local-stats-pixel fb-conv-api

Britu seriāls izsmej latviešus?73

851 8

Šodien skatoties kanālu TV6, nejauši Britu seriālā "Likums un Kārtība" izdzirdēju vārdu latvieši, neko nesaprotot, nolēmu patīt seriālu uz atpakaļ un izdzirdēju neiedomājamu tekstu par latviešiem, vai tiešām Briti tik niecīgi novērtē centīgos un strādīgos latviešus?

Video iemūžināju gan latviskoto versiju seriālam, kā arī orģinālo angļu valodas versiju.
Jāsaka, ka esmu šokā!

Vai tiešām tāda tauta kā latvieši ir jāizsmej? Gribētu redzēt ko teiktu seriāla veidotāji par šo kadru un kāds tam sakars ar latviešiem.


p.s. Atvainojos par slikto video kvalitāti.



851 8 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Bet tā jau arī ir. Latvieši jau ar to vien nodarbojas

0 0 atbildēt

Sāk likties ka amiši speciāl ievieš vārdu latvija, un tad pēta vai mēs to piefiksēsim hmmmm..... viņi tak nezina kur ellē lv vispār kartē atrast

0 0 atbildēt

Skit rat A total minger, who on first glance causes your stomach to turn and your eyes to bleed

0 0 atbildēt
Ko gan nedarīsi, lai iegūtu galveno balvu...
0 0 atbildēt

Nesaskatu īpašu aizvainojumu, jā, protams, situāciju varēja izveidot miljons dažādākos scenārijos, bet jāatzīst, ka metāllūžņi nemaz nav tik lēti un ar tiem ir iepējams labi nopelnīt, šķiet, ka tāpēc arī tik daudzi latvieši paši savā valstī meklē šādas vietas uz priekšmetus, lai papildus nopelnītu, sliktākajos gadījumos pat atļaujas zagt metāllūžņus no neatļautām vietām. Un tas nav nekāds noslēpums. Šādi cilvēki ir katrā valstī. Latvijas vārds pavīdēja tikkai uz pus sekundi un šaubos, ka kāds atskaitot mūs, tam pievērš lielu uzmanību.

0 0 atbildēt
Man zviedziens.. Baigie metālisti laikam esam.. emotion Nav ko ņemt pie sirds, visa atšķirība tajā, ka anglijā metālu nelasa kā lv. Un otrs, normāls cilvēks tādus seriālus par pilnu neņem.. (bet auss tev dzirdīga) emotion
0 0 atbildēt

Jap, es arī to dzirdēju ! emotion

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Latvieši un lūžņi emotion 

0 0 atbildēt

BANTER

0 0 atbildēt

zin kā būs? stulbie palicēji agri vai vēlu sakārtos lietas LV , un tad sprīdīši prievītes vicinādami *****s atpakaļ,  a runāt jūs tur mākat.....

0 0 atbildēt

Un man nez kapēc ir pilnīgi pie dirsas par šo.  emotion

0 0 atbildēt

ko tu ar to gribēji teikt?

0 0 atbildēt

njaaa....ko tik neizdomaa emotion izskataas ka viniem ideju pietruukst emotion

0 0 atbildēt
Es nedzīvoju nē Latvijā, ne kur citur. Dzīvoju vistu paradīzē, cerēt uz to ka kaut kas mainīsies, atmetu ar roku. Nananana vienalga, jo tie augšā tāpat dzīs ***ņu.
0 0 atbildēt

yessss mūs pieminēja ārzemju tv šovā!

0 0 atbildēt

Paskaties labaak kaadu filmu pamulki emotion

0 0 atbildēt

Wow kas tur tāds,tad jau visi latvijas nabadzīgie iedzīvotāji ir nodiršana paši sev,ja vāc pudeles un metālu uz nodošanu.Viņi jau filmā varēja teikt 2 igauņi,2 krievi,2 angļi vai 2 čukčas,tas jau būtību nemaina...

0 0 atbildēt

1. ne visi latvieši ir strādīgi un centīgi.

2. ne visi latvieši vispār ir latvieši.

3. "latvieši"(atsaucos uz otro), kuri atrodas ārzemēs, ne vienmēr prot uzvesties.

4. vai nav vienalga? Ko Z-korejas līderim darīt? Pie viņa piedurās visi un visur, kādu laiku tā bija populāra lieta. so what?

5. Es pat lepojos ar to ka latvieši vāc metālu. Cilvēks saprot kā pelnīt stundā to, ko varbūt nopelna strādājot fabrikā visu dienu.

Ja tev šķiet ka metāla vākšana ir " bomžu darbs "  un tādā veidā seriāls ņirgājas par latviešiem, tad tu esi dumjš un tavs prāts ir tumšs, raksta autor.

0 0 atbildēt

Kas tad UK latviesi pizgi metalu ar ? emotion emotion

0 0 atbildēt

neiebraucu saturā laikam..

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »