local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi Ungārijā- viņu attieksme pret humāno palīdzību!83

290 1

Bēgļiem tiek sniegta palīdzība - ēdiens, ūdens utt.... ko viņi ar to dara? Sviež projām! Vienīgais ko viņi grib, ir braukt uz Vāciju un Angliju pasēdēt uz pabalstiem, bet ja neļauj... !

Video var redzēt, ka tikai bērni paņem pārtiku, pārējie lepni vicina dūres.

Nu ko, esam gatavi uzņemt tādus pie sevis, nesen mums bija rezervēti 250 gabali, no rīta lasīju par 1000, bet vakarā jau ziņās raksta par 2239 bēgļiem - paliela lauku ciemata iedzīvotāju skaits.



290 1 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Izskatās, ka esi atpalicis ne tikai no reālās dzīves, bet arī prātāemotion Parādi kaut vienu video, kur kargins runā ebreju valodā vai vismaz latviešu valodā bez akcenta, pieļauju ka daudziem citiem portāla apmeklētājiem tas arī būs interesanti

Protams es neesmu priecīgs par stikla kalniem, zelta tiltiem, vid ēkām un auto iepirkumiem, bet tik lielas summas otkatos un zaudējumos kopā tur nesalasās, kā iepriekšminētajos 3 projektos, tas tev pārdomām.

Neesi gadījumā krievfašists, ka tik ļoti krievus aizstāvi? kargina uzvārdu arī raksti ar lielo burtu, taipat laikā Latvija tev visu laiku sākas ar mazo - tas ar uz kko norāda. Par gramatiku jau iepriekš izteicos.

3 0 atbildēt

informācija nav nedz laba, nedz slikta, viņa vienkārši ir! Tikai pasaki, ka kargins, krasovickis, antonovs, segals un zaharnijs nav krievi emotion bet par viņu kļūdām maksāja un maksā vēl joprojām visi Latvijas iedzīvotāji.

 

Vienīgais žīds tajā kompānijā bija godmans, kurš savu lomu nospēlēja spīdoši, jo citādi krievu mafija viņam piešķirtu vienvirziena biļeti uz neatgriešanos. Tākā tu mels pilnīgas muļķības.

 

2008. gadā tieši tāpēc arī sākās bezdarbs, nemaz neminēšu, cik cilvēki zaudēja savus iekrājumus pateicoties mahinācijām. Neaizmirsti, ka parexā iegrūda aizņēmumu virs 1 miljarda latu, bet aizņēmums jāatmaksā Latvijas iedzīvotājiem!

Rezultātā paaugstinājās nodokļi, kas jau tā bija augsti un cilvēki, kas nevēlējās maksāt svešus parādus aizbrauca prom. Un aizbrauc vēl joprojām, ja kas.

 

Ja Latvija pirmskara gados bija Zviedrijas un Vācijas līmenī ar visstraujāk augošo ekonomiku Eiropā, tad pēc okupācijas ir kur ir. Pateicoties okupācijas gadiem un "lielajiem kultūras nesējiem", kas vēl joprojām jauc gaisu.

 

Tākā nolaidies uz zemes, citādi izskatās, ka esi drusciņ atpalicis no realitātes emotion

3 0 atbildēt

Tad, kad tu emigrē, tev ir jāsaprot, ka tu bēdz no kara darbības un tev jāsāk jauna dzīve, jāstrādā un jāpieņem tas, ko tev dod par brīvu, lai sāktu patstāvīgu dzīvi. Bet šeit es redzu, ka ja, nav Vācijas ar pabalstiem, pie sevis noteikti padomāja varbūt pat vajadzēs strādāt? Bet tas tak nav tas, ko man solija, man teica, ka neticīgie vergos, lai maksātu man un viss man būtu.

3 0 atbildēt

tos visu depoirtēt

3 0 atbildēt

šitadiem *****ie* ir jāsit smadzene ārā, lai padomā

3 0 atbildēt

Šitādus jāsūta ha*uj atpakaļ uz savām Sīrijām.

3 0 atbildēt

Tev šis videoklips izskatās pēc baigās montāžas? tu vispār zini, kas tā tāda ir?

3 0 atbildēt

Nez vai mūsu valdība ir redzējusi šitādus video???Neizskatās ka viņi būtu izmisuši!Jau tagad agresiju izrāda kas tad būs vēlāk??????emotion

2 0 atbildēt
Nu, nezinu, man tagad bada maratons līdz februārim. Ziemā maan pat nebūs zābaku.
2 0 atbildēt

Tad lai trin veseli prom uz savu urlandi, kas viņus te tur.

Ja no 91. gadā atstātu tikai latviešu skolas, tad tādas sarunas mūsdienās nemaz nebūtu un Latvijas iedzīvotāji būtu daudz vienotāki. Krievija ir vispār dziļā pakaļā, skaties kuru pilsētu un jomu vēlies, korupcija arī no turienes atvilkās, tāpēc jau neviens krievs uz turieni atpakaļ nesteidz.

 

Strarp citu, mazāk muldēt vajag par EU, jo lielā aizceļošana sākās tieši pateicoties Parex kraham, kuru vadīja krievs + neaizmirsīsim, Latvijas Banku un Liepājas metalurgu, kuru arī vadīja krievi. Atskatoties atpakaļ, Banka Baltija un prihvatizācija - tas pats scenārijs, tikai citā izpildījumā emotion

 

Nevajag Latvijā nedz krievus nedz melnos, tad jau labāk paņemt ukraiņus, jo tur notiek reāla kara darbiba. Izstrādāt viņiem sakarīgu integrācijas programmu, un lai dzīvo veseli!

 

Starp citu, kā izskatās, tev pašam ar gramatiku ir diezgan pašvaki!

2 0 atbildēt

Saprotiet to, ka ASV ir ļoti izdevīgi, ka eiropā ir haoss, kuru rada bēgļi jo tas liek investoriem savu naudiņu vairāk sūtīt uz reģioniem kur atmosfēra ir mierīgāka. Kā redzat - ķīnā devalvācija, krievijā sankcijas, eiropā bēgļi un Grieķija, kur tad to naudiņu ieguldīt ? Protams, ka ASV.

Liela daļa no tiem bēgļiem rodas dēļ ASV sastrādātajiem sūdiem musulmaņu valstīs, bet cik bēgļus uzņem ASV ?

2 0 atbildēt

Viņus pieņem savā valstī, bet viņi vēl izrāda necieņu, kad viņiem cenšās palīdzēt? Lai tad tinās atpakaļ uz turieni, no kurienes nākuši. 

2 0 atbildēt
Vismaz tagad Latviešiem un Krieviem būs kopīgs mērķis, izstumt bēgļus.
2 0 atbildēt

Mūsu karavīri dodas karā aizstāvēt viņu valsti, kamer šie beg, kur dod lielākus pabalstus. Es uzskatu tā, lai musu karaviri dodas atpakaļ uz tēvzemi, bet šos ar sūdainu mietu atpakaļ no kurienes nakuši, lai paši aizstāvētu savu zemi. Lai EU iedod ekipejumu un lieta darīta, nevis atvelk šurp un lai dzivo kā nieres taukos. Runajot par to partiku, labi var protestet, bet tas nedod tiesibas to izmest uz sliedēm, tur bija cilvēki kam tas noderēja, bet tur bija ari tie (vīrieši kam bija jakaro, par savu zemi) kas to izsvaidija pa sliedēm. emotion No paša sakuma nepatika tā doma par bēgļiem, bet mēs jau neesam notieceji. 

2 0 atbildēt

Atbildējis neesi vismaz uz 4 pēdējiem komentāriem, tākā ja ir vēlme, vari pārlasīt iepriekš rakstīto, jo godīgi sakot, man tas jau sāk apnikt.

 

Kamēr neredzēšu, ka kargins runā ebreju valodā, viss tevis teiktais ir muļķības, jo cik esmu redzējis viņa intervijas, viņš vienmēr runā krievu valodā, to pašu var teikt par viņa kompanjoniem. Neesmu redzējis nekad nevienu video, kur viņš runātu ebreju valodā. Nevienu! Tākā šajā gadījumā tu melo par viņa tautību.  Bet izskatās, ka esi savu kasti beidzot salabojis, garumzīmes beidzot parādījās. Redz vari tomēr, kad gribi. P.s. Paldies nē, nevajag man pat pusi no tavas inteliģencesemotion  

1 0 atbildēt

Šajā situācija visvairak žēl to bērnu kas sniedz to roku pēc palīdzības, jo bērni nesaprot ko tie pieaugušie lopi dara - viņi grib ēst, bet cik noprotu tad tā palīdzība tiek bērniem ņemta nost un mesta ārā.... Tie ieceļotāji laikam grib lai viņus iekārto labā darbā un iedod eiropas pasi emotion emotion emotion

Bet nu kā vienmēr pūlī ir normāli cilvēki, ne visi ir kā viens... manas domas būtu tādas, normālos adegvātos atstāt kuriem reāli nav citas izejās, bet šitos kas pūlī stipri ārdās uzreiz iekšā karceri un uz raktuvēm atpakaļ. Un tā visu laiku atlasīt katrā punktā - skat no entajiem tūkstošiem lidz eiropai tiktu tikai varbūt pāris tūkstoši.

1 0 atbildēt

Tak beidzot kāds, lai pamodina Hitleru. Ātri ieviesīs kārtību

1 0 atbildēt

kādi vēl nah bēģļi tīrākie spekulanti!!! visus viņuus pie sienas

1 0 atbildēt

šitā melnā sērga būs eiropas beigas.

1 0 atbildēt
Gramatiku mācījies,vai tev pat vārds gramatika šermuļus uzdzen?
1 0 atbildēt
« 1  2  3 »