local-stats-pixel fb-conv-api

Čalim neiztur nervi - viņš brutāli piekauj meiteni61

200 8

Par to, vai sievietei drīkst vai nedrīkst sist, viedokļi dalās. Kā dzirdams video, tad kāda cita sieviete atbalsta sitēja rīcību. Kā domā Tu? Vai vīrietis drīkst sist sievieti?



200 8 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

nu jasaka ta,pa bazaru jaatbild.emotion

0 0 atbildēt

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Čo mnje krovj igjot! emotion

Patamu sto ti paebalu paluchila emotion

Apalumi jau norm tikai ta seja nevisai, tag moš plastisko uztaisis emotion

0 0 atbildēt

Ja netur nervi var aiziet kkur citur iztrakoties.. Manuprāt, tas jau bija pārforsēti..Vīrietim tomēr ir jāsaprot ka viņa spēks ir lielāks nekā sievietei. Labi, tiešām nokaitina, nevar izturēt, sieviete pārkāpj visas robežas, tad varbūt var iepļaukāt, bet ar mēru, nepielietojot visu spēku. Labāk nekā mahāties ar kulakiem taka reslingā.. Bet sākumā ir pamatīgi jānovērtē situācija. Vai labāk meklēt saprātīgāku izeju.

0 0 atbildēt

Ka krīt uz nerviem...

0 0 atbildēt

Baigi plašs temats.. Par to ka viņa aiz dusmām mosj tev ievelk pa seju, neuzskatu ka būtu pareizi sist preti.. Vai bez komentāriem, par to ka izrunājas vai nav kaut ko izdarījusi, ko čalis uzskatītu ka butu jāizdara

Bet ja viņai dēmons pakaļā ielīdis un saskatījusies Commando tagad ar dunci tev skrien pakaļ, tas būtu tikai loģiski, ja tu vienu taisno viņai ievelc.. Un būtībā tās kurām iesit šitādos šovos un vispār bagātnieku starpā - nevajag labāk neko daudz spekulēt, iespējams tā vecene ir konkrēta maita kurai sakāpis galvā un jeb kuram piegrieztos, ka viņa domā ka ir kas īpašs un visu laiku lien sejā un bļauj tev virsū un sit

Ik dienas situācijā, kur resna cūka, kuram drīz pašam izveidosies sava orbīta, iesit sievai par to ka sviestmaizi neuztaisīja vai atsūkāt negribēja, tas ir domāju pašsaprotami un loģiski, ka nedrīkst ..

0 0 atbildēt

kaut visi varētu zem sava raksta uztaisīt aptauju 

bet tikai izredzētie jacky olu sildītāji var tā 

1 2 atbildēt
Tu arī sit sievietes?
0 1 atbildēt
Nu ble daunis. Es sistu sievieti tikai kad man draudēs, bet šeit viņš varēja vnk pagrūst, bet sit tikai kretīni.
0 2 atbildēt
Vīrietis Iesit sievietei - "pati uuzsprasijās". Tipisks krievs.
0 3 atbildēt
« 1  2  3 »