local-stats-pixel fb-conv-api

killed for being gay150

417 3
417 3 150 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 150

0/2000

Nu šis jau jobani ,man par viņiem kaut kā pohuj ,cilvēki vien ir un man viņi netraucē ,lai tak dzīvo viņi par gejiem jau nevēlējās kļūt  ++++

52 2 atbildēt

Paldies! Tiešām labs raksts. Ja tikai būtu vairāk tādu saprātīgu cilvēku kā tu...

28 1 atbildēt

2. bijis skaists puisis. žēļ, ka tā, varbūt man arī homoseksuāļi nav pārāk pieņemami, bet, lai viņus ienīstu vai nogalinātu-nekad.

20 1 atbildēt

Teikšu tā tas ir drausmīgi....... Neviens mēs nevaram zināt kadi būs mūsu pašu bērni.. Mans uzskats ir tāds, kāda starpība orientācijai galvenais ka cilvēks ir labs..... Man viņi netraucē dzīvot jo ir tādi paši cilvēki kā mēs... 

21 2 atbildēt

Interesanti - ja puisis ir gejs, tad viņš ir pilnīgi norakstāms, bet ja meitenei ir tendence uz meiteņu mīlestību, tad puišiem acis lielas un stienis biksēs - redz, tas esot seksīgi. Lūk, tas ir debīli.

Un "svētā baznīca" - melnāka un ļaunāka par jebko, ja šādas slepkavības pat atbalsta. Gandrīz kā viduslaikos...  Paldies par rakstu! + 

17 0 atbildēt

Man viņi netracē

13 0 atbildēt

Mēs katrs dzīvojam savu dzīvi, mums ir tiesības mīlēt, ko mēs gribam. Pati pazīstu 3 gejus, man par viņiem viedoklis nemainījās, kad to uzzināju. Homoseksuālisms ir jau vēsturiska parādība, tas nav nosodāmi.

10 0 atbildēt

Ak, Dievs...cilvēkam ir savādāka orientācija nu un? Tas jau nav noziegums mīlēt tādu pašu dzimuma pārstāvi, tas ir normāli, jo homoseksuāļi nevar atrast, piemēram, labas attiecības ar pretēja dzimuma pārstāvi, bet nav taču jānogalina. Manuprāt, tie cilvēki ir nereāli slimi, ja pāriet no bērniem sievietēm līdz pat homo....Nožēlojami.

12 3 atbildēt

pirms sit galvu pret sienu iemācies atšķirību starp seksuālo orientāciju un psihisku novirzi

11 2 atbildēt

Sausmiigi, ka cilveekiem jaamirst kaut kaadu psihopaatu deelj..

10 1 atbildēt

Retard

7 0 atbildēt

Kāda gan starpība kāda cilvēkam orientācija?? ikviens ir pelnījis būt laimīgs.

8 1 atbildēt

man viņi netraucē, līdz brīdim kad mani neaizskārs, bet lai ķertos pie tik nežēlīgas rīcības, nedomāju viss!  Baznīca jau pati par sevi tracina arā ar saviem debīlajiem uzskatiem par dzīvi un kontroli pār citiem, bet ja mana drauga(bērnības vai labākā), rada bēres nāktu ar tādiem plakātiem un protestētu un nievātu, man būtu vienalga nosvilinātu to viņa žagara būtu ar visu krustu!

6 0 atbildēt

kamēr neesi paņemts dibenā nevar teik ka geji slikti

6 0 atbildēt

Labs raksts vēl tadus!emotion

5 0 atbildēt

Es arī esmu pamanījusi tādu attieksmi.Pati esmu vairākas reizes izlikusies par lesbieti.Un aizstāvot savu viedokli atpakaļ saņēmusi frāzes-nu ja, tādas KĀ TU tā vienmēr teiks, domās utt.

Vai tad geji, lesbietes nav cilvēki?

Es vnk nesaprotu, kādēļ gan cilvēkiem traucē dzīvot šādas lietas?

Par gejiem un lesbietēm nekļūst, par tādiem piedzims-smadzenēs gēns savādāks.Un tur jau nav vainīgs nedz viņš pats, nedz kāds cits.

5 0 atbildēt

wtf is wrong with your brain?

5 0 atbildēt

Ļoti bija interesanti palasīt!

5 0 atbildēt

Izskatas, ka pats esi sakeris kadu nearstejamu smadzenu slimibu. Mans ieteikums tev - aizej un iesauj sev galva. Divreiz. Lai butu pilnigi parliecinats, ka tads kretins, ka tu neizdzivo.

8 3 atbildēt

Jā. Un vispār, kas tevi šeit ielūdza? Ej savas pretenzijas izteikt sienai.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »