local-stats-pixel fb-conv-api

Heisā - Zaglis noķerts 287

400 32

Divu jauniešu banda gribēja apzagt vecaku vīru, kurš izradījas mums pazīstams.. Artūrs nedaudz iekarsa un pārmacīja zagli..

Heisā - Zaglis noķerts Pirmā epizode..



400 32 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

Respekts!

0 0 atbildēt

emotion hei tā tak Matīsa iela, tur ielas pretējā puse iekšā sētā notiek Tuvcīņas kursi nākamajiem apsargiem un laikam arī citi cīņas veidu trenniņi. 

Bet džeki ir malači pa zobiem uzreiz un darīts, jāpārmāca ir. Jebkurā rajonā zagļi noraujas pa purna ja ne to džeku mēģina apzagt. Lab ka šiem nebija nažu vai ****oles, tad *** zin kā beigtos šī cīņa.

Vienīgais ko nesaprotu, kāpēc palaidāt vaļā, vajadzēja saukt policiju lai ņem šo priekšā.

1 1 atbildēt

Ja cilvēks ir kaut cik godājams un viņam ir sava pašcieņa,lai vai kas,bet guļošu nesit. Godīga cīņa ir paša galvenā,ja nav spējīgs pieveikt viņu godīgi,pats vainīgs.Šādi respekts nekad mūžā pret tādu cilvēku neizveidosies,ja cīnās negodīgi.

0 0 atbildēt

Murnieku ielā nekas nav mainijies!

0 0 atbildēt

ARtūram nepareiza tehnika, bet citādi ir labi.

0 0 atbildēt

Nez, man izskatās, ka neviena no video iesaistītajām personām īpaši nav ar prātu apveltīta. Es pilnīgi saprotu, ka ir situācijas, kad vajag kādam iedot bietē, bet šajā gadījumā čalis divas minūtes kaut ko bļaustās un baksta zagli. 

0 0 atbildēt

vajadzēja izsist zobus un iebarot

0 0 atbildēt

 Re-upload emotion

0 0 atbildēt

amm, video nevar apsaktīt. visamz es nevaru. arī ne caur youtubi. Es tā arī neuzināšu kas tur bija tik šokējoš lai viņu bloķētu 

0 0 atbildēt

Kur var noskatīties video? Šis youtube links laikam izdzēsts. emotion

0 0 atbildēt

Jāsit, un vienalga cik stipri, vienalga, ka guļus, nav te nekāds bokss, uz ielas nav noteikumu, uzvar spēks un izturība. Ja kāds te vēl to zagli grib žēlot, ko tad jūs darāt, kad redzat, kādi likumi un sodi ir citās valstīs pret šiem mudakiem, rokas tā tikai šķērē nost.

0 1 atbildēt
Malači,ka pārmācijāt viņu. Ir viens liels bet.Gods,kura šeit nebija. Ja cīnas,tad cīnas stāvus,guļošu nav māksla sist. Lai gan pašam ir tā dažas reizes gadījies,ka esmu apakšā un tik ***ārī,bet tāds tas MMA ir.Dievīgs sporta veids.
0 1 atbildēt

Es pamazām kļūstu slavens šeit, tādu dēl kā tuemotion

0 2 atbildēt

Alkoholiķi vispār jāšauj nost emotion

0 2 atbildēt

hah, palasot komentarus smiekli nak, man tik viens jautajums, kapec vispar ar rokam sita tadu stavot jastampa.! 

FOR SHOW.!

1 4 atbildēt
« 1  2  3 »