local-stats-pixel fb-conv-api

faktiņi par coca-colu , kas iespējams mainīs tavu dzīvi un ko tu nezināji71

611 44

sveiki, šodien izdomāju ielikt rakstiņu par vienu no populārākajiem dzērieniem pasaulē un latvijā. Daudzi cilvēki to lieto katru dienu uzturā bet daži vispār nedzer, jo zin kautko tādu, ka negribas vairs dzert kolu. man šķiet, ka katrs kautko zin par kolu, bet es ceru, ka šis raksts dos jums ko jaunu.

Pats kolu dzeru ļoti reti, jo pirms 4 gadiem dzirdēju, ka ja bieži lieto kolu uzturā var palikt neauglīgs un bērni var nebūt, tātad viens iemesls vīriešim kuri grib bērnus nedzert kolu.

coca - colas kompānija arī uzpelnas uz lieliem akcijas trikiem piemēram katra trešā pudelīte ir laimīga, bet akcijas laikā kolas cena ir paauktināta tapēc viņi nvis ieet mīnusos, bet aiziet vel lielākos plusos, jo tad cilvēki sāk tieši pirkt. Pats katru gadu esmu atklājis noslēpumu, varbūt ar to padalīšos citos rakstos : )

izlasiet un ceru, ka apdomāsit un mainīsit kautko savā dzīvē (biežiem kolas dzērājiem, bet pārējiem, lai uzinātu ko jaunu un draugu pulkā tēlotu krutāku izstāstot šos faktiņus ; D. Lai labi lasās :)

611 44 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

tas ir tulkots no vienas mājaslapas un daudzus esmu pārbaudijis pats.

un tas ir tikai man niks

0 2 atbildēt

NEDZERIET °COLU !

0 8 atbildēt
« 1  2  3 »