local-stats-pixel fb-conv-api

killed for being gay150

417 3
417 3 150 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 150

0/2000

Reāli forši būs kad tavs dēls izrādīsies gejs.

3 5 atbildēt

Vairāk geji = vairāk sieviešu mums!

3 5 atbildēt

forss rakstsemotion

0 2 atbildēt

Geju nahranizēšana ir pienākusi emotion

0 2 atbildēt

tu jau vsp neiebraucu tajā, ko saku, bet nu tas tā emotion

0 2 atbildēt

Nu labi, var jau tam pidaram iedot pa jebalu par to vien, ka viņš izskatās pēc zilā, bet sist nost un vēl tur ārdīties ap to ķermeni tomēr ir par traku..

0 3 atbildēt

Kādas baznīcas bija par nogalināšanu? Tā pierakstot tu par baznīcu parādi tādu priekšstatu, ka kristietība ir vienaldzīga par cilvēku dzīvi. Slepkavība tā pat kā homoseksuālisms ir grēks, slimie nevar tiesāt slimos!

0 4 atbildēt

Neatzīstu slepkavības par normālām, taču arī homoseksualitāti es neuzskatu par normalu parādību...

3 7 atbildēt

nē, bet izvarot ar stieņiem var katru geju :D

1 5 atbildēt

Vispār nē. diezvai viņš ir gejs es tā vnk uzrakstīju jo viņš par mani tā rakstīja

BET VĒLVIENA LIETA! MAN TĀDS JAUTĀJUMS - TU VISU LAIKU PA ŠO RAKSTU ŠIVERĒ UN APMEKLĒ 10X DIENĀ! LAIGAN TU NĒSI ŠĪ RAKSTA AUTORS! LOĢIKA? tU ESI GEJS.

0 5 atbildēt

Geji ir slimi. Jebkurā gadījumā homoseksualitāte ir novirze no normas, un tā tam nevajadzētu būt, jo vīrietis un sieviete ir radīti, kādi ir, ne tāpat vien. 

Tomēr, kamēr personīgi man netraucē, man vienalga.

1 6 atbildēt

vispār jau man brālis ir gejs un es par to ierēcu un arī viņu situ :D

1 7 atbildēt

Es tā skatos LV pilna ar gejiem, man tā kā drusku sūdīgi paliek ap sirdi emotion

2 8 atbildēt

NU K'A VAR K'L'UT PAR GEJU. ????? ak dievs kaadas mulkiibas. Laikam tiem kam patiik puishi ir debiili vai ? psc nevaru nomierinaaties.

1 7 atbildēt

Īstenībā man arī ir galīgi vienalga, kāda orientācija ir katram, bet nu nevajag tpc rīkot kkādus passākumus, piketus, gājienus rakst;it rakstus par to ka kāds ir gejs utt. Normāli cilvēki neiet ielās un nebļauj- Es esmu heteroseksuālis, tas taču ir stūlbi, bet homi to tik vien dara....  tā mēs to sērgu ievazājam aizvien dziļāk mūsu vidū.....

Neticu, ka akmens laikmetā bija geji un lezbietes, bet mūsdienu pasaule daudzus no mums ir sačakerējusi un sagrozījusi psihi. Varat likt tos mīnusus cik gribat, bet, ja uzskatat, ka geji ir normāla parādība, tad piedodiet, bet ar jums kkas nav kārtībā. Savādāk, jau tgt kļūstam visi par gejiem, lezbietēm un redzēsim cik tālu tiksim  

Paldies par uzmanību! 

1 8 atbildēt

Ko sakar par ideju ātri iemeklēt Latvijas populārākos geju un atšaut? :D

1 8 atbildēt

Esi pediņš- saņem

12 19 atbildēt

Man liekas ka mans māsasdēls ir gejs.. jāiet sist! :D

4 12 atbildēt

piekaut ja-nogalinat ne.

6 14 atbildēt

Kā var 3 gadu vecumā nogalināt ''for being gay''? Tas lai geji varētu palielināt savu upuru statistiku un iežēlināt citus? Sorry, nebūšu politkorekts, slepkavība ir slepkavība, vienalga kāpēc to veic, tie kas grib izcelt ''savējos'' jo viņi ir nogalināti tādu vai citādu iemeslu dēļ ir muļķi. Kad bija viens gadījums kur divi geji izvaroja un nogalināja vienu zēnu, par to visi šie ''peace and love'' aktīvisti klusēja. Tāpat notiek kad baltie nogalina kādu melno (prese uzreiz to izceļ), bet ne kad melnie nogalina balto.

2 11 atbildēt
« 1  2  3  4 »