local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV beidzot dzēš kanālu, pateicoties heiteriem!122

318 145

Laiks, diemžēl, ir pienācis! Heiteru iespaidā mēs izlēmām dzēst kanālu un sākt iet uz citiem mērķiem!

318 145 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

Ļoti liela pozitīvisma deva. Šāds pozitīvisms var noderēt itin katrā dzīves situācijā. Es nododu pateicību FunFaceTV par šo pozitivīsma sniegumu mūsu tautai un civilizācijai! Lai INTS ZILAIS turpina augt, kā arī pats pozitīvisma sniedzējs FunFaceTV. Neņemat vērā svīdējus. Viņi droši vien ir ļoti nepozitīvi un negatīvi noskaņoti cilvēki, kuri ir pārpropagandējušies no mēdijiem un negatīvajām un perversajām ziņām un citiem medijiem, kuros tiek mācīta tikai naudaskāre, varāskāre, negatīvisms, huligānisms, diskriminācija un naids pret savādākiem cilvēkiem. Es uzskatu, ka jūs kā Latvijā viss lielākie un teicamākie pozitīvisma sniedzēji spēsiet mainīt šo drūmo un briesmīgo, negatīvi noskaņoto pasauli!

4 7 atbildēt
emotion 😂
8 11 atbildēt

Kā vienmēr......izcils video. emotion

10 16 atbildēt

Heiteri, jūs tirpekļ. Jā tas ir ''CLICKBAIT'' bet kurš Youtuberis to nedara? Nu  kautvai tas pats PEWDIEPIE viņam nav CLICKBAIT? . Un šis nav domāts kā CLICKBAIT šis videoklips  ir domāts lai jūs beidzot beigtu smirdēt spoku komentāros.

13 19 atbildēt
Reàli bliežat, ko lai saka 😂
7 18 atbildēt

A man patika,it īpaši beigas emotion

6 19 atbildēt
Kā vienmēr izcils video.
10 24 atbildēt

Visiem šitiem heiteriem,vairāk par 15 gadiem nemaz nav,labāk paprasi mammai naudu saldējumam,nevis te gudri sēdi un dirs.

6 23 atbildēt

FunFaceTV paši labākie emotion 

13 41 atbildēt
« 1  2  3  4 »