ir lielāki pakaļas pret citiem, omes joprojām domā, ka karš vēl nav beidzies, un auniem tur dzīve laba :D arī lopiņiem :D 

0 0 atbildēt

Un vēl, atbalstītāju šeit netrūkst skatos, ja par savādāku domāšanu ir jāsit un jāpazemo, tad es gribētu redzēt, kā kādu no tādiem atbalstītājiem pazemotu un noslānītu kāds, piemērām, kam nepatīk tas, ka pārāk daudz laika pavadi spokos. Vēl kāds tāds pats idiots :D ģimeņu un draugu acu priekšā, mute būtu ciet. Tikko no koka nokāpuši vai? :D 

0 0 atbildēt

Man vienalga kaut vai pa TV rāda, bet šis ir tik pat liels mēsls kā visi pārējie, stopam. u.t.t

0 0 atbildēt

neatbalstu šīs  sauksim novirzes(un it īpaši gājienus un bērnu " izglītošanu"), bet nu vēl vairak  neieredzu  strīpainos kropļus - savācas baros un iet apmierināt savus  dzivnieku instinktus. Šitie ļautiņi ko viņi dauza ir tikai attaisnojums kāda atsišanai.

0 0 atbildēt

Šiti grupējumi, aizstiek visus kas nav pēc viņu ideoloģījas, Netikai *****asus, bet arī neformālus, arī pēc rases, principā ja tu esi atšķirīgs tev izraksta ****i. Tā tad ko varam secināt komunistu nācisti! 

0 0 atbildēt

Aha, puse no tiem video ir paņemti, kad tiek sisti pedofīli un izvarotāji, jo daži tie video ir teslaka un tas čalis tik sit spaisa tirgotājus un pedofīlus un kā jau teicu izvarotājus. Protams tā ir, vai to vajadzētu ? Nē. Palasot komentāros tāda sajūta, ka te idiotisks latviešu pensionāru bars raksta. Kāda jums ir problēma ar gejiem, gejs nav pedofīls, izvarotājs idioti.

3 3 atbildēt

Tie ir tikai tavi aprobežotie uzskati. Homoseksuāli cilvēki var būt ārsti, zinātnieki, revulcionāri indžinieri, pilnīgi jebkas, seksuālā orientācija neierobežo mūsu iespējas. Bet tev ir pārāk svarīgi ar ko kurš guļ, lai par to vispār aizdomātos. Vari turpināt dzīvot sava ego izveidotajā ilūziju pasaulē un uzskatīt sevi par pārāku sugas pārstāvi, bet patiesībā tu neesi nekas, ne sūda vērts. Un arī labuma no tevis nekāda. 

0 0 atbildēt

Psiholoģiski slimi ir cilvēki, kas atbalsta jebkāda veida vardarbību. Homoseksuālisms un transseksuālisms ir kaut kas absolūti nepieņemams, bet dauzīt cilvēkus ir labi? No sabiedrības ir jāizolē jūs, dekadentie izdzimteņi, kas uzdrošinās glorificēt šādu pagrimumu. Pretīgi no jums metas.

0 0 atbildēt

Nu sēdi tak mājās nevis bļauj pa visu pasauli ka esi zilais. Ja tie klauni neprasītu kakšu stumdīšanas dēļ mainīt konstitūciju (nu zilo laulības) utt, tad moška i nesistu, bet šie jau pieminekli laikam grib Maskavas centrā kur viens pedo otru drāž.

0 0 atbildēt

Krievijā pēc Putina ietekuma un viņa vadībā pieņēma likumu kurš aizliedz seksuālo minoritāsu popularizēšanu. Pareizi darīts !  Bet pie mums katru vasaru *****u reklāma pilnā spēkā un valsts policijas apsargāta. Kā būt ar bērniem kuri to skatās ? Ka ar cilvēktiesībām ? Domāju daudziem tā pat kā man praids ir pretīgs , kāpēc mums tas jāredz ? Kāpēc jālasa par to ziņās, un jāredz TV ?

Ja tā turpināsies šī *****u slavināšana un reklamēšana valstiskā līmenī , drīz pieņems likumu par heteroseksuālu attiecību piekopšanu ???????

0 0 atbildēt

~0.42 nav nirgasanas par gejiem. ja neko nejaucu, vini kersta pedofilus, pazemo vinus un tad nodod policijai

0 0 atbildēt

pofig!

0 0 atbildēt

Man ir žēl,ka cilvēki ir tik aprobežoti. Šie, tā saucamie Praidi tiek taisīti, nevis lai sevi reklamētu, bet lai parādītu to, cik šādi domājošo cilvēku ir, un to,ka viņi arī ir cilvēki un viņiem arī ir tādas pašas tiesības kā citiem. Šādi praidi tiek taisīti, lai likumīgi panāktu to, ka pret viņiem izturās tāpat kā pret citiem cilvēkiem, kas nav piedzimuši ar homoseksuālām tieksmēm. Tas ir kā draudzīgs un miermīlīgs pikets - tā vietā, lai nomētātu kādu ar akmeņiem vai nodzedzinātu parlamentu, viņi uztaisa šovu / parādi, kas piesaista cilvēku uzmanību šim jautājumam. Vai tiešām to ir tik grūti saprast?

Vai mūs, taisni domājošos, kāds soda par to,ka vismaz 50% no visiem taisni domājošajiem skatās slimus/agresīvus pornogrāfiska rakstura video un bildes? Vai lielai, ja ne lielākajai daļai vīriešu nepriecē skatīties kā 2 skaistules maigojās viņu priekšā? Vai tā pati publiskā atkailināšanās, mētelīšu virinātāji, publiskie kratītāji, mīlēšanās un maigošanās publiskās vietās, kailās protestētājas.. Kāpēc tad pret to nav nekādas agresīvas attieksmes? 

Un visa pedofīlijas un izvarošanas lieta? Ja jau tik ļoti gribās kādu dauzīt, kāpēc nedauzīt nesodītus pedofīlus, slepkavas, izvarotājus? Kāpēc aiztikt cilvēkus, kas dzīvo kā viņiem patīk un ar to nevienam netraucē dzīvot, nedara pāri?

1 1 atbildēt

Pareiz ir- nav ko reklamēt sevi! Lai savas lietas atstāj guļamistabā un ņemās, cik grib. Un tas džeks, kas visādi tur tos pazemoja, ķēra pedofīlus. Un tādus vispār vajadzētu nosist!

2 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »