local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV-jokdari vai pamuļķi?239

745 12

3 gadi ir pagājuši kopš ievietoju pēdējo rakstu iekš spoki.lv, iemesls tam pavisam vienkāršs, man jau labu laiku par šo portālu ir zudusi interese. Ierodos šeit garlaicības māktos brīžos, lai uz ātro izlasītu kādu rakstu sev interesējošā sadaļā. Otrs iemesls tam ir spoki.lv auditorija. Bet šodien ceru, ka iekš šī portāla lietotājiem ir saglabājusies kāda saprātīga būtne.

745 12 239 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 239

0/2000
Ja godīgi iepriekš skatījos FFTV video un ja godīgi arī nesapratu kāpēc viņus tā nīst Spoki.lv . Bet tagad , kad viņi jau reāli ir nolaidušies līdz tādam līmenim kad apsmej par sevi daudz mazāku bernu, tad piedodiet. Kā viņi nesaprot to ka daudzos "Fun Sream", kā arī parastos video, viņi čīkst par heiteriem - tad man rodas tāds jautājums - KO viņi PAŠI DARA? . Un vēl sasmīdināja,ka viņi čīkst par to, ka viņiem visi raksta heitus nevis normālu kritiku ( bez lamuvārdiem utt) uz kuriem CIPA viņi tad arī atbildētu normāli un ar CIEŅU, ņemtu VĒRĀ . Tad vēlviens jautājums - Tā nebija kritika? Tur bija lamuvārdi? Tur kāds wild trollis prost uzrakstija kaut kādu heitu bez satura? NEE . Tas ir vienkārši cilvēks, kas aizstāvs mazu bērnu, kuru daudzi FFTV sīkie skatītājiņi tikai komentāros piesmej un raksta - "labs video" . Un vēl uzlikt nabaga puišeļa bildi kopā ar begemotu uz video bildes -( īsti neatceros kā to sauca ) . Tad man reāli pietiek.  Viņiem ir jāsaņem kāds sods, ne tikai kritiski komentāri. Un šis arī nav pirmais video kur viņi apsmej bērnu . Ja atmiņa neviļ tad vēl bija video par ziņu vadītāju vandžu laikam.  Bet vairs to video atrast nevaru - iespējams izņēmuši.
12 0 atbildēt

pi*ari bija, pi*ari paliks.

13 1 atbildēt
Tas mazais - STILL BETTER THAN FFTV
14 2 atbildēt
Pašam neliekas, ka sejā pat pusi no tava uzrakstītā teksta tu nepateiktu? Savaldi savus pirkstus, lielais puika.
12 0 atbildēt
Šitos abus sūdus tv net ar šo rakstu vajag publicēt lai Latvija redz kādi mums varoņi.Tad gan viņu gan tā puišeļa vecākiem būs par ko padomāt
11 0 atbildēt

Nožēlojami redzēt 2 divus dauņus bez darba. emotion 

13 2 atbildēt

Kā nez viņiem vēl iekšās ir iziet uz ielas...?

10 0 atbildēt

Čaļiem pa galvu vajag, ilgi nav sisti tikai.

10 0 atbildēt

Smieklīgākais tas, ka viņu pašu video nav ne par kripatu labāki satura ziņā. Saturs nulle, bet humors pamatskolas līmenī. Skumjākais tas, ka viņu auditorija ir 13-15 gadīgie sīči, kuri arī ņem piemēru no viņiem.

Kāds uzņēmīgāks cilvēks varētu šo rakstu pārsūtīt MTG Latvia, un pabombardēt ar jauttājumiem par to, kādēļ viņiem vispār ir ļauts veidot raidījumu..

10 0 atbildēt
Gan jau abi tirliņi no FFTV kādreiz paaugsies un sapratīs kādus mēslus savas nožēlojamās dzīves laikā ir savārījuši...
10 0 atbildēt

Joka pēc apskatījos to viņu ''raidījumu'' gameface..Godīgi sakot - nesaprotu kas tiem, kas to ļāva publicēt skaties.lv darās galvā. Nezinu, kas šiem pašiem autoriem darās galvā, jo nu.. No 12 gadnieka saprotams - nekādu kvalitāti negaidīt, saturu - arī nē. Bet 2 pieauguši cilvēciņi veido tādu sviestu, ka smadzenes var izmežģīt meklējot satura jēgu. 

Vai tiešām viņi paši uzskata, ka tie video ir smieklīgi?

9 0 atbildēt
Uldonam vismaz ir īsts darbs emotion emotion Bet šitie divi jau smird savā istabā no pusaudžu vecuma, prasa naudu ziedotājiem priekš tehnikas, dzīvo divi pieauguši vīrieši vienā 10kv/m istabā un vēl no fake profiliem pārmet citiem, ka viņiem ir reāls darbs. Nu īsti varoņi, ko es varu teikt. Zemāk laikam nav, kur krist tādiem ākstiem. Šie abi kadri ar savu bērnu un visu pārējo pazemošanu ir reāls pierādījums, ka Darvina teorija ir patiesa.
8 0 atbildēt
RESPEKTS RAKSTA AUTORAM
9 1 atbildēt

Bet vai tas ir iemesls lai puiku vēl arī internetā apceltu?

9 1 atbildēt

Anonīmajam atsaldenim - dzēšam, jo tiek izteiktas nejēdzīgas rupjības un tieši apvainojumi bez jebkāda pamatojuma! Pieaudz un argumentē savu viedokli, ja gribi izteikties ar trīsstāvīgiem vārdiem. emotion

8 0 atbildēt

viņi jau tikai to māk darīt.pazemo,izņirgājas pa citiem..cik bērni viņus skatās un samācas glupības..cerams liela daļa viņu adbalstītāju redzot šo rakstu beidzot sapratīs kas viņi reāli ir.

8 0 atbildēt
Yeiy , varbūt kādam tagad atnāks saprašana par to kapēc tos idiņus jāheito ? Bet es nesaprotu , ja viņu (tā bērna) vecāki uzzinātu šo visu , viņiem pret to nekas nebūtu ?! Lai šis izplatās tālāk netā , redzēsim ko tie entie feikie profili un viņu sīkie fani par šo teiks . Tas kanāls iet aizvien dziļāk di*sā , un jo ātrāk viņiem par šo visu būs jaatbild , jo labāk .
8 0 atbildēt
Apsaukāt mazo puiku par dambo un nīlzirgu tiešām bija par traku..
8 0 atbildēt

Darīts, nobanoja lošiem šo video emotion 

8 0 atbildēt
Paldies! Prieks redzēt, ka šī raksta komentāros 85% cilvēkos pārsvaru ņēmis veselais saprāts! emotion
8 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »